- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
evet öyle ortamlar oldu maalesefBence gayet güzelsiniz. Sanırım özgüveniniz kırılmış o yüzden böyle hissediyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle ortamlar oldu maalesefBence gayet güzelsiniz. Sanırım özgüveniniz kırılmış o yüzden böyle hissediyorsunuz
Hayir yemin etmenizi istemiyorum.saygıduyuyorum ama yanlış düşünüyorsunuz böyle bir konuyla beni bidaha göremezssiniz.bana inanmanız için yemin mi edeyim inanacakmısınız
gitti.aa gittimi derya kaçırmışım![]()
lise yıllarımdan kaynaklanıyor cnm bazen değersizlik özgüvensizlik vs. tekrarlıyorHayir yemin etmenizi istemiyorum.
O konuda da herkes sizi destekledi hatta ben esinize gore sizin daha guzel oldugunuzu soylemistim. Sadece sac renginizde sıkıntı var.
Neden ikna olamiyorsunuz anlayamiyorum.
İyi de ben ne diyorum sen ne diyosunözgüveni yokki olabiliyor bu bi çok insanda
siyah oldu zatenBence gayet güzelsin ama saçlarını siyah yap:) al sana guven
ben gördüm onun için diyorum iri ela gözleri vardıİyi de ben ne diyorum sen ne diyosun
Sen Derya mısın ki ( :
Foto bize hiç göstermedi diyorum, sen fena değildi Derya deyince 'sana fotoğraf gösterdi mi' diyorum
Sen Derya gibiymişçesine özgüveni yok ondan foto koymadı diyosun
İster Derya ol ister Fadime ayrıca, özgüven önemli evet
Bi sana gösterdi demek...ben gördüm onun için diyorum iri ela gözleri vardı
Bi sana gösterdi demek...
Profiline gir orda fotoğrafları tıkla görürsünNerde ki bu resimler merak ettim ? :)
Evet en son konusunda üyelik iptali yaptırdı.aa gittimi derya kaçırmışım![]()
Demek ki cidden özgüven önemliyok bir kaç kişi daha görmüş ama hepsi güzel olduğu konusunda hemfikirdi:))
tavsiyelerine şiddetle uyucam cok sağol cnmkız manyak mısın neren çirkin senin? sadece bi kaç eksiğin var o kadar. altyapın var ama kullanmayı bilmiyorsun. bak öncelikle kilo ver kesinlikle. güzellik yüzden ibaret değildir, vücut önemli. spor yap internetten bakarak. vücudunu şekle sok. akşam 6 dan sonra bişey yeme. sadece bol bol yeşil çay iç, ama aktardan açık al, paket çaylardan değil.
banyoya girdiğinde vücudunu tuzla ov. vücut peelingi yapmış olursun tuz iyi gelir, yumuşatır.
saç rengin çok kötü ve bakımsız duruyo saçların. koyu yap, koyu kestane olabilir siyah olabilir. ha illa ben sarı seviyorum açık renk istiyorum diyorsan şu fotoğraflardaki gibi yaptır.
ayrıca giyim tarzın kötü. takıların da. o boynuna taktığın siyah tasma gibi şey var ya onu hiç sevmedim. giyim tarzını da değiştir, zaten giyim tarzının maddiyatla alakası yok, nasıl olsa çıplak gezmiyoruz gidip kıyafet alıyoruz illaki, e almışken tarz şeyler al inan marka olması gerekmez şık ve güzel olsun yeter. giyim konusunda fikir edinmek için sosyal medyalarda ''fashion, moda'' tarzı sayfaları aratıp bakabilirsin, ben bi kaç beğendiğim giyim tarzı fotoğraflarını ekleyeceğim. sade ve şık ol.
bi de youtube da makyaj videoları izle orda öğretici makyaj videoları var, gözlerinin altına o şekilde kalem çekme, sadece üste eyeliner çek, rimel sür, göz altına da kahve bi farla kirpik çizgini belirginleştir yeter, bunları zaten öğrenirsin makyaj videoları izlersen.
estetik yaptıracak hiç bi yerin yok gerçekten burnun dudakların falan gayet iyi, sadece sen elindeki malı kullanmayı bilmiyorsun o kadar :)
bi çok üye görmüştüBi sana gösterdi demek...