- 31 Ocak 2017
- 72
- 14
- 3
- Konu Sahibi kanadikirikkelebek
Merhabalar ben dün de konu acmistim okuyaniniz olduysa olaylari bagdastirip daha iyi fikir verebilirler bana sıkıntım bitmiyor ben kendimi çok kötü hissediyorum. Ailem beni Küçüklugumden beri hep dövdü dün ayrıldığım insan ailemi arayip böyle kaşar bir kız dogurdun deyip anneme beni demekle tehdit etti ben o kadar çok şey yaşadım ki eskiden bedduadan korkardim şimdi bana ailem jer sinirde beddua eder edin umrumda değil derim umutlsrim tükendi brnom üniversiteyi dondurmak başka bir şehire kimsenin haberi olmadan kaçmak istiyorum beni kimse anlamadı ailem sevdiğim insan arkadaşlarım... bunları yazarken bile Ağlıyorum annemin bir huyu var ters bişe olduğu zaman içindeki mini nefreti döker muskul durumda olsam da bi tekme de kendi vurur paraya ihtiyacım vardı bana on tl vermişti ben huyumu bildiğim için geri vermek istedim almadı anneanemi aramami istedi bende anneanem onu salak yerine koyuyor bunu bildgim için tepki verdim vwr on lirami dedi aldı gitti babamla iki haftadır konusmuyorduk bugün konuşmaya başladık bana 20 tl verdi akşam annemle tartisinca bunların iyi zamanda dost kötü zamanda sırt dönen olduklarını bildiğim için al parasını ver dedim bide tartışmadan ötürü kinlendim eskiden kızım olmazdı şimdi çok acımasızca konuşuyorum geber filan diyorum derken de içim acimiyor artık almadı parayi bende parcaladim attım laf saydirdi bana öteki odaya geçtim bende ben artık dayanamıyorum kindar öfkeli biri oldum çıktım ben çok sinir etseler cinayet islicem artık o konuma geldim ben benim gelecekten umudum bile kalmadı ben artık her gün kafamda kendimi öldürme planı kurmaktan sonra evdeki küçük kardeşimi düşünüp vazgeçmektrn yoruldum o küçük kardeşim bile ilaç kullanıyor psikolojisi bozuk bu delilerin elinde yediden yetmise herkes delirir bıktım bunlardan nefret ediyorum kimseye tahammülüm kalmadı zor zamanda ağızlarından beddua eksik olmayan dayak kavga herseyi dilinde olan şerefsiz insanlar bunlar dün ayrıldığım insan da bana kötü laflar etti bana bi allahın kulu demedi senin kalbin var sende insansın demedi bu yüzden kimseyi sevmiyorum kin öfke nefret doluyum bi fikir verin ya bu kinimden kendimi yakacam yada böyle her gün can acitacam