Ben diyim saygısızlık siz diyin onursuzluk

Enişte muhabbetinde takılacak birşey yok bence. Asıl sorun eşin yalancı
Eşime güvenim sıfır zaten gözümde itibarı yerlerde artık.. eniştenin benimle dalga geçmesini de hazmedemiyorum zaten sevmiyodum onu iyice kinlendim zor tutuyorum kendimi arayıp bişey dememek için.

Eşime güvenim sıfır zaten gözümde itibarı yerlerde artık.. eniştenin benimle dalga geçmesini de hazmedemiyorum zaten sevmiyodum onu iyice kinlendim zor tutuyorum kendimi arayıp bişey dememek için.
Yok bence aramayın şaka yapmış onda bişey yok. Sorunlu olan eşiniz maalesef.

Anadolu'da çok sevdiğim bir tabir var. Söyleyene değil, söyletene bak derler. Kimse bana eşim hakkında böyle şeyler diyemez. Ağzının payını alacağını bilir...

Bence şaka yapmış enişte çok takılmazdım ben. Ağır bişey söylememiş ki
Ona ne? Her şaka aslında bir parça gerçeklik barındırır. Eşi de neden sağa sola eşini zayıf gösteriyor. Olur böyle kazalar deyip geçmek varken. Sanki aracı perte çıkarmış gibi. Saçmalık..

Yok bence aramayın şaka yapmış onda bişey yok. Sorunlu olan eşiniz maalesef.
Dün akşam sen benim üzülmemden zevk aldın ben de bundan sonra sana üzülmiycem dedim. Yok daha korkayım da dikkatli olayım diyeymiş..
İş yerinde canını sıkan olaylar olunca gelip benimle dertleşiyordu haksızlık yapıyorlar bana flan diyordu. Sana müstahak yoldan geçen elalemden farkın yok benim için dedim. Gerçekten yazıklar olsun ya. Tek eşime değil kimseye güvenmiyorum artık valla yapayalnızım bu dünyada. Gelip burda tanımadığım insanlarla dertleşiyorum. İyi ki siz varsınız

Ona ne? Her şaka aslında bir parça gerçeklik barındırır. Eşi de neden sağa sola eşini zayıf gösteriyor. Olur böyle kazalar deyip geçmek varken. Sanki aracı perte çıkarmış gibi. Saçmalık..
Kazayı eşim ona haber vermesinin sebebi eniştenin etrafı çok uygun birini bulur diye ki buldu da. Ama bu beni ağzına alma rahatlığını vermiyo ona tabi bak aklıma geldikçe sinirleniyorum ya

İnsan eşine güvenemeyecekse kime güvenecek ki.. Benim bu dünyada en sevdiğim ve kendimde de dikkat ettiğim konudur dürüstlük. eşime de hep derim üzülüp kahrolsam da bana gerçekleri söyle. o da zaten öyle bi adam. dan dan söyler. kalbim kırılsa da bile inan ki hoşuma gidiyor netlik dürüstlük. insan cam gibi net olmalı.

Bilemedim ben buna takılmazdım açıkçası kendimle de yeri gelince dalga geçen biriyim ufak bir kaza sonuçta zayıf gösterilecek bir durum değilki.

Gerçekte öyle zaten yalnızız dünya eş dost anne baba herkes dahil buna.
İyi de böyle daha çok korkup daha çok kaza yaparsınız saçmalık eşinizin yaptığı nerden tutarsanız elinizde kalıyor insan vicdanen yapamaz karşı da zaten çok üzülmüş biri var

Bilemedim ben buna takılmazdım açıkçası kendimle de yeri gelince dalga geçen biriyim ufak bir kaza sonuçta zayıf gösterilecek bir durum değilki.
Zaten konu o. kaza o kadar küçük ki. neymiş de eşine ders vermek istemiş 10 bin demiş. ayna nedir ya. cana gelmesin yeter ki. insan öder geçer. Olur böyle kazalar. her gün oluyor. nedir yani.

Su kısma yorum yapacağım.
Evet aileye anlatilmaz, siz iki gun sonra eşinizle barışır, belki unutmuş gorunur yada unutursunuz ama aile unutmaz ve kinlenir.

Eşiniz yalanci, 2binlira bile olmayan masrafi size 10 bin diyen adama guvenme konusunusu düşünmelisiniz. Bu konuyu bildiginizi soyleseniz, onu da bir yalanla kapatmaya çalışacaktır.
İnsan ayni evde yaşadığı insana guvenmek ister, hesap kitap icinde olmak istemez ama bu adama karşı kendinizi maddi manevi garantiye alın derim.

