Ben de sumo gürescisiyim

Aklıma eski sevgilim geldi bir gece seviştikten sonra televizyon seyrediyorduk Ayşegül aldinç çıktı kuş beyniyle bana hakaret etmeye çalıştı güya
Ben Ayşegül aldinçe benziyormuşumçok güzel değilmişim
Bunu söyleyen hıyarda135 kğ hala baba parasıyla geçinen biriydi
O an hiç bozmadım ama ertesi gün tel numaramı bile değiştirdim aylarca peşimden koştu
Ayrıca o kadında çok beğendiğimi belirterek bozmuştur onu
Yani özet olarak başarısız ve tipsiz erkekler siz ne kadar kıymet verirseniz verin siz ne kadar güzel olursanız olun bir bahane buluyor
Bu arada konu sahibi bu adamı en kısa zamanda terk edin derim.
Hakikaten kuş beyinliymiş Ayşegül Aldinçi çok beğenirim ben her telefona sen çık her kapıya sen kooş beni hatırlaa...
 
siz en başta saçlarımı bende beğenmiyorum dediğiniz için size saç önerileri gelmiş, sevgiliniz beğenmediği için değil
şimdi de uğraşamam diyorsunuz o biraz çelişkili olmuş.
sevgilinize gelirsek bence artık sevgiliniz olmasın zaten, bu kadar kırıcı bir şekilde konuşabiliyorsa üzgünüm ki artık sevmiyordur

Evet, ben de sevmediginden eminim. Artik bu iliskiyi istemiyo
2 kere sormus neden soguksun diye..demedin mi sumo güreşçisinde sıcaklık arama diye? Anlamıyor mu yani o lafın etkili oldugunu??

Merak ettim
1) haftada 2 kere olurken, saçın gür müydü, eğildiğinde aynı şekilde değil miydi?
2) haftada 2 kere olurken kilon daha mı azdı?
3) sen demedin mi sumo güreşcisi partnerim olarak sen sexi oldugunu mu sanıyorsun diye??
Hayır bu adam sana nasıl sexi geliyor 114 kiloyla anlayamıyorum, bi kere kilo arttıkca erkeklerin vucudu kadınsı bi şekil almaya başlıyor yani yağlardan dolayı

Ayrıca kilolarının sebebi biraz da bu adamla beraber yemek yediğin için....Adam 114 kiloyla oturup serbestce yemiş, sen de ona uymuşsundur her akşam, değişik tarifler vs demişsin.

Ben olsam bundan ayrılır sıkı bi diyete girerdim

Ona hep diyorum laflarinin beni agir yaraladigini ve eskisi gibi olamayacagimi, yüzüme bön bön bakiyor. Dün mesajla yarim agiz özür diledi, o kadar. Yani anlamiyor bile beni ne kadar üzdügünü.

Saclarim en basindan beri (ki zaten 5 senedir böyleler, ondan önce uzun ve biraz daha fazla gürdü) böyle, beni bu sekill tanidi. Saclarimin böyle olmasinin sebebini ona acikladim.

Haftada iki kere olurken belki bi 5 kg daha zayiftim, onu tanidigimdan beri hemen hemen ayni kilodayim.

Kendinin bana seksi gelmesi sevgimden dolayi sanirim. Yoksa sizinde yazdiginiz gibi vücudunun cogu yagdan olusuyor ve sekilsiz olmaya basladi. Hic önem vermem ama, o bu sekil mutluysa bana göre ok, zayiflarsa yine ok. Her zaman okay benim icin, cünkü ona güvenir ve onu severdim, mutlulugu benim icin daha önemliydi ama artik cok sey degisti.
 
Bi de adam bence kilosuna değil saçlarına demiş sumo güreşcisi gibi diye konu sahibinin kilosuyla sorunu yok yani

Evet, kilomu da cok buldugunu ama birlikte kilo vermemiz gerektigini söyledi. Saclarim icinde sumo gürescisine benziyorsun o kücük topuzla dedi. Sonra da anlatmaya basladi, kendime özen göstermiyormusum, o evdeyken seksi degilmisim, neden sadece ise giderken hazirlaniyormusum filan

Ki o itme olayi oldugunda cok özen göstermistim kendime, makyaj yapmistim, güzel giyinmistim. Fark etmedi, bana iltifat etmedi bile. Ben de böyle seylere önem vermiyor demekki, bu zamana kadar bana hic „aa cok tatli olmussun“ demedi hazirlandigim zaman. Ertesi gün de bu benzetmeyi suratima carpti.
 
