Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun....
ayyy daha çok küçük...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sanave hepimize inş....:))))
mrh. arkadaşlar bende HAMİLE oldugumu dün öğrendim henüz 2 haftalık çok mutluyum ALLAH isteyen herkeze nasip etsin....
tebrik ederim darısı bize inşallah
esra.. kusura bakma knuya cevap ver yerine kötü içerik bildire basmışım özür...yanlışlıkla oldu
AMİN canım çok teşekkür ederim ALLAH seninde bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah..arkadaşım gözun aydın çok sevındım senın adına bende öğrendığımde 17 gunlukdu 7 ekım satım 20 ekımde doktor bana mujdelı haberı verdı şımdı rabbıme şukur 16 haftalık oldum hemen hemen darısı senın başına
çok teşekkür edrim canım inşallah AMİNNhayırlı olsun canım.....allahım sağlıklıca kucağına vermeyi nasip etsit....
)))
AMİN canım inşallah teşekkür edrim..hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
AMİN evet canım nokta kadar henüz inşallah ALLAH isteyen herkeze nasip eder...ay canım hamılesın demek
cok tbr ederım
saglıklana al kucagına ınşşşşş
cok kucukmus melegın maş ona
darısı bıze ınşşş
AMİNN canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinAllah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin cnm :)![]()
ALLAH sizede nasip eder inşallah canım hayırlı zamandatebriklerrrr bebegi saglıkla gelsin umarımm darısıda bize olsunn![]()