Ben de Özledim Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
"Leyla ile Mecnun”u “Leyla ile Mecnun” yapan ekip, yeni bir dizi için Star TV ile anlaştı.
Ekibin Star TV’ye çekeceği yeni dizinin adı henüz belli değil.
Star TV yöneticilerinden aldığım bilgiye göre Leyla ile Mecnun”un yapımcısı Onur Ünlü, “Mecnun” rolündeki Ali Atay, “İsmail”i oynayan Serkan Keskin ve senarist Burak Aksak'tan başka kimse dahil edilmeyecek, yeni dizinin kadın oyuncuları da yeni isimler olacak.
Adı şimdilik “Ben de Özledim” olarak planlanan ve ana teması bana “İşler Güçler”i hatırlatan dizi, ekim ortası gibi Star TV ekranında olacak."

[video=youtube;GR2lk2kA1S8]http://www.youtube.com/watch?v=GR2lk2kA1S8[/video]

Ay simdi gördüm reklamini heycanlandim INSALLAH guzel birseyler cikar ortaya :46:

Allah'ım çok sevindim 23 ekim diye duydum kızlar gününü,trt'de izleyemiyordum çok soğuk canlı değil starda izleyeceğim :52:

23 Ekim Çarşamba günü Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Ben de Özledim dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu.

Dizinin kadrosuna daha önce Bir Çocuk Sevdim, Karayılan ve Şubat gibi dizilerde oynamış Ezgi Çelik ve Leyla ile Mecnun'un "Melül"ü Mustafa Aşık katıldı.

Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan ve ekranlarda kahkaha tufanı estirmesi beklenen dizi böylelikle bu oyuncularla kadrosunu daha da güçlendirmiş oldu.

KADIN OYUNCU BELLİ OLDU

Ben De Özledim dizisinde Barış Atay'a eşlik edecek kadın oyuncubelli oldu. Yüksek Giriş, Kanıt ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol alan Sera Tokdemir, Ben De Özledim'in kadın başrol oyuncusu oldu. Sera Tokdemir, Ali Atay’ın kankası olacak. Diziye üçüncü bölümden sonra girmesi düşünülüyor.

EAC_sera-be.jpg

23 Ekim Çarşamba günü Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Ben de Özledim dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu.

Dizinin kadrosuna daha önce Bir Çocuk Sevdim, Karayılan ve Şubat gibi dizilerde oynamış Ezgi Çelik ve Leyla ile Mecnun'un "Melül"ü Mustafa Aşık katıldı.

Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan ve ekranlarda kahkaha tufanı estirmesi beklenen dizi böylelikle bu oyuncularla kadrosunu daha da güçlendirmiş oldu.

Ben De Özledim dizisinde Barış Atay'a eşlik edecek kadın oyuncubelli oldu. Yüksek Giriş, Kanıt ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol alan Sera Tokdemir, Ben De Özledim'in kadın başrol oyuncusu oldu. Sera Tokdemir, Ali Atay’ın kankası olacak. Diziye üçüncü bölümden sonra girmesi düşünülüyor.

EAC_sera-be.jpg

Leyla ile Mecnun ekibinden yeni bir dizi geliyor: Ben De Özledim.. Star TV'de çarşamba günleri Muhteşem Yüzyıl'dan sonra yayınlancağı açıkanan dizinin yayın tarihinde sürpriz bir değişiklik yapıldı ve Dizinin 25 Ekim Cuma günü saat 23.30'da Medcezir dizisinden sonra yayınlanacağı açıklandı

hem cok gece, hem beyazin karsisina koymuslar...
bastan izlemeyin bu diziyi diyorlar :1:

bende beklyirum bu diziyi ama malesef böyle dizilere gerekne önemi vermiyolar 23:30 da olması ve starda olması bence baştan diziyi bitirir. işeler güçleride böyle yapmamışlarmıydı zaten haftanın 3 günü acun var bazen mactı şuydu buydu starda dizi yaını çok riskli oluyo bence.. inşallah yazık olmaz tekrarlarını yada netten izlerim o saate kalamam iş güç malum.

icime oturdu valla, ne bicim bi final olacakmis...
izlemeden dinlerken insan bi tuhaf oluyor.
Insallah reyting kurbani olmaz, özlemisim cok...

biraz izledim aynı tadı vermedi
gerçek hayatlarından kesitler gösterdiğine göre mecnun fena paralanmış:9:
erdal ve iskenderi göremedim:ssz:

Dizi bitince bir sessizlik oldu.
Hani biri gider ardından bakakalırsın ya öyle oldu sanki.
Ben de özlemişim.
Final harikaydı..
İlk bölümü de beğendim, acaba gitmeseymiydik dediler ya orda acı acı gülümsedim.
Bozdular diyordum güya seyretmiyordum ama akşam üstü tekrarlarını kaçırmıyordum,
Ezgi`den kaçışları da hoşuma gitti,
Bu arada finalde tuzluk ve balık çok iyidi, pullu pullu:1:

çok beğendiğim kısmı da paylaşayım: Gemiler Gelmiş
İsmail Abi Gemiler Gelmiş(Ali Atay - Of) - YouTube

Ilk bolum l&m finali disinda vasatti. Ikinci bolum iyiydi bence. Daha da iyi olacak. Burak Aksaka bayildim :)

2. bölüm finaliyle beni benden almış, gülmekten gözlerimden yaş getirmiştir :60::60::60:

ama 2. bölümün repliği de şu bence: '' biri beni silksin! lütfen biri beni silksin!'' :9::9::9:

Back
X