Ben dünyanin en aptal insanıyim.

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Ben neden bu kadar safim neden bu kadar salagim. Normalde hiç bir hakaret edilmesini istemem ama edin bana istediginizi söyleyin. Ben vallahi akillanmam ya allah beni kahretmesin. Kızlar çok canım yanıyor kendime çok kızıyorum çok. ...
Kızlar buraya daha bir kaç gün önce konu açtım . Eski sevgilim barışmak istiyor diye. Siz olsanız affeder miydinizdi konu başlığı. Bilmeyenler için de eski sevgilim yalvardi yakardi barışmak icin. Bir sürü kişiyi araya soktu Affetmem için. İlişki zamanında çok çok iyiydi. Araya mesafe girdikten sonra ilgisi kesildi bitti resmen. Ben kendimi suçladım. Çünkü ilişki surecinde hatalarım vardı. Ama yokmuş işte yokmuş. İki gün önce baristim. Kabul ettim.
Meğer hersey ben kabul edene kadarmış. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben tekrar ise başladım. Yazın sevgiliydik. Her gün bulusmak için can atardi. Bir gün bulusmayalim desem nasıl üzülürdü. İş yerinde sürekli gözümün içine bakardı eskiden. Zaten beraber olmamıza rağmen mesaj atardi. Sürekli gözü merdivende benim gelmemi beklerdi.. ve su anda iki gun oncesine kadar yine ben onu affedene kadar aynıydı durum. Ben affettim tamam barışalım dedim.
Ve simdi Çocuk yüzüme bakmıyor hersey barisana kadarmis. ben mi gelmişim yanına umrunda değil. Sürekli milletle muhabbet ediyor. Tum gun yuzume bakmadi resmen caktirmiyorum ama takip ediyorum .Ne Günaydın mesajı ne bişey. Dün arkadaşlarıyla buluştu. Bugün buluşalım dedi sonra hava soğuk ben eve geldim diye mesaj attı. .
Eskisi gibi olmuyo bitsin dedim. Nedenini de söyledim. İş yerinde bakmiyomus çünkü millet anlamasin sonra sorun olmasinms. Yahu eskiden neden korkmuyodun ve bana baksan kim ne diyebilir? Benle ilgilenmiyomus çünkü uzaklastiktan sonra yine üzerim diye korkuyormus. Üzme o zaman be adam üzme sana yeniden guvenmisim. Daha iki gün önce dedi sana kendimi ispatliyicam hersey çok güzel olacak diye. Ya ne değişti allah aşkına. Benim kabul etmem miydi mesele.
Ben kendimi ne yapayım şimdi. ? Neden baristim ki neden? Neden bu kadar salagim ki ben. Kendimden nefret ettirdi ya beni. Kızlar çok kötüyüm :KK43:
Kızlar bu arada bitirdim bugün. İlk başlarda bahaneler buldu ama sonra umrunda olmadı. Ve yarın yine calisicam. Ben nasıl davranicam. Nasıl umrumda değilmiş gibi gorunucem. Tek isteğim onun benim umrumda olmadığını düşünmesi.

Son düzenleme:
Önceki konunu da biliyorum sizden olmaz çocuk da tutarsız. Zararın neresinden dönersen kar. Bence bi daha açmamak üzere kapat bu defteri yoksa daha çok yanarsın.

Ben neden bu kadar safim neden bu kadar salagim. Normalde hiç bir hakaret edilmesini istemem ama edin bana istediginizi söyleyin. Ben vallahi akillanmam ya allah beni kahretmesin. Kızlar çok canım yanıyor kendime çok kızıyorum çok. ...
Kızlar buraya daha bir kaç gün önce konu açtım . Eski sevgilim barışmak istiyor diye. Siz olsanız affeder miydinizdi konu başlığı. Bilmeyenler için de eski sevgilim yalvardi yakardi barışmak icin. Bir sürü kişiyi araya soktu Affetmem için. İlişki zamanında çok çok iyiydi. Araya mesafe girdikten sonra ilgisi kesildi bitti resmen. Ben kendimi suçladım. Çünkü ilişki surecinde hatalarım vardı. Ama yokmuş işte yokmuş. İki gün önce baristim. Kabul ettim.
Meğer hersey ben kabul edene kadarmış. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben tekrar ise başladım. Yazın sevgiliydik. Her gün bulusmak için can atardi. Bir gün bulusmayalim desem nasıl üzülürdü. İş yerinde sürekli gözümün içine bakardı eskiden. Zaten beraber olmamıza rağmen mesaj atardi. Sürekli gözü merdivende benim gelmemi beklerdi.. ve su anda iki gun oncesine kadar yine ben onu affedene kadar aynıydı durum. Ben affettim tamam barışalım dedim.
Ve simdi Çocuk yüzüme bakmıyor hersey barisana kadarmis. ben mi gelmişim yanına umrunda değil. Sürekli milletle muhabbet ediyor. Tum gun yuzume bakmadi resmen caktirmiyorum ama takip ediyorum .Ne Günaydın mesajı ne bişey. Dün arkadaşlarıyla buluştu. Bugün buluşalım dedi sonra hava soğuk ben eve geldim diye mesaj attı. .
Eskisi gibi olmuyo bitsin dedim. Nedenini de söyledim. İş yerinde bakmiyomus çünkü millet anlamasin sonra sorun olmasinms. Yahu eskiden neden korkmuyodun ve bana baksan kim ne diyebilir? Benle ilgilenmiyomus çünkü uzaklastiktan sonra yine üzerim diye korkuyormus. Üzme o zaman be adam üzme sana yeniden guvenmisim. Daha iki gün önce dedi sana kendimi ispatliyicam hersey çok güzel olacak diye. Ya ne değişti allah aşkına. Benim kabul etmem miydi mesele.
Ben kendimi ne yapayım şimdi. ? Neden baristim ki neden? Neden bu kadar salagim ki ben. Kendimden nefret ettirdi ya beni. Kızlar çok kötüyüm :KK43:

Bence yol ver gitsin

Teshisi koymussun tedaviye gec.sepetle.gitsin.

