bir avazda doğurursun inşallah canım ya okuyunca bende heycanlanıyorum inş saglıklı bi şekilde kucagına alırsın bebişini ( bizde inşallahh:)bebeginiz hayirli olsuncok sewindim,aklima ilk hamileligimi ogrendigim gun geldi kan testinde 5 haftalikti bebisim,simdi 38+2 haftalik olduk zaman o kadar cabuk gectiki hic anlamadim ama su son gunler gecmio,insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza,gel artik bebeimmm sancim gelsin dogurayim artik diye dua edip duruyorumm
inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMMM...........
nihayet 9 aylık bekleme sürecinden sonra bebeğimiz bizimle olmaya karar verdi. dün akşam idrar testinde öğrendim benimle olduğunu bu sabah da kan testiyle kesinleştirdik.henüz ne kadarlık olduğunu bilmiyorum varmı yokmu diye bakıldı öğlenden sonra değerini öğrenicem ama hala inanamıyorum
klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum, ama yine de beklemiyordum (ama istiyordum)
rabbim bebek istiyen kimsenin kucağını boş bırakmasın zaten dua ederken bana bebek ver diye etmedim allahım bebek isteyen herkese bebek var diye dua ederim inş kabul olur
bebeginiz hayirli olsuncok sewindim,aklima ilk hamileligimi ogrendigim gun geldi kan testinde 5 haftalikti bebisim,simdi 38+2 haftalik olduk zaman o kadar cabuk gectiki hic anlamadim ama su son gunler gecmio,insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza,gel artik bebeimmm sancim gelsin dogurayim artik diye dua edip duruyorumm
hayirli olsun canim sagsalimmkucagina almayi nasip etsin Rabbim
hayırlı olsun tebrik ederim:))
bende 1 yıllık bir bekleyişin ardından kavuştum meleğime..
şuanda 17+3deyiz...
Allah kucağına almayı nasip etsin inş...
hayırlı olsuun :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin....
klomen ve çatlatma iğnesi hangi durumlarda yaptırılıyor. Çatlama olmadığı zaman mı?
Bende çocuk istiyorum hamile kaldım 4 ay önce karnımda kalbi durdu. Geçen ay korunma süremiz bitti bu çocuk olayını ne kadar hızlandırabilirim diye araştırma yapıyorum. Aşılama yapmayı düşündüm ama benim çocugum olduğu için şuan için gerek duymadık. Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..
gozun aydin canim. Saglikli ve sorunsuz bir gebelik gecirmeni dilerim. Allah saglikla kucagina almani
nasip etsinIsteyen herkese versin insallah.
Umarim birkac gun sonra bende buna benzer bir baslik acarim. :)
arkadaşlar bende dün sabah öğrendim hamile olduğumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
amin canım inşallah o günleri görürüz
inşallah şuanda tek dileğim ozaten
inşallah rabbim tüm isteyenlere versin kucaklar boş kalmasın bol bol bebiş olsun
ne güzel ne mutlu sana inşallah kucağına aldığın günüde görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?