ben elimden geleni yaptım

Erinonaaa

amanın aman
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
227
191
Merhaba güzel kadınlar.. bende burdaki herkes gibi bir derdimi paylaşmak istedim benden büyük, görmüş geçirmiş ablalarımla.. ben 18 yaşındayım. 15 yaşındayken bir sevgilim olmuştu, ilk aşkım.Belkide ilk olduğu için unutmadım onu. biz onunla sadece iki hafta çıktık sonrasinda ayrıldık. Benden iki yaş büyüktü, şu an üniversitede okuyor, ankarada. Ben eskişehirdeyim. Ayrıldıktan sonra yüzyüze hiç görüşmedik ama bu 4 sene boyunca mesajdan konuştuk, dertlerimize ortak olduk. Ne yaparsak yapalım her sene konuştuk, sürekli değildi tabiki. ama mesela bir ay boyunca konuştuk, sonra konuşmayı kestik 7 ay konuşmadık. Sonra tekrar.. böyle devam etti. Her neyse, ben buna bir hediye yolladım bir hafta önce yaklaşık, bana hediyemi beğenmediğini söyledi. Pat diye söyledi kırdı. İnsan değer verdiğine bunu yapar mı? sonra aradı özür diledi ama ne fayda. En son ben whatsappimi sildim, smsden yazmiş niye sildin diye iki üç kere.Durumlar böyle. Bu salağın amacı ne? Neden ben onunla ilgilenmeyince peşimden gelmeye uğraşıyor.. ne yapmalıyım onunla konuşmak istemiyorum unutmak istiyorum..

ben çok yaşlandım galiba yaaa... konuyu okuyorum... sorun ne bulamıyorum... çocukça olaylar gibi geliyor bana ...
konu sahibesi çocuğum , iki hafta çıkmışsın sonrada arada yazışmışsın bu kadar önemseme bu olanları hayatta daha neler oluyor...

Ne varmış 15 yaşında flôrtte.Birinden hoşlanmanın yaşı mı olur? O yaşta çıkmak demek normal bir ilişki yaşamak değil ki.Çok daha masumca,çok daha güzel.
Hepiniz 15 yaşında atom parçalıyordunuz anladık..
Konuna gelince canım benim senin iyi niyetini suistimal eden bu gerzekle daha fazla vakit harcama.

ben çok yaşlandım galiba yaaa... konuyu okuyorum... sorun ne bulamıyorum... çocukça olaylar gibi geliyor bana ...
konu sahibesi çocuğum , iki hafta çıkmışsın sonrada arada yazışmışsın bu kadar önemseme bu olanları hayatta daha neler oluyor...
Teşekkür ederim yorumunuz için..

Odun Erkekler Diyarına ücretsiz giriş hakkı kazanmışsın. ya idare edeceksin ya arkanı döneceksin, başka yolu yok maalesef. bir de çok umut bağlamamaya çalış, oluru varsa olur ama pek sanmam açıkçası, bu yaşta erkeklerin böyle sorumsuz takılmacalar hoşuna gider, dikkat et başka sevgilisi olmasın. sen de gözünü açık tut, başka anaların da oğulları var, unutma

Odun Erkekler Diyarına ücretsiz giriş hakkı kazanmışsın. ya idare edeceksin ya arkanı döneceksin, başka yolu yok maalesef. bir de çok umut bağlamamaya çalış, oluru varsa olur ama pek sanmam açıkçası, bu yaşta erkeklerin böyle sorumsuz takılmacalar hoşuna gider, dikkat et başka sevgilisi olmasın. sen de gözünü açık tut, başka anaların da oğulları var, unutma
teşekkürler..
"Akıllı bir kız öper ama sevmez, dinler ama inanmaz, ve terkedilmeden önce terkeder."
ne yapsak Marilyn' i mi dinlesek

Canım benim, dün bende senin yaşadğın gibi hediye almıştım ve karşı taraf beğenmeyip epey rencide edildim :KK43:

neyse şimdi söylemek istedğim şey henüz ilişkinize bi isim vermemişsiniz sanırım. bir nevi karşılıklı muhabbet kurduğunuz iki arkadaş? bunu bu şekilde devam ettirmek istiyor sanırım karşı taraf. ama sende çocuğu seviyorsun yazdıklarından anladığım kadarı ile.

bi karar vermelisin.:KK12:

Ne varmış 15 yaşında flôrtte.Birinden hoşlanmanın yaşı mı olur? O yaşta çıkmak demek normal bir ilişki yaşamak değil ki.Çok daha masumca,çok daha güzel.
Hepiniz 15 yaşında atom parçalıyordunuz anladık..
Konuna gelince canım benim senin iyi niyetini suistimal eden bu gerzekle daha fazla vakit harcama.
Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Beğeni hoşlantıdır o yaşlarda normal olan, flört değil.

Canım benim, dün bende senin yaşadğın gibi hediye almıştım ve karşı taraf beğenmeyip epey rencide edildim :KK43:

neyse şimdi söylemek istedğim şey henüz ilişkinize bi isim vermemişsiniz sanırım. bir nevi karşılıklı muhabbet kurduğunuz iki arkadaş? bunu bu şekilde devam ettirmek istiyor sanırım karşı taraf. ama sende çocuğu seviyorsun yazdıklarından anladığım kadarı ile.

bi karar vermelisin.:KK12:
Hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yapar insan.. o bana sevgilin olmayacak senin, çıkma tekliflerini kabul etme gibi şeyler söylüyor. Bana aşkım de demişti sarhoşken bi kere. yani cidden anlamıyorum ne yaptığını. Sevse böyle davranmaz ama bu ne ? gevşeklik sanırım..

X