Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.709
17.811
248
Canima tak etti artik! Gecen sene gittim belimde olan saclarimi ensemde kestirdim aralik gibiydi sanirim ve fotograflarini koyucam az sonra.. Asil hikayeye gelince ben gidip boyattim hem de oryalle!!! Bu sac iyiki kopup gitmedi benden. 100liram da çöpe gitti! Sacim hala sunuyor ve o günden sonra ben de küstüm saclarima hicbir şekilde bakim uygulamadim. Tek bisey yaptım o da oryalden dolayi sac derim yara olmuştu her yeri siyah siyah kabuk tutmuştu 80tl de sampuanlara verdim ve bir haftada geçirdi boyle bir sorunu olan varsa şampuan ismi verebilirim.. Parasi gerçekten mühim değil ben kendi aptallgma yaniyorum. Ve sacima artik bakim uygulamaya karar verdim onerilerinizi bekliyorum ve bana katilcak olan var mi?

Mavi tisortlu olan ilk kestirdigim zaman,beyazli olani ise az önce çektim fakat iki ay once 3santime yakin kestirmistim saclarimi

Eklentiler

• IMG_20131204_153803.webp
    IMG_20131204_153803.webp
    339 KB · Görüntüleme: 2.520
  • IMG_20141001_193109.webp
    IMG_20141001_193109.webp
    397,5 KB · Görüntüleme: 2.530
Bu da çıt çıt kullandigim zamanlar kizlar ben artik kendi sacimi uzun kullanmak istiyorum

Eklentiler

• 1394455563269.webp
    1394455563269.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 2.379
Bu da ilk kendi saclarim agliycam simdiii

Eklentiler

• IMG-20131119-WA0010-1.webp
    IMG-20131119-WA0010-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 2.296
[QUObelinde emasal, post: 37159438, member: 618018"]Kısa hali de güzelmiş ki ama :):)[/QUOTE]
ama belimde olsa fena mi olur:mad:

Zeytinyağ yapicam az sonra biraz ilik uyguliycam başka ne yapabilirim yardimci olunno_O

canim benim uzun sac yakisiyor ama.bende uzun sac cok seviyorum.bakimi cok zor oluyor

[QUistiyorum.kemir, post: 37159959, member: 489037"]canim benim uzun sac yakisiyor ama.bende uzun sac cok seviyorum.bakimi cok zor oluyor[/QUOTE]
Ya istiyorm ki evden sekil vermeden cikiym ya da rüzgarda dans etsin böyle sekil vermedgm için sampuan koksun duzlestirici değil :( öyle cok istiyorum ki.. Kaynak yaptiricaktm ama vazgectim uzun zaman alsin ama kendi sacim uzasin dedim..

Öyle daginik duruyor ki sekil vermeden nasil cikicam duzlestirici de kullanmak istemiyorum:((

Sampuanina dogum kontrol hapi ve bemiks ya da bi kisim sampuanini ayirip sarimsak eklemeni tavsiye ederim. . Seninle saclarimiz hemen hemen aynı benimkiler ince yalniz bende konu actim ben de uzatmaya çalışıyorum. . Bu arada sakin kaynak yaptirma ben bi ara yaptirdim olan sacimin yarisi dokuldu ve kendine gelemedi..

Sampuanina dogum kontrol hapi ve bemiks ya da bi kisim sampuanini ayirip sarimsak eklemeni tavsiye ederim. . Seninle saclarimiz hemen hemen aynı benimkiler ince yalniz bende konu actim ben de uzatmaya çalışıyorum. . Bu arada sakin kaynak yaptirma ben bi ara yaptirdim olan sacimin yarisi dokuldu ve kendine gelemedi..
Vallahi oyle bi ise kalkiscak gücü kendimde bulamadm parasindan falan degil kendi sacim uzasin istiyorum.. Evde öylesampuanim var bi ara haplari ezip atmistim uuç dört kere yikadm biraktm sonra.. Sarimsagin kokusundan cekiniyorumm

Vallahi oyle bi ise kalkiscak gücü kendimde bulamadm parasindan falan degil kendi sacim uzasin istiyorum.. Evde öylesampuanim var bi ara haplari ezip atmistim uuç dört kere yikadm biraktm sonra.. Sarimsagin kokusundan cekiniyorumm
Sarimsakliyi yaparsan sonrasinda sirkeli suyla durulama ya da baska bi sampuanla tekrar yikayabilirsin koku kalmio ama madem dkh li sampuan var onla yika eminim fayda gorceksin..

Sarimsakliyi yaparsan sonrasinda sirkeli suyla durulama ya da baska bi sampuanla tekrar yikayabilirsin koku kalmio ama madem dkh li sampuan var onla yika eminim fayda gorceksin..

Bence kısa saç çok hoş durmuş. Uzun saçlı hali bakımsız ve cılız. Herkese yakışmaz bu saç modeli ama çok hoşuma gitti, bence hiç uzatma bu model çokk iyi.

Bence kısa saç çok hoş durmuş. Uzun saçlı hali bakımsız ve cılız. Herkese yakışmaz bu saç modeli ama çok hoşuma gitti, bence hiç uzatma bu model çokk iyi.
Çok tesekkur ederim kisadan skildim herkes yakiatiriyor ama uzun hep hayalim:(

Back
X