Ben de kaybettim canımın içindeki canı...

ponispon

umutlu...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
191
4
96
Muğla
mayısta ailmize yeni bir birey alma kararı almıştık.değişikti hoştu tedirgindik, olurmu olmazmı derken haziranda ilk denememizde hamile kaldım.havalara uçtuk mutluluğumuzu herkeze ilan etik ,zevklerimizden ödün verdik o sağlıklı olsun dedik.artık bir anne adayıydım herkez gibi aynanın karşısında göbiş provaları yaptım gebelik kıyafetleri aldım birde bol bol hayal kurdum.daha doğmadan karnımda küçücük bir kan pıhtısıyken dünyamızın merkezinde yerini almıştı.uyurken bile önce küçük bebeğimiz öpülür sonra bana sıra gelirdi.daha cumartesi günü ilk kalp atışını duymuş gölgesini görmüştük ordaydı artık bir candı oda .küçük kesesinin içinde 5 mm bir bebek.amaaa öyle koca koca kalbi atan bir bebekti.küçük kesenin içinde fazla yaşayamamış bebeğim.kesem büyümüyor bebeğim büyürdu.çarşamba günü 8mm olmuştu bile ama kesemiz büyümediği için bebeğimin kalp atışları durmuştu.salı gecesi kanamam başladı çarşamba sabahı bebeğimizi kürtajla aldık.o artık yok..içim boşşş..ben bomboş..

cok gecmis olsun canim.tez zamanda saglikla melegini gonderir rabbim insallah:Saruboceq:

geçmiş olsun canım Allah sabır versin.. İnşallah rabbım kısa zamanda yenıden melegıne kavusturur senı

çok geçmiş olsun
ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim
inşllh tekrar kavuşursun meleğine

çok geçmiş olsun bende geçen sene bu zamanlar bebeğimi kaybettim kontrole gittiğimde kalp atışı yoktu seni çok iyi anlıyorum üzülme bizim meleklerimiz cennette bizi beklicekler ben şimdi tekrar hamileyim 7 aylık sende inşallah biran önce tekrar hamile kalır bebeğini kucağına alırsın.

gecmiş olsun cnm.bende2 hafta önce aldırdım bebişimi karnımda öldü kalbi atmadı..cok üzücü bişey allah sabır versinnnnn

geçmiş olsun canım ben de 6 ay önce aynı şeyleri yaşadım ve 1 ay önce tekrar bir bebek için karar verdikk..umarım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip olurr..

geçmiş olsun arkadas bende 4 beşimi babalar gününde kaybettim yasayanım yok rabbim hayırlı ve saglıklı yine bu mübarek üç aylarda dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim allah a emanet olun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım, ben de 9 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim.hissettiklerini anlıyorum, şimdi Allah'ımdan bana tekrar bir bebiş göndermesi için dua ediyorum.sağlıcakla kal.

hepiniz atlatmışsınız inşallah bende sizin gibi önümü görebilirim.dr 3 ay sonra hamile kalabilirsin diyor ama ben istemiyorum korkuyorum aynısı olacak diye seneye kadar erteledik,belkide böylesi daha hayırlı

Onu sana gönderen ve senden alan Rabbim en güzelini en hayırlısı nasip etsin sana inşallah cümlemize etsin Amin...

Back
X