Ah biz kadınlar.Bu sana özel değil.Birazcık sevgi, ilgi gördük mü dünyayı unutuyoruz.

Yaradılışımız böyle.Duygusalız.

Boşuna demiyorlarlar.Erkekler Marstan kadınlar Venüsten.

Kızlar En çok da ne zoruma gidiyor biliyo musunuz. Dün hiç yüzüme bakmadı ya benim yüzüm düştü ister istemez belli ettim ve bu çocuk benim ona deli divane aşık olduğumu sanıyor. Dün dedi ki ben seninle ilgilenemiyorum seni uzuyorm . tamam bitsin o zaman dedim Hayır bitmesini istemiyorum seni seviyorum dedi. Bugün söyledim herseyi bitsin dedim yine önce bahaneler buldu sonra sen üzülme tamam dediğin gibi olsun dedi. Sonra üzerine gittim neden uğraştın o kadar madem böyle yapicaktn neden dedim. Bana söylediği arkadaş kalalım başka bişey olamaz. Ya ben zaten bitirdim salak çocuk. Allahım nasıl deli oluyorum. En son dedim ki ben çok mutluyum gerçekten iyi ki bitti arkadaş olmamız daha iyi olacak diye. Cevap yazmadi. Şimdi sorun şu ki benim ona aşık olduğumu çok uzuldugumu sanıyor. Ben yarın ona nasıl davranicam nasıl belli etmiyicem duygularimi. Ona kesinlikle aşık değilim ama bu olay beni çok sarsti. Ben yarın nasıl çalışıcam. Nasıl belli etmiyicem. ?
Bayan X diyeceksiniz Bayan X diyeceksiniz
O okyanustakibulut01
QueenPi QueenPi
S su-doku
N nscckts
Tententen Tententen
nemesis nemesis
daxi daxi

Son düzenleme:
Kızlar En çok da ne zoruma gidiyor biliyo musunuz. Dün hiç yüzüme bakmadı ya benim yüzüm düştü ister istemez belli ettim ve bu çocuk benim ona deli divane aşık olduğumu sanıyor. Dün dedi ki ben seninle ilgilenemiyorum seni uzuyorm . tamam bitsin o zaman dedim Hayır bitmesini istemiyorum seni seviyorum dedi. Bugün söyledim herseyi bitsin dedim yine önce bahaneler buldu sonra sen üzülme tamam dediğin gibi olsun dedi. Sonra üzerine gittim neden uğraştın o kadar madem böyle yapicaktn neden dedim. Bana söylediği arkadaş kalalım başka bişey olamaz. Ya ben zaten bitirdim salak çocuk. Allahım nasıl deli oluyorum. En son dedim ki ben çok mutluyum gerçekten iyi ki bitti arkadaş olmamız daha iyi olacak diye. Cevap yazmadi. Şimdi sorun şu ki benim ona aşık olduğumu çok uzuldugumu sanıyor. Ben yarın ona nasıl davranicam nasıl belli etmiyicem duygularimi. Ona kesinlikle aşık değilim ama bu olay beni çok sarsti.
Ya niye üsteliyorsun
Bir olay karşısında sarsılmak onu ne kadar anlam yüklediğinle ilgilidir demekki adam her halükarda size karşı kendine güveniyor
Bırak gitsin diyebilecekmisin? bence diyemediğin için bu kadar kızıyorsun kendine

Ya niye üsteliyorsun
Bir olay karşısında sarsılmak onu ne kadar anlam yüklediğinle ilgilidir demekki adam her halükarda size karşı kendine güveniyor
Bırak gitsin diyebilecekmisin? bence diyemediğin için bu kadar kızıyorsun kendine
Bitirdim. İşten ciksam üzülmem bile . Ya ben onu unutmuştum da ama gelince eskisi gibi ilgili görünce aldandim. Şu an her gün gördüğüm için diyemiyorum. En uzuldugum şey de dediginiz gibi onun bana karşı kendine çok güvenmesi. Bunu nasıl engelliyucem bilmiyorum. Bu bendeki herkes için böyle. Herkes benim çok saf çok iyi olduğumu düşünür ve bana sonsuz Güvenir.. yüzüne bakmiyicam ama yine ayrıldık diye bakmadigimi ama hala onu sevdiğimi düşünecek biliyorum .

Lütfen bişey söyleyin . Hiç bakmasam yüzüne fark etmiyicek bile. Çünkü o bakmiyicak biliyorum. Fark etse de yine de uzuldugumu sevdiğimi dusunucek. Ne yapayım ben onun yeri sabit ama ben mecbur gitmek zorunda kalıyorum onların yanına.

Kızlar bu arada bitirdim bugün. İlk başlarda bahaneler buldu ama sonra umrunda olmadı. Ve yarın yine calisicam. Ben nasıl davranicam. Nasıl umrumda değilmiş gibi gorunucem. Tek isteğim onun benim umrumda olmadığını düşünmesi.
Engeli basın:KK11: İş yerinde profesyonel olun haricen yüzüne bile bakmayın. Sizi seviyor gibi değil. Ayrıca hiç kimse size hakaret edemez. Hata yapmışsınız anlamışsınız hayatınıza bakınHoppa

Back
X