- 14 Eylül 2008
- 127
- 142
- 303
Yaklaşık 2yıldır süren bir ilişkim var, ciddi düşünüyoruz. Ama sorun şu ki benim de her genç kız gibi hayallerim var. İşte düğünmüş,gelinlikmiş falan filan... Sevgilimin maddi durumu normal, ancak ailesi düğününe derneğine yardım etmeyecekler. İkimizde üniversite mezunuyuz. Ancak ben şuan işsizim. Bikaç sene içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz. Şimdi asıl sorunumuz şu: Ben telli duvaklı gelin olup ortalama bir düğün istiyorum, ancak kendisi asla düğün yapmak istemiyor. Sebep olarakta hem maddi konulardan ötürü hem de düğün gibi bir organzasyonun stresli ve kendisi açısından sıkıcı birşey olduğunu söylüyor. Sabahtan akşama kadar misafirleri ağırlayıp, bütün gün gözlerin kendi üzerinde olmasından hoşnut olmayacağını söylüyor. Ayrıca erkek tarafından kimseyi çağırmak istemediğini de belirtti. Çözüm olarakta "Çok eğlenmek istiyorsan sevdiğin, eğlenmek istediğin insanlarla toplanalım, bi mekana gidip eğlenelim" diyor. Ancak düğün istemiyorum diyor. Ben ne yapmalıyım? Bu konuyla ilgili sizlerin görüşleri nelerdir.