Kocanızdan bu kadar korkmak normal mi ya? Her şey insanlar için. Kaza yapabilirsiniz Allah cana zarar vermesin. Benim eşim canına bir şey olmasın der direk. Sizinki bi de yalan söylemiş 10k diyerek.
Çok gevşek biri. Eniştenin şakası da güzel değil. Çünkü mesela eşimin eniştesi kocama asla böyle bi şey diyemez benimle ilgili. Önemli olan karına saygı duydurtmak ben kimsenin espri konusu olamam. Kime ne oluyormuş?
Burda sıkıntı senin hakkında gevşeklik yapmaları.
Kocandan da bu kadar korkma. Her şey insanlar için saçmalamayın lütfen.

Zaten konu o. kaza o kadar küçük ki. neymiş de eşine ders vermek istemiş 10 bin demiş. ayna nedir ya. cana gelmesin yeter ki. insan öder geçer. Olur böyle kazalar. her gün oluyor. nedir yani.
Kesinlikle yazık konu sahibine çok üzüldüm ben ne kazalar yaptım öğrenme sürecinde oluyor illaki.

1800 lira ortalama bir ailenin dışarıda yediği döner parası bu arada. şimdi çıksan yemek yesen, dur tatlı da yiyelim desen. üstüne buzlu kahve falan içsen kafadan 2000'lik oluyorsun. paranın değeri kalmadı. 18000 değil 1800 lira. o kadar komik bir rakam ki mesele yapılan. insan bile isteye kaza yapmaz. 30 yıllık şöförler bile kaza yapıyor.

eşinin demesi gereken şu: olur böyle şeyler. sen korkma sürmeye devam et. böyle böyle öğreneceksin...

bitti gitti.

Ay hicbir iyi niyet yok bunda. Erkekler araba surme olayini sahiplenmis. Tum kazalari kendileri yapmiyormus gibi kadinlarin araba kullanamayacagina, bunun cok onemli nir yetenek olduguna ve erkeklerin dogustan sahip olduguna inaniyorlar. Esini ve o enisteyi asla unutma. Pusuda bekleyip en ufak araba surtmede, kazada girtlaklarina cokeceksin. Eniste sizin zamaninizda ehliyeti kasaptan mi veriyorlardi heheheh, kocam sen en iyisi araba isini bana birak yoksa butceyi toparlamayacagiz filan de. Mutlaka ozguvenlerini kir ama.

Ücret saklayıp size ayrı davranması üzücü bir durum burda haklısınız ki ders alındı diye illa bir sey olmayacak diye bir şey yoktur cok şükür ayna ve ki siz ders alıp motorlarla çarpışmamaya çalışmışsınız eniştesinin şeyine pek takmayın belki ironi içindir bazılarımız bazen şaka kendimize olunca ve yakınımız da gülünce kaldiramayabiliyoruz bence eniştesinin attığı yorumu cok ciddiye almayın ama esinizin sizden saklayıp sizi üzüntüye sokması hoş değil

Bu kaza bile sayilmaz, yapmayin ya. Benim kirk yillik sofor kayinpederim bile arabayi parkederken arkasini parcalamis. . Esim aynasini carpti ve arkasini tasa surttu, boyle seyler olabilir. Bunlar bir de hep ayni yerde oluyor. Bir parketmeyi ogrenemediniz diye takiliyorum bazen ki ben de arabanin altini surtmustum ayni yerde. Bu tarz seylerin lafi bile edilmemesi gerek

Olabilir kaza .Bilerek isteyerek yapmadınız can kaybı yok 1800 TL içinde abartılacak bir taraf yok.Araba ondan çok benzin yakar ayrıca kendi hicmi kaza yapmadı yada arıza yapmadı araba.Cok da güzel sürüyorsunuzdur bence .Hiç takmayın kafaya onların sürdüğü arabalarida görüyoruz trafikte asıl onların çoğunun ehliyeti iptal edilmeli ehliyeti bırak bir sollamada gözleri dönüp yarış arabası sürücüsü moduna giriyorlar .Sanırsın kupa alacak birde sinirden gözleri dönenler hep erkek Aynaya baksınlar önce .Hiç umursamayin bile .Ayrıca en çok ceza yazılan erkekler kural ihlali yapan onlarin çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…