İnsallah aglamaktan tek gözü şişti ne yapacağını bilmez haldeAvukat arkadaşlar vardır siteye üye,moderatörlere de danışın belki sizi yönlendirirler.
malesef düşünce yardım eden olmaz derler ya işte tam da bu durumdaNe söyleyeceğimi bilemedim.
Yazıklar olsun anaya babaya öyle kocanın ben.....
İnşallah yardımcı olabilecek birileri olur ya.
Hiç bir yakını abla abi kimsesi yok mu?
Him çok sacmaymis zaten. Yani kaymakamlık valilik yardım etmezse kim edecekki? Birileri ise yarar şeyler yazar inşallah benim fikrim yok doğrusuHayır kredi yıl eski karısına cektırcekmıs o zaman tamamen arkadasıma dönecekmiş. Arkadasım asla istemiyor kurusu gecesini ama bizce kredi falan değil adamn eski ayarına dönmesi
Hayır kres henuz yok yardıma tespit için gelindiğinde komsu bir iki tane kadın onların durumu cok cok iyi demisin eski kıyafetlerine bakarak Çocuklar olunca iste ıs yapamıyor hasta bakıcı gibi olsa bırı hem yanına arkadas aslında ama yok
Yazınızı anlamlandirmakta zorluk cekenlerdenim ama kadın temizlikci hasta bakici herhangi bir yerde tezgahtar yada ev yemekleri yapılan yerde kendine iş bulabilir.Sosyal hizmetler yardım etmedi buyum cocugumla uc yasında girince sadece kreş yardımı yaptı. Şuan meselaıkı Çocuklar ne ısı yapabilir nasıl olabilir fikirlerinize ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?