sevgilin sevmiyor seni
Sumo güreşçisi ile niye birlikte imiş o zaman sorsana ona
O adam aldatmanın yolunu yapıyor
Nereden buluyorsunuz böyle iğrenç yaratıkları
 
kadinlarin intikami cok aci olur, helal olsun arkadasiniza, aslinda benim de öyle olmam lazim ama inan asla icimden gelmiyor abartili giyim veya makyaj, hele ki microblading filan...hic benlik seyler degil, neticede parama bakar ama ben ben olmaktan cikarim, kendimi kandirmis olurum, asil sirf onu vurabilmek icin degisirsem kendime ihanet etmis olurum. Böyle bi insana deger mi?
Kendini nasıl görmek istiyorsun peki? Aynaya bakınca nasıl bir kadın görmek istiyorsun?
 
Sen istemiyorsa kapı orda diyorsun
Peki senin gitme şansın yok mu?
Ya da gitmeni istiyorum neden demiyorsun?
Bence olay saçın veya kilon değil...Haspam sıkılmış, heo boyle bunla mı yaşayacam, başka kadın görmeyecekmiyim havasına girmiş...
Gitsin bak cidden gitmesini istemelisin...Ben gibi sumo ile yaşamaktansa git dısarda binlerce güzel kadın var de ve koy kapının önüne
 
Sen istemiyorsa kapı orda diyorsun
Peki senin gitme şansın yok mu?
Ya da gitmeni istiyorum neden demiyorsun?
Bence olay saçın veya kilon değil...Haspam sıkılmış, heo boyle bunla mı yaşayacam, başka kadın görmeyecekmiyim havasına girmiş...
Gitsin bak cidden gitmesini istemelisin...Ben gibi sumo ile yaşamaktansa git dısarda binlerce güzel kadın var de ve koy kapının önüne

Maalesef durumlar ve sartlar öyle kolay degil. Ha deyince ev bulunmuyor ki sözlesmem zaten 2 senelik, 1 senesi gecmedi bile.
Git desem gitmez, burasi da benim evim der oturur. Odalarimiz cok fazla, yani herkes kendi odasinda kalabilir.

Ben kendim diger sorunlarimle zaten bogusuyorum, kendimce karar verebilmis degilim. Simdilik onunla ayni evde kalip, konusmamayi tercih ediyorum.
 
Maalesef durumlar ve sartlar öyle kolay degil. Ha deyince ev bulunmuyor ki sözlesmem zaten 2 senelik, 1 senesi gecmedi bile.
Git desem gitmez, burasi da benim evim der oturur. Odalarimiz cok fazla, yani herkes kendi odasinda kalabilir.

Ben kendim diger sorunlarimle zaten bogusuyorum, kendimce karar verebilmis degilim. Simdilik onunla ayni evde kalip, konusmamayi tercih ediyorum.

Boy, kilo sorduk cevap vermediniz. Ben de 1.75 ve 90’ı devirmiş bir kadın olarak sizi anlarım sorma nedenim buydu.
 
Merhaba hanimlar,

buraya ara ara girip konulari okurum…tesadüfün böylesi ki bugün ayni sey yasadigim bir konu acildi. Daha dogrusu birazcik farkli ama benim sevgilim de bana „sumo gürescilerine benziyorsun o sacla“ dedi.

Saclarim 5 senedir cok azaldi. Zaten cok ince telli saclarim, hicbir zaman gür saca sahip olmadi. 2012 senesinde kötü bi evlilik yapip, depresyona girince iyice döküldüler ve bi daha düzelmediler. Bu süre icinde yapmadigim, denemedigim ürün kalmadi. Affedersiniz g*tüme igne bile yedim, sarimsakli kurlar, bilmem ne sampuanlar ama yok yok,olmuyor, bi türlü saclarim düzelmedi.

Saclarimi genelde kücük bir topuz haline getiririm cünkü uclari biseye benzemiyor at kuyrugu yapinca…yani bi parmak kalinliginda sac sallaniyor kafamdan. Ben de o yüzden ufak top haline getiriyorum.

Sevgilimle cinsel iliskimiz cok azaldi, ki önceden haftada 2 iken ayda anca 1 kez birlikte oluyoruz o da benim zorlamamla. Sevgilimi cok seviyorum ve cok arzuluyorum. Kendisi 114 kg, göbekli bisey ama inanilmaz cekici geliyor gözüme cünkü deli gibi asigim ona.

