- 19 Şubat 2015
- 227
- 191
Merhaba güzel kadınlar.. bende burdaki herkes gibi bir derdimi paylaşmak istedim benden büyük, görmüş geçirmiş ablalarımla.. ben 18 yaşındayım. 15 yaşındayken bir sevgilim olmuştu, ilk aşkım.Belkide ilk olduğu için unutmadım onu. biz onunla sadece iki hafta çıktık sonrasinda ayrıldık. Benden iki yaş büyüktü, şu an üniversitede okuyor, ankarada. Ben eskişehirdeyim. Ayrıldıktan sonra yüzyüze hiç görüşmedik ama bu 4 sene boyunca mesajdan konuştuk, dertlerimize ortak olduk. Ne yaparsak yapalım her sene konuştuk, sürekli değildi tabiki. ama mesela bir ay boyunca konuştuk, sonra konuşmayı kestik 7 ay konuşmadık. Sonra tekrar.. böyle devam etti. Her neyse, ben buna bir hediye yolladım bir hafta önce yaklaşık, bana hediyemi beğenmediğini söyledi. Pat diye söyledi kırdı. İnsan değer verdiğine bunu yapar mı? sonra aradı özür diledi ama ne fayda. En son ben whatsappimi sildim, smsden yazmiş niye sildin diye iki üç kere.Durumlar böyle. Bu salağın amacı ne? Neden ben onunla ilgilenmeyince peşimden gelmeye uğraşıyor.. ne yapmalıyım onunla konuşmak istemiyorum unutmak istiyorum..