ben de hamileyim....

tatu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
342
6
96
Kocaeli
evet kızlar..
çok mutluyum..hiç bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştim. ama ilk denemede oldu Allaha şükür...
daha günüme 1 gün varken test yaptım ve çıktı..
inanamadım yine yaptım yine çıktı..
şok oldum resmen hemen gidip kan testi yaptırdım ve zayıf pozitif çıktı daha yeni hormon salgıladığım için..
sonra doktora gittim ultrasonla baktı. pek gözükmüyo daha çok yeni haftaya gel dedi ve ben sabırsızlıkla bekliyorum şimdi gözükücekmi acaba bu hafta...
inşallah bir sorun çıkmadan büyür ve doğar...
Allah olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Olanlarda sağlıkla büyütsün inşallah....

tebrikler gözün aydın
Allah sağlıklı hamilelik, kolay doğum nasip etsin inşallah

Tebrik ederim .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ne güzell ilk aydan hamile kalmışsın maşalllahh sübhanallahhh çokk şanslısın bencee

hiç bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştim...
2 ay sonra evime taşınıcam ama hiç bir iş yapamıcam...
ancak olur hemen olmaz diye erken denemeler başladı ama şanslıyım ki hemen oldu.

:kedi:

canım tebrik ederim seni ne güzel hiç beklemeden rabbim vermiş kucağınada sağlıkla al inşallah

Maşallah çok şanslısın Alllah sağlıklı kucağına almak nasip etsin

ılk tepkim ama ekranda şok olduk ilkinde kaldım diyince opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin insallah..

bosver bi kadın tut işini o yapsın bence sen dert etme işi gücü bu kadar cabuk surede Allah yuzune gulmus tatlim gerisini dusunme :Saruboceq::CüvCüv:

tebrikler canım a.s.allah saglıkla kucagına almayıda nasipetsin inşallah:Saruboceq:

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşllhhh

ne güzel ilk ay hamiş olmuşsun maşallahhh

darısı başımıza inşllh

tebrik ederim gözün aydın canım allah bebeğini kucağını alıp o mis gibi kokusunu içine çekmeyide nasip etsin

konuyu ben actım sandım bi anda
bende ilk ayda kaldım soktayız (mansallah:) ilk gittiğimde doktor göremedi daha erken dedi ertesi gün baska doktora gittim gördük kesey 24 agustosta bidahaki randevum umarım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur allah herkezin yardıncısı olsun elini boş cevirmesin

allah kucağına almayı nasip etsin canım.sağlıklı bir hamilelik geçirmen diileğiyle

opuyorumnanaktangözün aydin canim tebrik ederimopuyorumnanaktan

:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin:Saruboceq:
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:

aynı duyguları paylaşıyoruz canım...
bende bi görsem keseyi içim rahatlıcak ama iğne ucu kadar küçük belli olmuyo dedi doktor..
umarım 4 gün sonra gittiğimde görünür...çok heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…