Ben de oldum sonunda... Ama nefes problemim var?

her ameliyatta risk var ama bende olucagini dusunmemistim :((( simdi tek diledigim ucunun dusmesi resmen deliklerim gorunuyor igrenc oldum alakam yok kendimle :((([/QUOTE

evet o konuda haklısın delikleri görünen çok kalkık burunlar kötü duruyor ama zaten doktor onu ayarlıyor çok kaldırmıyor seninkinin kalkıklığı birazda şişlerin verdiği kalkıklık endişe etme hoşuna gidicek ,ne kadar oldu olduğun birde neden resim yüklemiyorsun canım belki sen abartıyorsun. sonuçta burun yüzü çok değiştiriyor yabancı geliyorsundur kendine şimdi

her ameliyatta risk var ama bende olucagini dusunmemistim :((( simdi tek diledigim ucunun dusmesi resmen deliklerim gorunuyor igrenc oldum alakam yok kendimle :((([/QUOTE

evet o konuda haklısın delikleri görünen çok kalkık burunlar kötü duruyor ama zaten doktor onu ayarlıyor çok kaldırmıyor seninkinin kalkıklığı birazda şişlerin verdiği kalkıklık endişe etme hoşuna gidicek ,ne kadar oldu olduğun birde neden resim yüklemiyorsun canım belki sen abartıyorsun. sonuçta burun yüzü çok değiştiriyor yabancı geliyorsundur kendine şimdi

bir hafta oldu sanki her gun daha kalkik gibi geliyor gozume :( resim alci ciktigi zaman yuklicem...

bir hafta oldu sanki her gun daha kalkik gibi geliyor gozume :( resim alci ciktigi zaman yuklicem...

daha çok erken 1 ay sonra aşağı yukarı sonuç belli olucak çünkü yüzde 80 i şişliklerin bir ay sonra gidiyor. bir sene içindede iyice şekillenicek,doktorun kim tanıdığımız doktorlardansa zaten endişelenicek birşey yok onlar gerçekten işlerini iyi yapıyor

koydum resim, iste burdan da belli oluyor tam bir canavar gibiyim eski benle alakasi yok :(

eskisiyle alakan yok canım cidden ama iyi yönde ben çok beğendim iyi günlerde kullan tatlım , zamanla çok dahada güzelleşicek şimdiden yüzüne çok yakıştırdım

korktugum basima geldi ama ben hic deismemek sadece azcik kaldirip kemeri azcik azaltmak istetmistim resmen cok kalkik oldu :(

canım doktorunu neden açıklamak istemiyorsun? doktorunu söylersen az çok nasıl sonuşlanıcağını düşünebiliriz. şuan çok erken moralini bozma lütfen

ya ama o kadar kalkik ki kendime hic benzemiyorum cok cok kotu gorunuyor midem bulaniyor mutsuzluktan artik :( bakiyorum milletin hic dusmemis burunlari ama... dusucek diyosunuz da benim gorduklerim dusmemis hic :(

Canım sen dua et benimki gibi kalkık olmamış burnun benim profilimden alçılı halimi gör çok şükür dersin:1: Ama birde yeni eklediklerime bak aradaki farkı gör baya değişti.Resimlerine baktım çok tatlı bir burun çıkacak o alçının içinden şimdiden belli oluyor.Mesela ben şimdi burnumu hiç yadırgamıyorum sanki burnum doğuştan böyle sende öyle hissedeceksin sadece sabırlı ol:34:

Canım sen dua et benimki gibi kalkık olmamış burnun benim profilimden alçılı halimi gör çok şükür dersin:1: Ama birde yeni eklediklerime bak aradaki farkı gör baya değişti.Resimlerine baktım çok tatlı bir burun çıkacak o alçının içinden şimdiden belli oluyor.Mesela ben şimdi burnumu hiç yadırgamıyorum sanki burnum doğuştan böyle sende öyle hissedeceksin sadece sabırlı ol:34:

canim senin de normal kalkiklikta ama senin de onden deliklerin gorunuyor birazcik senin suratina yakismis ama benim yakismadi cunku dudagimla burnum arasindaki aci cok fazla :( senin ucu dustu mu cok

canim senin de normal kalkiklikta ama senin de onden deliklerin gorunuyor birazcik senin suratina yakismis ama benim yakismadi cunku dudagimla burnum arasindaki aci cok fazla :( senin ucu dustu mu cok

Canım inecek o burnuş biraz daha inecek sadece sabret panik yapma.Benim birazcık düştü ucu evet.Dahada düşsün istemiyorum.Sende düştüğü zaman burda şikayet etme bize keşke biraz daha kalkık olsaydı diyr:ssz:Tam kıvamına gelecek sadece sabret.Hergün yeni bir burunla uyanacaksın için rahat olsun.

canım doktorunu neden açıklamak istemiyorsun? doktorunu söylersen az çok nasıl sonuşlanıcağını düşünebiliriz. şuan çok erken moralini bozma lütfen

Doğru en azından tekniği nasıl anlaşılmış olur.Bunca yorum var burunla ilgili.İlk karın ameliyatı olduğumda dikkatimi çekmişti.Aynı doktora karın ameliyatı olanlarla göbek deliğimiz aynıydı.Bence fikir verebilir.Burdan yazmak istemiyorsan özelden yazarmısın canım.

Son düzenleme:
ay canlarim benim sizi cok seviyorum yanimda olsaniz sarilsammmmmmmmm uzun uzun (manyak digilim valla sadece ihtiyacim varrr :))

ozelden yazicam mutlaka az kaldi msj sayisinaa

hortlak gibiyim ama simdi onceden de rhaatsizdim size soyle soyliym bir insan bakinca cok guzel gozukebilir ama o kisinin bole takintilari varsa gercek guzelligi ortaya cikamaz ama duzeltirse takintili yerini, eskisi gibi guzel olmasa bile o kisi kendini daha ii hisseder cunku bedeniyle daha rahat olur.. bence rahatlik ve guzellik iste ayni sey diiller ve hayatta bana gore rahatlik daha onemli...

kendimi cok garip hissediyorum, burnum sumuk ve kurumus kan dolu... ayrica cok kalkik geliyor suanda burnum bana :Dyani boyle kalmaz insallah

canım,benim de tamponlarım bugün alındı ama tamponluyken bile nefes alabiliyordum çıkınca aldığım nefesle burnumun içi acıdı :)şuan sümük yada kan yok,spreyini ve damlanı düzenli kullan temizle burnunu sık sık.burnunun kalkıklığını da sorun etme zamanla oturucak :)

canım,benim de tamponlarım bugün alındı ama tamponluyken bile nefes alabiliyordum çıkınca aldığım nefesle burnumun içi acıdı :)şuan sümük yada kan yok,spreyini ve damlanı düzenli kullan temizle burnunu sık sık.burnunun kalkıklığını da sorun etme zamanla oturucak :)

bana ne sprey ne damla verildi...

Back
X