- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
kızlar çok mutsuzumaslında 3 kilo verdim 1 ay oldu yavaş yavaş gereksiz yediklerimi ve akşam yediklerimi azaltarak yapabildiğim kadar sporla 3 kilo zayıfladım.. sorun yok ama sıkıldım artık hayatım boyunca hep iri oldum, şişman değildim ama hep en uzun bendim en iri bendim boyum 178 kilom 73. basenlerim vardı çok çalıştım spor yaptım neredeyse yok oldular 5 aydır her gün basen hareketi yaptım ellişer kere yok oldular desem yeridir artık istediğim gibi giyinebiliyorum. tek sorunum alt bacaklarım kalın. onu da o kadar sorun ettiğim söylenemez şort falan giyince pek rahatsız etmiyor millet giyiyor ben de rahatsız olmuyorum aşırı derecede kalın değil çünkü bacaklarım. ama ben yine de mutsuzum. 60 kilo olmak istiyorum.. zayıf olmak dar pantolonların altına alt bacaklarımı kamufle etmek için ugg giymek değil converse giymek superga giymek istiyorum denedim giyince çok komik oluyorum penguen gibi bulursam fotoğraf koymaya çalışacağım becerebilirsem.. ama ben artık zayıf olmak istiyorum
sankı benı anlatmıssın bende 174 boyundayım suan 70 kıloyum 60 kılo olmam lazım cunku o zaman vucudum cok ii duruyor.bende hep iri oldum hıc zayıf olamadım:S kemıklerım cıdden cok iriler.kılolu olsam zayıflarım ince gözukuurm ama ben iriyım ya((hıcbır zaman narin görunumlu bır kız olamadım eşim bile bazen şu bacaklara bak dıyor erkek bacagı gıbı dıyor ( alt bacaklarım benımde kalın maalesef aman ne bılım ya.kılo verıyorum gerı alıyorum vucudum kılo almak ıcın oldukca elverişli ben napım yanı..bugun dıyete basladım.henuz kahvaltımı etmedım pc basında olmaktan şimdi 4 yemek kasıgı yulaf ıcıne sut ve tarcın koydum bunu yıyecegım kahvaltım bu kadar
basen hareketi olarak ne yaptında yok oldualr canım yaaaa :18:
bende 1.55 boyunda 55 kiloyum yılarca 45 kilodan üste çıkmamıştım evlendikten sonra çalışmayıncada kendimi yemege verdim.. çok mutsuzummm hep geniş giiyiyorum kilomdan dolayı.. abartılı deilll aslında gören yakışmış diyor hamilemisin diyende çokzayıflamam lasım işe başladım bakalımmm dikat etmeye çalışcamm ama nsl olcak bilmiyorum 10 kilo nsl gitcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?