Ben de kaybettim canımın içindeki canı...

Çok üzgünüm..
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Rabbim yeniden bi bebek nasip etsin size ve sağ salim kuycağıunıza alın inş.

gecmıs olsun canım beterın beterı var bunada şükürrr...ya benım gıbı doğumdan sonra hıc göremeden kaybetseydınnn....herseyı hazırken eve elı kolu bombos dönmek cok zor rabbım sabır versın canımm

meleğimin dedikleri doğru ya onun yada benim gibi doğduktan sonra kaybetseydin o dahada bi acı biliyonmu benim meleğim 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda ama 30 yıllık ömrüm bitti onunla tabiki seninkide büyük bi acı ama ya görseydin ya öpseydin ya dokunsaydın benim gibi

işte herseyde sukredılecek bır sey cıkartıyor rabbımm ben onun mınnacık bedenını görmedım dokunmadım öpmedım emzırmedımm ya bunları yapsaydımm kendımı hıc toplayamazdım heralde...

seni okadar iyi anlıyorum ki aynı duygular içindeyim bende.bende haziranda hamile olduğumu ögrendim planlayarak yapmıştık bizde. ögrendiğimde inanamadım.2 kez idrar testi yaptım.beta hcg baktırtım 2 kez ayrı dra gittim.evet hamileydim.önce keseyi gördük sonra bebeğimi sonrada kalp atışını gördük.2 hafta sonra kalp atışını duyacaktık. ama olmadı kahve renginde lekelenmem oldu.kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi yavaş atıyodu sonraki 2 gün içinde kanamam artı ve bebeğimin kalbinin durduğunu ögrendik.o an da dünya başıma yıkıldı sanki ve ertesi gün 4 temmuzda kürtaj oldum.canımdan can gitti can koptu.inanamadım bir türlü alışamadım onsuzluğa her şey bi kabus gibiydi.hala da inanamıyorum onu düşünmediğim gün yok ağlamadığım gün yok.allahıma isyan etmiyorum ama canım çok acıyoo. beni tek teselli eden onun beni bekliyor olması.onu çok özlüyorum bir aylık hamileliğimde okadar alışmışımki ona elimi hep karnıma götürüyorum ve içim acıyarak geri çekiyorum.allahım kimseye yaşatmasın banada tekrar yaşatmasın ve beterinden korusun rabbim.en kısa zamandada sağlıklı evletlar versin bize.3 ay aradan sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi dr. şimdi sonuçları bekliyorum duruma göre hayırlısı ile zamanımız dolunca tekrar istiyorum.

Geçmiş olsun canım. Allah hayırlısıyla - sağlıkla muradınıza kavuştursun. :Saruboceq:

geçmiş olsun umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla doğurursun:(

tesekkür ederim arkadaslar insallah tekrar yakın zamanda allahın izniyle hamile kalır ve saglıklı olarak onu kucagıma alırım

hıh ne garip yaşantılar deilmi bendede kese var bebek yok rabim bizim sabrımızı deniyor benimde bu ikinci 6 yıldan sonra aynı şeyleri yaşıyorum mucizem yarım kaldı adı boş gebelikmiş nerde kalp atışı onu dinlemeye giderken dünyam yıkılıyo şimdi ilk reglimi görüyorum inşşlh araştrcaklar sebebini bulcaklar rabim derdi veren sen dermanını aratma bizi bebeksiz koyma

Back
X