ben eşimin üstüne düştükçe o kaçıyo

bugün pek aramıyorum, sert de davranmıyorum soğumasın diye ama kararlıyım merak etsem de fazla belli etmiyeceğim ...bakalım nolucak...bu arada, eşim köyde kalıyo çok kötü bir lojmanda, aklım hep onda, istiyorum ki o da beni merak içinde bırakmasın sürekli, telefonu evin her yerinde çekmiyo, saatlerce farketmez telefonunun çekmediğini, ben bu arada dokuz doğururum...arar arar ulaşamam...dün 01:30 da farketti telefonunun çekmediğini, o saate kadar bekledim ben ... :43:

seninle ayniyiz)))) arama sen yinede bende aramicam ))))

çok sert de davranmamak lazım aslında...sen eşinle bu konuyu konuştun mu...ben konuşunca 10 kere arıyorum bir kere aramayınca kötü oluyoruz dedi...evlendik hala sevgili gibi davranıyosun dedi...:(((

esimle konustugum zaman ozur dilerim diyo, cok yogundum,calisiyordum,yorgundum,uyuyordum falan.. sert tepki vermiyo,gonlumu aliyor. Ama gun icinde en azindan bir msj atmak cok mu zor diye dusunuyorum yalan mi??)))))

eşimle en fazla 2 saatte bir telefonlaşırız. ama eskiden bu kadar aramamdan sıkılırdı falan..
birgün onu hiç aramadım. o günde sıkıntıdan tansiyonum çıktı ve çok kabardım üzüntüden olmuş dedi dr. şimdi beni üzmemek için o sıkça arar.
dün ona kızdım aramadım. cünlü 1 aradığımda çok geç açtı ve çabuk kapamadı. bende bir dah hiç aramadım taa dün gce işten dönmesine yakın arıyor napıyosun gelicem az kaldı diye benim midem ağrıyor yatıyorum dedim :) sabaha kadar bir ilgi bir ilgi :) bazen hassas ve hasta olmak gerekiyor.
eşim sinirlenmiyim diye çok üstüme düşer.
sizde birkaç gün hasta olsanız dr.a gitseniz falan?
:26:

haklısın...belkide onlar haklı...beklentilerimiz mi fazla acaba...dün öle de dedim, artık sana dair beklentilerimi azalttım dedim,bozuldu biraz...sen kaç yıllık evlisin, biz 6 aylık evliyiz ama farklı şehirlerdeyiz...

eşimle en fazla 2 saatte bir telefonlaşırız. ama eskiden bu kadar aramamdan sıkılırdı falan..
birgün onu hiç aramadım. o günde sıkıntıdan tansiyonum çıktı ve çok kabardım üzüntüden olmuş dedi dr. şimdi beni üzmemek için o sıkça arar.
dün ona kızdım aramadım. cünlü 1 aradığımda çok geç açtı ve çabuk kapamadı. bende bir dah hiç aramadım taa dün gce işten dönmesine yakın arıyor napıyosun gelicem az kaldı diye benim midem ağrıyor yatıyorum dedim :) sabaha kadar bir ilgi bir ilgi :) bazen hassas ve hasta olmak gerekiyor.
eşim sinirlenmiyim diye çok üstüme düşer.
sizde birkaç gün hasta olsanız dr.a gitseniz falan?
:26:
geçenlerde ben de benzer şeyler yaşadım ama yine de umuramaz gibi geliyo bana bi de benimkinin en önemli özelliklerinden biri, zırta bırta küsmesi, ben bir küssem o iki küser, hiç naz yaptırmaz, 4 tane ablası var, onlardan huy kapmış...

ben 3 yillik evliyim. aslinda mukemmel diyebilecegim bir esim var)) cok ilgilidir, saygilidir,yumusak huyludur. kolay kolay sinirlenmez))) ama telefon konusunda boyleyiz iste. biz abartiyoruz aslinda)))

benim de tek problemim bu, çok iyidir, fikirlerimiz uyuşur, yakışıklıdır laf aramızda :77: ama böyle yapınca, aramadığında falan, önemsenmediğim duygusu yıpratıyor beni...

haklısın...belkide onlar haklı...beklentilerimiz mi fazla acaba...dün öle de dedim, artık sana dair beklentilerimi azalttım dedim,bozuldu biraz...sen kaç yıllık evlisin, biz 6 aylık evliyiz ama farklı şehirlerdeyiz...

2 yıl dolucak...
bekarkende çok telefon ederdim. ikinci tel.i önden beklerim hep. ama aramaz yine de ararım. birde sen aramayınca aradım işte derim :)
kırmaktan yada hasta olmamdan çok korkar. onun küsme huyu yoktur birde.
ve on hep söylediğim birşey vardır. ikimizde birbirimizin isteklerine uyar uygularsak anlamamış dah kolay olcaktır. işi inada bindirirsen evlilik rekabete döneer diye..
hatta arada aramasın falan kocammısın rakibim mi hıı derim :))

bugün pek aramadım...veeeee...sonuç...o beni aradı hep, mesaj falan çekti, özür diledi...bazı şeyleri farkettirmek gerekiyormuş demek ki... :1:

güzelim aslında konu başlığında yada konunun başında yazdıklarının cevabı çok açık anladığım kadarıyla sevginden ilginden üzerine fazlaca düşüyorsun ve bu da ondan oldukça sıkılmış olabilir.:34: ona biraz nefes alma yada kendi kendine kalması için zaman ve fırsat vermelisin.erkekler fazla ilgiden hoşlanmazlar muhakkak bi yerde patlak verecektir.kaçan kovalanır gibi bi şey ama evlisiniz birflört dönemi değil bu kadar üzerine düşüp sıkmamalısın bence..:34:

