şu anlık hevesler yok mu hemen atlarız zatenneysee
silinebiliyosa sildirsin,olmadı geçene kadar uzun kollu giyip cezasını çeksin.
bunun için ayrılman mantıklı gelmiyor bana.
ama bunun için ayrılmayı düşünebiliyosan ne kadar sevdiğin bende şüphe uyandırdı.
onunla dövmesi olmadığı için evlenmek ya da dövmesi olduğu için evlenmemek...
gerçekten garip
sizin sevgınız pamuk ipliğine mı baglı şekerim benım eşimdede dövme var igrrenç bır yılan evlenmeden önce yaptırmış şimdi bende yaptırdım mutluyuz senın sevgılınde sanırım ısım yazıyor yoksa nıye bu kadara sıkıntı edesın dımı
tatlım yapmayın bolee yaaa ne kadar sacmaa sapan konularr bı dert dıye uzumuyosun kendını yaaa bence uaynaıp etrafa bakmalısın mıllet neler yasıyoo ne acılar cekıyoo dovmesı var dıye ewlnmıcm yook daha neler bence ınsanlar bole bakmıyoda sen bole bakıosun cok sacma bende de 2tane var kız oldugum halde bılegımden ddırsemı kadar cok buyuk soyadım yazıo sırtımdada seytan var he mıllet bana ne gozyle bakıyo yapma allh askına ya bos ıs bunlar ınsanlar qecmıste heveslede bısı yapmıs olablır sımdı psmnsa ne olck ayrıca dovmelı erkekler daha bı karızmatık oluyobence takmaa ve bosuna acı cekmesın yazıkk o pısman olduysda allhm affdır ıllah sıldırck dıe bısı yok
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, içim rahatladı biraz..Bende çıktığımız 4 sene boyunca sizin gibi düşündüm, son zamanlarda takıldım bu konuya.Kötü bir anlamı yok ya "en iyi ol,en yüksek ol" tarzı bir cümle...Ankara bu tarz konularda biraz bağnaz kafa yapısına sahip bir şehir gerçekten, bu bir etken oldu benim böyle düşünmemde. Ama haklısınız insan hayatını kim der diye yaşamamalı...
Canım ben 23 yıldır Ankara'da yaşıyorum, yaklaşık 10 yıldır da dövmem var.
Ankara'da da dövmesi olan binlerce insan var, her gün sokakta yüzlercesine rastlayabilirsin.
Ben bunca zaman içinde hiç bir şekilde bu tip bir bağnazlıkla karşılaşmadım.
Bir kişinin ağzından bile buna yakın dahi bir şey duymadım.
Sen çok kasmışsın kendini, onlar çooook eskidendi, şimdi dövme artık bir aksesuar gibi muamele görüyor, rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?