Ben de hamileyim ;)

4143m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
136
119
73
arkadaslar beta hcg değerim 614,08 cikti. adetimin geciktigi 2. gün aksami test yaptırdık. Henüz doktora gitmedim. onumuzdeki hafta başında gidecegim. bir iki sorum olacakti size. canım cok fena ciger çekiyor. disarda guvendigimiz bir yerden yesem sorun olur mu? bir de ogrendigim günden itibaren bir kac gun kasık ağrılarım oldu. normal midir :)

Canim oncelikle hayirli olsun ama cigerde cok fazla a vitamini oldugundan dolayi zararli diyorlar cok asiri cekerse tadimlik ye istersen ama fazla yemeni tavsiye etmem:KK52:

hcg değerim normal mi peki ? doktora ne zman gideceksiniz sanırım doğum zamanımiz çok yakın. ;)

gözünüz aydın iki gün gecikme için bence iyi bir değer. yumurtlama tarihiniz ile örtüşüyor sanırım. ben de 2. gün 13 ekimde baktırdığımda 329 çıktı doktor haftan ile uyumlu dedi tekrarlamadı testi ben de daha da baktırmadım. senin gibi hafta başını bekliyorum emin olabilmek için ama içimde bir heyecen kıpırtı var sanki. güzel şeyler olacak gibi.

Teacherderya sizin de gozunuz aydın :) siz de ikinci gecikme gununde mi yaptirdiniz ? ikiz falan olma durumu var mıdır acaba benim :) sizin de kasik agrilariniz oldu mu

hcg değerim normal mi peki ? doktora ne zman gideceksiniz sanırım doğum zamanımiz çok yakın. :KK66:

Canim tam bilmiyorum ama degerler herkeste degisiyor sanirim ben kan testini kadin dogum hastanesinde yaptirdigim icin sonuctan sonra ultrasondan keseyi gorduk ama pazartesi kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum :KK50:2015 haziran anneleri grubundayim bende oraya da ugra istersen bilen arkadaslar yardimci olurlar:KK51:

Teacherderya sizin de gozunuz aydın :) siz de ikinci gecikme gununde mi yaptirdiniz ? ikiz falan olma durumu var mıdır acaba benim :) sizin de kasik agrilariniz oldu mu
evet 11 inde olmam gerekti. 13 ünde yaptırdım adet tarihim 15 eylüldü en son.. valla ona keseyi görünce karar vercekler. evet değer yüksek olursa ikiz şüphesi varmış ama kesin karar kese göründükten sonra çıkar sanırım. hadi hayırlısı. adet olucağım gün kasık ağrısı oldu adet olcak gibi. 13 ünde bel ağrısı oldu. benim belim adet başladıktan sonra ağrır normalde önceden ağrımaz. şu an bile karnımda bikini bölgesinde gerginlik hissi var. arada da kasıklarda batma. sizim belirtiler nasıl?

Back
X