Ben dolandırılmam asla derdim

Aynisi annemin başına gelmişti, hem de mesaj iletilmemis zannedip bi kaç kez yollamış 350 tl gibi bir rakam faturasına yansımıştı.
Vodafonu aradım bi dünya laf saydım, bu dolandiricilarla işbirliği yapıyorsunuz diye ne dediysem ise yaramamıştı. En son btk ya yazdım da sorun öyle çözüldü. Siz de hemen btk ya yazın.

Her türlü numara var ya bu insansızlarda. Abimi de İstanbul da ev için gelen müşteri bir kese elmasla kandırmaya çalışmış. Keşke böyle olayların yaşandığı bir topik olsa başına gelenler anlatılsa daha uyanık olup bilinçleniriz, dalgınlıkla kanma ihtimaline karşı

Aynisi annemin başına gelmişti, hem de mesaj iletilmemis zannedip bi kaç kez yollamış 350 tl gibi bir rakam faturasına yansımıştı.
Vodafonu aradım bi dünya laf saydım, bu dolandiricilarla işbirliği yapıyorsunuz diye ne dediysem ise yaramamıştı. En son btk ya yazdım da sorun öyle çözüldü. Siz de hemen btk ya yazın.
O ne . Geri ödeme yapıldı mı peki Size. Benim de vodafone

Benimde dayımın hesabını kopyalamislar. İstek attı bende kabuk ettim. İndirim kodu var bende, faturalı mı hattın dedi. Yok dedim. Sonra aileden kimsenin yok mu deyince dank etti. Adamın bir sürü çocuğu var bana niye göndersin ki kodu. Sosyal medyadan görmüştüm. "Bizim kendi dolandırıcimiz var, sağol" yazdım. Beni engelledi hemen 😅Geçmiş olsun, büyük bir meblağ değilmiş en azından

Eşimin bir arkadaşının da birebir aynı hesabını açıp tum arkadaşlarına selam yazıp sonrasında bu tarz bir şeyler yapmışlar

Eşim böyle şeylerde uyanıktır hemen arkadaşına msj attı ama iş işten geçmişti yani :// başkalarını dolandırmış kar çok tan

ne yalan söyleyim böyle şeylere inanmak bana çok cahilce geliyor. google a bile 2 saniye yazsanız anlaşılır.
geçmiş olsun yinede.

aman ucuz kurtulmuşsunuz allahtan
insanın bazen basireti bağlanıyor da yine de çabuk uyanmışsınız.
yine de yazarak iyi yaptınız
sürekli bu konular hatırlatılırsa insanlar da dolandırılmaktan kurtulurlar

Benzeri annemin başina geldi. Akrabamizin hesabindan çekilişe katilmayla, hediye kazanmayla ilgili bir mesaj yollanmis ama annem inanmamiş.
Bu kadar bedavaci olmasak sorun olmayacak aslinda 😂 hala ogrenemedik bedava kimseye kimseye bisey vermez.

Evet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Bu çok bilindik bir dolandırma yöntemi aslında

Geçmiş olsun:(

İşte asla asla demeyeceksin.
Ben de telefondan arayip polisim, paranizi getirin filan diyenlere inananlari anlamiyorum.
Cok gecmis olsun, tam zamaninda anlamissiniz.
onlarda telefonda hipnoz yontemi kullanıyorlarmış. proflar falan bile kanıyor. kanmam dememek lazim yani ozel yontemler kullaniyorlar.

Arkadaşımında başına gelmişti. Yapıyorlar böyle şerefsizlik. Geçmiş olsun. Allah kötüyle karşılaştırmasın.

Valla daha bugun arayan arkadaşım 6aydir yurt dışı gorevinden yeni dönen kocasinin tam 50bin tl dolandırıldığını aglaya aglaya anlattı..Allah kahretsin boyle insanları...Ne eziyet cektilerdi 6 aydır..Yiyemesinler inşallah

Back
X