ben dışında herkese aşırı iyi niyetli eş

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
kızlar size birşey danışmak istiyorum ya.
Benim eşim ben ve annesi dışında kimseye hayır diyemeyen bir insan. Kendisi memur fakat işi biraz rahat yani istediği zaman dışarı çıkabiliyor. Bu yüzden son günlerde eniştem kendi işten çıkamadığı için hemen hemen her başı sıkıştığında eşime yaptırıyor işini. Bende dün eşimi uyardım. İşini neden herkes basit zannediyor. İşine karşı titiz ol. (Aslında içimden geçen herkesin işini yapma demek geçiyordu ama diyemedim insanlara karşı tavır alır diye). Eğer işin varsa benim ailemden hiç kimse için işini bırakıp çıkma dedim. Acaba ben kötü birimiyim ki. Rahatsız oluyorum kim olursa olsun sanki eşimin bu fedakar tavrı çok suistimal ediliyor diye. Sizce uyarmamam mı gerekiyor du?
Ama şimdide içsel içsel pişman oldum dediğime, eşim zor bir insan ve korkuyorum şimdi her tartışmada bunu derse diye. Aman adamı düşünsem bir dert, düşünmesem bir dert

Niye uyarmayasın ki. Benim eşimde de vardır bu,sanki sülalenin süperman i. Her sıkıntıda onu ararlar,o da seve seve gider halleder. Bazılarına bir şey demem ama kullanılma boyutuna vardığı zaman tartıştığımız çok olmuştur. 10 seneden fazladır beraberiz daha yeni yeni abisinin kendisini kullandığını farketmeye başladı.
Ben söylediğimde de değil, baktı ki istekleri artıyor noluyoruz diye kafaya dank etti

Niye uyarmayasın ki. Benim eşimde de vardır bu,sanki sülalenin süperman i. Her sıkıntıda onu ararlar,o da seve seve gider halleder. Bazılarına bir şey demem ama kullanılma boyutuna vardığı zaman tartıştığımız çok olmuştur. 10 seneden fazladır beraberiz daha yeni yeni abisinin kendisini kullandığını farketmeye başladı.
Ben söylediğimde de değil, baktı ki istekleri artıyor noluyoruz diye kafaya dank etti
kendi ailesine karşıda öyle ama onlar üzerinden söylersem farklı farklı yönlere çeker diye kendi ailemi öne attım ama.
böyle iyi niyeti hep kullanılıyor gibi aslında bu tavizi kendisi veriyor ama
ya ne bileyim şimdi ben kendi kardeşleriyle anlaşamıyorum ya hemen bunu mu öne sürer herşeyde diye çekindim. Biraz öyle huyu varda.

kendi ailesine karşıda öyle ama onlar üzerinden söylersem farklı farklı yönlere çeker diye kendi ailemi öne attım ama.
böyle iyi niyeti hep kullanılıyor gibi aslında bu tavizi kendisi veriyor ama
ya ne bileyim şimdi ben kendi kardeşleriyle anlaşamıyorum ya hemen bunu mu öne sürer herşeyde diye çekindim. Biraz öyle huyu varda.
Haklı olabilirsin, belki araları açılsa seni de suçlayabilir. Ama susmak da iyi değil ki o ince çizgiyi aşmadan söyleyebilirsin bence.Kendi işleri de aksıyor,kendine zararı var en basiti

Haklı olabilirsin, belki araları açılsa seni de suçlayabilir. Ama susmak da iyi değil ki o ince çizgiyi aşmadan söyleyebilirsin bence.Kendi işleri de aksıyor,kendine zararı var en basiti
Söylediğim zaman bana şu cevabı verdi;
Haklısın, bu durumda yalnızca suçlu olan benim
İnsanların hepsine bu tavizi ben verdim dedi.

Back
X