Kızlar selam,
Dün evim güzel evim topiğine de konu açmıştım o sinirle ama artık bi içimi dökmem lazım deli gibi ettim kendimi çünkü. Bana sürekli ben pismişim evim çok pismiş gibi geliyor. Bu durum Okb gibi anlaşılmasın öyle çılgınlar gibi temizlik yapıp şey yapmıyorum zaten öyle bir vaktim de yok. Çok yoğun stresli bir işte vardiyalı çalışıyorum yeni evli sayılırım daha 1.5 yıl oldu. Ama inanın ben bu işe başladığımdan beri bana hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi geliyor. Hayatım aşırı düzensiz iş düzenim sebebiyle zaten işin mental yükü çok fazla bide eve gelip sürekli ev işleriyle uğraşmaktan kusucam artık. Yalan değil bazen bırakıveriyorum evi kendi haline mahvoluyor sonra birde buna üzülüyorum tabii. Ama şimdi bu sosyal meyda vs hep evler pırıl pırıl hep misafir gelecekmiş gibi toplu tek bir dağınıklık yok, dolapların içleri mağaza standı gibi düzenli. Dönüp bakıyorum kendi evime yok yani dolaplarımın için genel olarak dağınık hızlı hızlı iş yapacağım diye öyle üst düzey düzenli tutamıyorum. Arada bir hem temizlemek için hem düzenlemek için komple indirip kaldırıyorum ama yine karmakarışık oluyor. E eve bakıyorum illa bir dağınıklık oluyor şu an bile mutfak masasında bir sürü ıvır zıvır bir şey paketleri. Asla öyle kâğıt gibi değil. Ne bileyim aşırı yetersiz ve pis hissediyorum kendimi ve evimi.
Elimden geldiğince evi toparlamaya temiz tutmaya çalışıyorum tabii ki evimi pislik götürmüyor ama o pırıl pırıl evlerden değil benim evim buna ne vaktim ne enerjim var. İleride bebeğim olsun istiyorum E birde tüm bu tempoya çocuk eklenince ben neye nasıl yetişeceğim diye düşünmeden edemiyorum asla. Offf bilmiyorum siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumların. Cidden tüm evler bal dök yala da bir ben mi pasaklıyım…