Ben diyim saygısızlık siz diyin onursuzluk

Aynen öyle arabasını o kadar kolluyor ki dedim ona sakınan göze çöp batar sürekli kaza yapma dikkatli ol deme bana bir şeyi 40 kere dersen olur dedim haa beni mi suçluyorsun bide diyo

Öyle açtım konuyu zaten bir anlatsana ya nasıl anlaştınız 10 bin mi ödedin dedim evet dedi sonra şak diye dekontu soktum gözüne bu ne o zaman 1800 dedim gülüyo.. söyleyecektim ben sana biraz ciddiye al daha dikkatli ol diye demedim diyo

Bu tarz yorumları da okumalısınız. Bu zamanda kim 20 bin verip hoca tutar. Bu kocalar azınlıkta. Yalancı kötü bir adamın bu yönlerini de hatırlayıp bundan sonra kaza anında kendiniz halledin.
bence ölsün hatta, 20 binlik kurs ücreti veren kocanın suratına bakamaması lazım utançtan kendini öldürmesi lazım. harakiri.

Bir kere özür dinlemeniz?
Araba ikinizin, bütçe ikinizin, siz eşinizden özür diliyorsunuz.
Eşiniz sürttüğünde falan sizden özür diliyor mu?

Her seferinde çocuk gibi tembihlenmek, herkesin başına gelebilecek şeylere böyle büyük büyük tepki vermek (ki kaza Allah korusun daha büyük ve sizden kaynaklı da olabilir, adı üstünde kaza) ve nihayetinde daha fazla suçlu hissedin diye yalan söylemek.

Hiç kabul edilebilir değil.

Eşime güvenim sıfır zaten gözümde itibarı yerlerde artık.. eniştenin benimle dalga geçmesini de hazmedemiyorum zaten sevmiyodum onu iyice kinlendim zor tutuyorum kendimi arayıp bişey dememek için.
Yok yahu eniştenin söylediğinde bir şey yok ki espri yapmış sadece gereksiz bir davranış olur aramanız.
Ama eşinizin yaptığı çok ayıp.
10 bin tutuyordu ama biz 1800’e hallettik dese anlardım da bu ayıp olmuş.

Az önce eşim geldi yanıma sarıldı hani bekliyorum ki özür dilesin "ee bişey mi diyeceksin" dedim " ne diycem be sen haksızsın dedi" tamam uzak dur benden o zaman dedim

Çok iyi şoförler de kaza yapabiliyor. Hata sende yada başkasında ben heves kırıp özellikle araba kullanma konusunda kişinin daha çok korkarak hareket etmesine sebep olunmasına kızıyorum. Çocuğunu götürüp getiriyorsun. İnsan zaten kendi içinde küçük kazaları bile zor atlatırken bunun lafının geçmesi kafaya kakilmasi falan daha sıkınti . Geçmiş olsun size bişey olmamış çocukların sen iyisin karşı tarafta bişey yok. Yalan söylemesi falan aklı sıra sana ders veriyor işte ... İyi bundan sonra kullanmayım araba sen izin al çocukları bırak işe geç gidiver de

1800 TL nin ne parası olduğunu sorabilirsiniz. Usta parası elden ödenmiştir, belki de toplam tutar gerçekten 10 bin TL dir. Önce emin olun.

ilk paragrafa oha ama bunda ne var ya?
insanlar dalga da mi gecmesin?
size birsey dememis ki, hoca ogretmemis parani geri iste demiş. ki komik birsey soylemis.
hangimiz boyle dalga gecmiyoruz ki kötü olaylar karsisinda? esinizin gerginligini almistir
bunda abartmissiniz
ama ilk paragrafta kesinlikle siz haklisiniz. yuzune vurun bence. ama telefonu karistirdim demeyin. "o modelin aynasini sordum tamirciye 1500e hallederim dedi bence adam seni dolandirmis. 10 bin olmamali" de. hatta esinin iyiliğini ister gibi israrla bu konuyu ac. aileden birileri varken "boyle boyle bir olay oldu hic onbin olur mu? di mi ? fatura istesin bari" falan diye insanlari gazla, hergun sor "fatura gonderdi mi? kotu hissediyorum, polise gidelim banka dekontunla sikayetci olalim" falan diyin. utansın

Ozellikle istanbul trafiginde en basitinden aynaya hasar vereceginiz bir kaza yapmissiniz. Bu ne korku bu ne panik. Bu adam öcü mu? Ozur dilemeler falan. Zaten adam sizi okadar kaza yapma diye baskilamis ki, insan istemese de yapar. Ben olsam arayip birseyi kirk kere soylersen olurmus, al iste kaza yaptim begendin mi yaptigini falan der uste cikardim. O 10 bin olayini ogrendikten sonra zaten gram saygi kalmaz arada. Cocuk musunuz sizi boyle korkutuyor. Artik adam sizi nasil manipule ediyorsa surekli ona karsi bir mahcubiyet, sagolsun kursa yazdirdi vs. Yapacak tabi.

Eniste olayina hic takilmayin bence. Siradan bir espri yapmis. Istanbul trafiginde yuzde yuz benim kusurlu oldugum hafif denebilecek 2 kez kaza yaptim. Dalgasini gecerek anlatirim. Ne yapayim yani ölüm mu var ucunda.

Adamın karşısında neden bu kadar ezilip büzüldünüz 20bin vermişte bilmem ne verecek tabi kaç paraysa verecek yani, siz karı kocasınız tutup neden mahçup oluyosunuz.
Size rakamı fazla söylüyor çünkü aklınca terbiye edicek sizi, korkutucak bi daha daha dikkatli ol diyecek bilmem ne. Hiç altta kalmayın, o koltuğa oturuyosanız kaza riski herkes için var. Hiçbir şey yapmazsınız tutar başkası vurur binlerce kaza oluyor böyle.
Ben ilk yola çıktığım zaman eşimin aracını neredeyse perte çıkartıyodum, bir kötü bakışını bile görmedim eşimin. Aksine korkma tekrar sür diye beni çok destekledi, araba umrunda olmadı ki kendi ne emeklerle bekarken almıştı arabayı.
Eniştenin dediğine ben takılmazdım komik yani ortamı yumuşatmış bence kötü bi durum yok.

eniştenin ki klasik geyik , alınacak bir şey yok
kocanın yaptığı mallık,

ben daha 1 hafta önce geri geri giderken kendi arabamla kocamın arabasına vurdum
yani iki araba parası ödeyeceğiz
içten içe kendini yesede sağlık olsun der geçer ..
istediği kadar korkutsun o trafiğe çıkmaya mecburum çünkü.

Kocan çok fakir aileden falan mı geliyor hayatında ilk kez araba görüyor sanırsam bu ne görmemişlik

Konuya gelirsem bence konu sahibesi bu kadar pasif rollerde olmayı bırak kocan sana hoca buldu, kocan sana arabayı verdi, 5 yaşında çocuk gibi adam elinden tutsun diye bekleme. Ehiliyet istiyorsan yazılsaydın kurs ahocayı da kendin bulsaydın, araba istiyorsna da al kendine bir tane. Finansal olarak bu adamdan tamamiyle ayrıl . Böyle evlilik olur mu onud a bilemicem tabi ama sana 5 yaşında gibi davranan , kendini bir halt sanan bir dangalakla çok da fazla yüz göz olma bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…