Ben ise tanistigimizdan beri kiloluydum, saclarim da o zaman bu haldeydi. Kendisi bana hic bisey demedi bu süre zarfinda, sadece ara da bi „saclarini acsana“ dediginde ben „hoslanmiyorum acik sactan“ dedim. Ikimiz de kilolu oldugumuzdan rahatsiziz ama beraber yemek yapmak, yeni tarifler denemek cok hosumuza gidiyor, o yüzden pek kasmadik bu zamana kadar cünkü böyle de mutluyduk. Ta ki bu cinsel sorunu baslayana kadar.

Kendisine defalarca sordum neden azaldigini, onu cok özledigimi ve arzuladigimi söyledim. Hicbir sey demedi, sorun yok dedi. Ama hic düzelmedi durum.

Gecen gün artik canima tak etti….bu noktaya gelmemin sebebi ise…ondan önceki aksam onun özel bölgesine dokunmam oldu, kendisi beni itti. Sabah ise kendisine böyle iliski istemedigimi, benim bir kadin oldugumu ve isteklerimin oldugunu, beni cinsel anlamda mutlu etmesi gerektigini söyledim.

Birden döküldü, özel bölgesine egildigimde saclarim görünüyormus, sumo gürescilerine benziyormusum sacimla, istegi kalmiyormus. Kiloluymusum, seksi degilmisim, kendime bakmiyormusum, seksi giyinmem gerekiyormus. Neden sadece is giderken makyaj yapiyormusun, onun icinde hazirlanmam gerekiyormus.

Ben de üzüntüden aglamaya basladim. Önceki aksam cünkü güzelce hazirlanip yanina gitmistim, cok tatli bi elbise vardi üstüme, makyaj’da yapmistim, yine de beni itti. Bunu örnek verdigimde bana cevap veremedi, sadece saclarimin kötü oldugunu söyledi.

Saclarim hakkinda yapabilecegim bisey yok. Ben de saclarimi begenmiyorum ama sumo gürescisi benzetmesi canimi cok ama cok yakti. Denemedigim sey kalmadi, napayim, düzelmiyor, saclarim biseye benzemiyor. Napayim yani saclarim güzel degil diye, öleyim mi?

Kilo hakkinda sonuna kadar hakli ki ikimizde saldik, daha cok dikkat etmemiz gerekiyor. Ama sacim hakkinda ne yapabilirim ki? Makyaj konusu ise….ben makyajsiz da güzel olduguma inaniyorum cünkü cogu kez makyaj yaptigimda cevrem bana makyajin beni bi tik güzel gösterdigini bu yüzden gerek kalmadigini, dogal daha hos oldugumu söyler. Ama beyefendi seksi sevgili istiyormus, yeterince seksi degilmisim.

Ben de git o zaman kendine manken bul, ama o manken senin bu halini kabul eder mi bilmiyorum dedim.

Cok kirildim arkadaslar. Kendi haline bakmayip beni neye benzettigine bakin….tras olmadiginda, sacini kesmediginde monchichi ayilarina benziyor, gelmis bana sumo gürecisi diyor. Kib en onun o haline bile bayiliyorum cünkü seviyorum.

Ama sanirim o beni sevmiyor.

Olaydan beri asla icimden konusmak, sicak davranmak gelmiyor. Gözlerine dahi bakamiyorum, her baktigimda benden igrendigini düsünüyorum, beni icten yorumladigina, beni cirkin bulduguna inaniyorum. Icimde ona karsi bütün hislerim yok olmus gibi, nötr bi haldeyim. Inanin baska birini bulup gitse, güle güle derim. Inanilmaz sekilde kirildim ya, icim parcalandi, kalbim resmen kirildi. Ne zamandir benim hakkimda böyle düsünüyormus.



Iliskimiz halbuki bu konu disinda cok iyi. Ben mi abartiyorum siz söyleyin.
Gule gule demek icin baska bir kadin bulmasini beklemenize gerek yok bence.
 
Baska birisi oldugunu ben de düsündüm yalniz evden ise, isten eve biri. Telefonu ortadir, alip karistiririm, bisey demez. Arabasi ehliyeti yok, her yere ben götürürüm. Bisey yapilcaksa yalvarir bana benimde gitmem onunla birlikte gelmem icin. Bilemedim. Baska birisi olabilir fakat hic ihtimal vermiyorum.
Baska birisi olduguna ben ihtimal veremedim.Yolda giderken 114 kilosuyla dikkat cektiyse onu bilemeyecegim. Salin konu sahibi ,onu bu haliyke boyle cok arzulayan bir kadin var ve adamin yaptigına bak.Bulup da bunama derler buna.Hele saç gibi ,caresiz durumunuza bu yakistirma hic olmamis.
 
X