ben de hamileyim..

:nazar: tebrik ederim allah nazarlardan saklasın.benimde adetime 9 gün var kan testi yaptımak istiyorum meraktan öleceğim yoksa..arkadaşım kan testini nerede yaptırdın sanırım günün geçmeden gitmişsin?

:nazar: tebrik ederim allah nazarlardan saklasın.benimde adetime 9 gün var kan testi yaptımak istiyorum meraktan öleceğim yoksa..arkadaşım kan testini nerede yaptırdın sanırım günün geçmeden gitmişsin?
teşekkür edrim canım günümü 2 gün geçmişti evde core isimli bır test vardı bıdeniyim dedim baktım çok net çift çizgi çıktı inanamadım 1 tane daha vardı onuda yaptım oda net çiftçizgi çıktı sonra akşam 6 da özel hastaneye gittim sonuç pozitıf 167 ertesi gün dr ultrasona girdim gözükmedi tabi nokta kadar bişeydi dün yine beta hcg baktırdım(4gün arayla) 774 çıktı bu cuma tekrar gidicem sağlıklıdır inşallah ALLAH IM dileyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.AMİNN

Mrb arkadaşlar en son 25 aralıkta hastaoldum 32 gün oldu bugün hala hasta olmadım dün doktora gittim kan tahlili yapıldı negatif çıktı hasa olmazsan 1 hafta sonra gel dedi olursan da 2.3. günü gel hormon testi yapalm dedi akıntım var belim ağrıyor ama hasta olmuyorum normalde hiç bu şekilde bi düzensizliğim olmazdı sizce kan ahlilinde bi yanlışlık olabilirmi hamile olma ihtimalim var mı kan testi kesin midir.... acil cvp bekliyorum bu arada 6 aydır evliyim.şimdiden tşklerrr herkese :18::18::18::18:

Mrb arkadaşlar en son 25 aralıkta hastaoldum 32 gün oldu bugün hala hasta olmadım dün doktora gittim kan tahlili yapıldı negatif çıktı hasa olmazsan 1 hafta sonra gel dedi olursan da 2.3. günü gel hormon testi yapalm dedi akıntım var belim ağrıyor ama hasta olmuyorum normalde hiç bu şekilde bi düzensizliğim olmazdı sizce kan ahlilinde bi yanlışlık olabilirmi hamile olma ihtimalim var mı kan testi kesin midir.... acil cvp bekliyorum bu arada 6 aydır evliyim.şimdiden tşklerrr herkese :18::18::18::18:
canım kaçgünde bir adat oluyorsun kan tahlilleri çok hata vermez ama yakın bır ğlık ocagında tekrarlatabilirsin hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir...

arkadaşım öncelikle gözün aydın rabbim sağlığıyla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bende hamileyiimmm benimde 5 haftalık daha:) yakşalık 5 ay önce düşükten dolayı kürtaj oldum ve şimdi en büyük korkum aynı şeyi yaşamak:( inşallah herşey yolunda gider:(

arkadaşım öncelikle gözün aydın rabbim sağlığıyla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bende hamileyiimmm benimde 5 haftalık daha:) yakşalık 5 ay önce düşükten dolayı kürtaj oldum ve şimdi en büyük korkum aynı şeyi yaşamak:( inşallah herşey yolunda gider:(
teşekkür ederim canım senin bebeğinde hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Allah hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inş. canım.Nine olduğun günleri de gör inş.:)

:emir_bebek::1:

mrh. arkadaşlar bende HAMİLE oldugumu dün öğrendim henüz 2 haftalık çok mutluyum ALLAH isteyen herkeze nasip etsin....

canım tebrikler allahım hayırlısıyla kucağınada almyı nasip etsin canım belirtin falan varmıydı biraz anlatabilirmisin

Back
X