Öykü
Naz
Irmak
Nehir
Derin
Doğa
Oylum
Bu arada şunuda belitmek istiyorum ki kesinlikle anlamı belirsiz farklı isimler ya da dini isimler düşünmüyorum.Türkçe olması ilk şartım.Şimdiden çok sağ olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim kız olsaydı kesinlikle ismi ya derin yada masal olacaktı ama bebişimiz erkek olduğu için bende isim bulamadım hala(((( Tercihim kesinlikle DERİNNNNN
![]()
duru da guzel gerçktennehir yada doğaalternaatif olarak da duru
![]()
bebişim kız olsaydı kesinlikle ismi ya derin yada masal olacaktı ama bebişimiz erkek olduğu için bende isim bulamadım hala(((( Tercihim kesinlikle DERİNNNNN
![]()
Yani şu kadar ismin arasında "Damla" ismi yok şaşırtıcı.Bilmiyorum belki de ben Damla ismini çok sevdiğimdendir.Oylum,Irmak,Nehir isimlerini hiç sevmem.İlla ki bunlardan biri olacak diyorsanız "Doğa" diyorum.Allah analı büyütsün.Kızlar baktım herkes anket yapıyor bebeklerinin ismi konusunda.Ben de sizlere danışmak istedim. 28. haftadayım ama hala babası ve ben kızımızın adına karar veremedik.Sizlere seçeneklerimizi sıralayayım siz de bize yardımcı olun lütfen .Zaten biz baya bir eleme yaptık.Aklımızdaki isimler:
Öykü
Naz
Irmak
Nehir
Derin
Doğa
Oylum
Bu arada şunuda belitmek istiyorum ki kesinlikle anlamı belirsiz farklı isimler ya da dini isimler düşünmüyorum.Türkçe olması ilk şartım.Şimdiden çok sağ olun.
Eşimin de en beğendiği doğa öykü zaten.Ama ben hala kararsızım.bencede öykü güzel geliyor kulağa...ama masal ismide hoş gibi sankı...doğa öykü düşüneblrsn seçeneklern arasında..oylumu hiç beğenmedim..
erkekte umut ve utku ismini hep sevmişimdir (L)