Ben de mi hata var ?

Zamanndann1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
53
35
3
33
Konusuyorum cok oyun oynuyorsun bir ıki gun normal sonra aynı su an da Tv'de belgesel elinde oyun... Ben nerde yanlıs yaptım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben mi çok ilgi bekliyorum bılmıyorum. Konusuyorum cok oyun oynuyorsun bir ılı gun normal sonra aynı su an da Tv'de belgesel elinde oyun... Ben nerde yanlıs yaptım bilmiyorum.
tavır yapmak yerine ilgisini çekmeye çalış

mesela onun başında pervane olma ortadan kaybol
gidip yatak odasında kendi başına takıl o istemeden bile önünde kahvesi meyvesi hazır olmasın yani.

kendine ilgi alanları geliştir fitness gibi ya da kurslar gibi

mesela şu an süslen birazcık televizyonu kapatıp telefonu bi kenara bırakıp atla kucağına eyelinerım olmuş mu aşkım de 😂

tavır yapmak yerine ilgisini çekmeye çalış

mesela onun başında pervane olma ortadan kaybol
gidip yatak odasında kendi başına takıl o istemeden bile önünde kahvesi meyvesi hazır olmasın yani.

kendine ilgi alanları geliştir fitness gibi ya da kurslar gibi

mesela şu an süslen birazcık televizyonu kapatıp telefonu bi kenara bırakıp atla kucağına eyelinerım olmuş mu aşkım de 😂
Uzun sure kaybolunca gelir çağırır sonra aynı

Erkeklerin üzerine düşmeyeceksin bir de rahat bırakmayı dene hiç karışma ses çıkarma kendi kendine takıl kitap oku TV izle sen de indir bi oyun oyna biraz böyle dene bakalım hala devam ederse sessizliğini farketmezse sorun büyük o zaman açarsın ağzını

Erkeklerin üzerine düşmeyeceksin bir de rahat bırakmayı dene hiç karışma ses çıkarma kendi kendine takıl kitap oku TV izle sen de indir bi oyun oyna biraz böyle dene bakalım hala devam ederse sessizliğini farketmezse sorun büyük o zaman açarsın ağzını
Kendı kendıme takılınca sorar napıyosun dıye oyun oynarken de muhabbet eder ya da dizi izlerken yorum yapar. Ben oyunu bırakıp konuşsun istiyorum. Mahzun durunca da sorar ne dusunuyosun falan. Demın konuyu actım anlattım derdımı napıyım kı gezdık dısarda vakıt gecırdık. Calısıyorum yoruluyorum diyor. Arada sana cay yapıyorum falan fılan ıste ama ben o cayı ıcerken telefona degıl bana bakmasını istiyorum. Bakıyor ama elınde tel gel kelıme bulalım falan diyor:/ ya da elınde telefon muhabbet ediyor benle. Ne bılım normal muhabbet edıyoruz ama sana yetmıyor dıyoo.

o zaman oynadigi oyunu sen de öğren beraber oynayin oyunlar pek tekin yerler değil

telefona bakti kalmaması için daha çok birlikte aktivite lazım sanırım Allah yardımcınız olsun
Bırlıkte oynayalım der takıldığı yerde sorar verır falan. Bılgı yarısmalarını cok sever TV'den takıp eder. Ne bılım kıtap da okur. Ben cok mıc mıcım her halde :/

Kendı kendıme takılınca sorar napıyosun dıye oyun oynarken de muhabbet eder ya da dizi izlerken yorum yapar. Ben oyunu bırakıp konuşsun istiyorum. Mahzun durunca da sorar ne dusunuyosun falan. Demın konuyu actım anlattım derdımı napıyım kı gezdık dısarda vakıt gecırdık. Calısıyorum yoruluyorum diyor. Arada sana cay yapıyorum falan fılan ıste ama ben o cayı ıcerken telefona degıl bana bakmasını istiyorum. Bakıyor ama elınde tel gel kelıme bulalım falan diyor:/ ya da elınde telefon muhabbet ediyor benle. Ne bılım normal muhabbet edıyoruz ama sana yetmıyor dıyoo.
Onun sevdiği şeyleri birlikte yapmayı deneyin o zaman birlikte kelime bulalım dediğinde tamamm deyin

Back
X