Kızlar, erkek arkadaşımın ergenlik zamanında düşünmeden ve şuan kendininde utandığı ve memnun olmadığı bir dövmesi var, kolunun arka tarafında yazı şeklinde...Onunla her yönden evlenme hayali kurabiliyorum ama bu dövme olayı hiç içime sinmiyor, aslında gayet ahlaklı, inançlı bir insan ama dövmesi olan insanlara etraf farklı gözle bakıyor ne yazıkki. Bende bu nedenle rahatsız oluyorum, kendimde asla düşünmem vücuduma dövme yaptırmayı. İlk tanıştığımızda bende çok gençtim ve bana önemli bir detay olarak gelmemişti, şimdi evlencez, az kaldı gibi laflar ediyor ve evlilik fikri girikçe bu konu gözümde büyümeye başladı. Ailemde gördüğünde ne der bilmiyorum. Sildireceğini söylüyor ama silik olur belki geçmeme ihtimali de var Ankarada iyi yapabilcek bir yer araştıracakmış. Çok canım yancak yara olcak falan dedi, bende olursa olsun napiyim bende lazere(epilasyon:) gittim okadar acı bende çektim dedim. Anlayacağınız kendi de utanıyor ve bi anlık hevesle yaptırdığını çok pişman olduğunu söylüyor. İş yerime gelirken utancından yazın ortasında uzun kollu gömlekle falan geliyor kendi de çok rahatsız. Sizce bu evlenme fikrinden vazgeçmek için bir sebep mi, ben mi doğru düşünmüyorum yoksa yanlış mı yapıyorum...Bu şekilde içime sinen bir evlilik yapamayacağım gibi geliyor.Ayrıca kızların ilgisini, gözünü çekmesi yönündende dövme sevdiğim bir şey değil.Ne dersiniz siz olsanız naparsınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk kafamı kurcalayan bu konudan.:97: