• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ayak bileğinde şişme lütfen bakar mısınız

pelintosun21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
74
15
88
34
24 haftalık hamileyim arkadaşlar . Normalde de tuzu fazla yiyen bir insandım ama bu süreçte erik,Çağla,tuz her gün yedim neredeyse. 1 2 gündür sol ayak bileğimde hafif şiş ve ağrı var . Ayakkabı ayağımı sıkıyor. Öğretmen olduğum için sürekli ayakta kalıyorum ondan olabilir mi ? Ne gibi şeyler rahatlatır paylaşırsanız sevinirim .

Tuz olmasın bu süreçte. Daha çok oturmaya çalışın. Benim de o haftalarda fazla ayakta kalmışlığım oldu şişti 3 5 gün sonra dikkat edince tekrarlamadı. Havaların sıcaklığı da etkiliyor.

24 haftalık hamileyim arkadaşlar . Normalde de tuzu fazla yiyen bir insandım ama bu süreçte erik,Çağla,tuz her gün yedim neredeyse. 1 2 gündür sol ayak bileğimde hafif şiş ve ağrı var . Ayakkabı ayağımı sıkıyor. Öğretmen olduğum için sürekli ayakta kalıyorum ondan olabilir mi ? Ne gibi şeyler rahatlatır paylaşırsanız sevinirim .
Ben 37 haftalık hamileyim tansiyon problemim yok tuzluda yiyorum ama Çölyak hastası olduğum için glutensiz besleniyorum hiçbir şekilde şişkinliğim yok tamamen beslenme ile alakalı bir durum

bende 24 haftalık oldum. benimde 1 haftadır filan ayak bileklerimde şişme var. ya tuzdan yada gün içinde oturmaktan/ ayakta kalmaktan oluyormuş.
*akşamları eve gelince ayaklarınızı yüksek bi yere koyun
*gün içinde mümkünse tabureye ayaklarınızı uzatıp bileklerinizi esnetin. parmak ucuna yükselin
*soğuk su iyi geliyor
*bol bol su için
bunları yapıyorum ben. artık olacak bunlar ne kadar tuz tüketmeseniz de. ağırlaşıyoruz

Tuz olmasın bu süreçte. Daha çok oturmaya çalışın. Benim de o haftalarda fazla ayakta kalmışlığım oldu şişti 3 5 gün sonra dikkat edince tekrarlamadı. Havaların sıcaklığı da etkiliyor.
Erken odem toplamissiniz ayaklarinizi uzatmaya calisin tuzuda azaltin sizin için iyi olur🤗

Şu 1 haftadır kuzenimin düğün telaşı vardı çok ayakta kaldım ona bağlıyorum ben de . Sağ ayağımda hiçbir şey yok . Sol ayak bileğim şiş ve ağrı yapıyor. Dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler

Erken odem toplamissiniz ayaklarinizi uzatmaya calisin tuzuda azaltin sizin için iyi olur🤗
Aşko ben doğurdum ya 3.5 yaşında. Daha yok çocuk.
Sanami yazdim bn aman olsun sende dogur bitane daha allah yazdirdi iste🤣

Tuzu büyük ölçüde azaltmalısınız. Sık sık istirahat etmeli ortopedik rahat ayakkabılar tercih etmeli ve ağrınız şişliğiniz oldukça ara ara masaj iyi gelecektir. Ben 11. Haftadayım bende bile şişlik oluyor çok fazla

Tek ayakta mı var sadece doktorunuza Bi danissaniz odem olsa ikisinde de olmaz mi

Sanami yazdim bn aman olsun sende dogur bitane daha allah yazdirdi iste🤣
Bırakın peşimk 🤣 herkes beni doğurtmak istiyo 🤣

Back
X