çok haklısın ama kendime söz dinletemiyorum bi türlü...ama denicem inşallah bundan sonra çok üstüne düşmücem...

canım bak biz nişanlıyken yada sevgili olduğumuz dönemde uzaktık birbirimize ve nadir bir araya gelebilirdik.ozamanlar hakkaride çalışıyordu şimdiki eşim.ve ben deliriyordum sürekli arayıp soruyordum heran ne yaptıysa bilmek istiyordum.ama aynı hastalıklı gibi olmuştum.ya bir şey olursa diye çatlayacaktım nerdeyse.ama oda inadına aramazdı.ozamanlar gecede çalışırdı ve sonra işten gelip uyurdu.bende onunla birlikte nöbet tutardım sabaha kadar.eve gelince haber ver öyle uyu derdim ve bunun yüzünden ne kavgalar ettik anlatamam.sonra aynı şehire geldik,nişanlandıık buluşuyoruz.annemlerin evin orada ara bir yol var ıssız baya.babam ben oraya gelmeden dışarı çıkar alır beraber geçerdik ordan.ama bu Allah'ın kulu arayıp sormazdı vardın mı eve diye.üzülürdüm.abim dalga geçerdi neden seni eve getirmiyor diye.aramız çok uzak.saat anormal geç olmazsa kendim giderim diyordum ona kıyamadığım için ama aramayınca da beni hiç umursamıyorsun başıma bir şey gelse umurunda olmayacak vsvsvsvs.ama nezaman ki ben aramayı kestim.eve geldiğimi haber vermedim.işe gittin mi diye sormadım,günün nasıl geçiyor diye aramadım kısacası önceden yaptıkları çok azalttım.işten gelene kadar ya hiç aramıyordum ya 1 kere.sonuç olarak her şey tersine döndü.aradı,sordu.şimdi evliyiz.zaten tek kavgamız aramadın sormadın güzel bir söz söylemedindendi.çok şükür hiçbiri kalmadı.kavga edecek bir şeyde kalmadı çünkü bambaşka biri oldu evlenince :) ha evlilikte de bu gibi sorunlar olabiliyorsa bence aynı taktik denenmeli.buda tecrübeyle sabittir

canım bak biz nişanlıyken yada sevgili olduğumuz dönemde uzaktık birbirimize ve nadir bir araya gelebilirdik.ozamanlar hakkaride çalışıyordu şimdiki eşim.ve ben deliriyordum sürekli arayıp soruyordum heran ne yaptıysa bilmek istiyordum.ama aynı hastalıklı gibi olmuştum.ya bir şey olursa diye çatlayacaktım nerdeyse.ama oda inadına aramazdı.ozamanlar gecede çalışırdı ve sonra işten gelip uyurdu.bende onunla birlikte nöbet tutardım sabaha kadar.eve gelince haber ver öyle uyu derdim ve bunun yüzünden ne kavgalar ettik anlatamam.sonra aynı şehire geldik,nişanlandıık buluşuyoruz.annemlerin evin orada ara bir yol var ıssız baya.babam ben oraya gelmeden dışarı çıkar alır beraber geçerdik ordan.ama bu Allah'ın kulu arayıp sormazdı vardın mı eve diye.üzülürdüm.abim dalga geçerdi neden seni eve getirmiyor diye.aramız çok uzak.saat anormal geç olmazsa kendim giderim diyordum ona kıyamadığım için ama aramayınca da beni hiç umursamıyorsun başıma bir şey gelse umurunda olmayacak vsvsvsvs.ama nezaman ki ben aramayı kestim.eve geldiğimi haber vermedim.işe gittin mi diye sormadım,günün nasıl geçiyor diye aramadım kısacası önceden yaptıkları çok azalttım.işten gelene kadar ya hiç aramıyordum ya 1 kere.sonuç olarak her şey tersine döndü.aradı,sordu.şimdi evliyiz.zaten tek kavgamız aramadın sormadın güzel bir söz söylemedindendi.çok şükür hiçbiri kalmadı.kavga edecek bir şeyde kalmadı çünkü bambaşka biri oldu evlenince :) ha evlilikte de bu gibi sorunlar olabiliyorsa bence aynı taktik denenmeli.buda tecrübeyle sabittir
inşallah bizim sournlarımız da aynı evde kalmaya başlayınca tarih olacak...ve ben üstüne düşmeme konusunda istikrarlıd avranınca... :42:

korkum aldatılmak değil kesinlikle...hastalanmasından, araba kullandığında kazadan, sobalı odada carbonmonoksitten korkuyorum...

arkadaşım aklına kötü şeyler getirme böyle farkında değiliz çoğumuz ama kötü şeyleri sık sık düşünerek çağırıyoruz aslında...ben de eşimle sevgiliyken bu tür şeylerden korkardım,baktım bir süre sonra takıntı olmuş kendi kendimi rahatlatma yoluna gittim..

ilgisizliği içinde arkadaşlara katılıyorum,sen de ilgisiz ol...:65:

Back
X