Nişan atmak yanlış bir evlilik kararı verip boşanmaktan çok daha yerinde bir karar olmuş. Olmuyorsa olmuyordur. Öncelikle kendine güvenin ve başta verilmesi gereken bu kararı verebildiğin için cesaretini tebrik ederim. Annenin seni ağır eleştirmesi kendi kendini eleştirmene ve öz güveninin sarsılmasına neden olmuş. Her şey kadar kısmet. Senin için hayırlı olan evlenmekse yeri ve zamanı geldiğinde evlenirsin. O evlilik de iyi veya kötü olabilir. Ama bende de sorun var mı diye sormuşsun, nişanları çok özel değilse neden attığını söylersen kendimizce haklı-haksızlığını yorumlarız ki bu da aslında bize düşmez. Yine de iyi kötü bir fikir veririz. İnandığın kararı vermişsin ve sadece bunu yaptığın için bile doğru karar vermişsin. Evde kalmak olayına gelince, bu çevre baskısı ve alıştırılmış yaşam tarzının size söylettiği gerçek olmadığını bilmeniz gereken bir olay. Bizim cevabımıza ihtiyacın yok. Başka bir arkadaşımıza da yazdığım gibi, evlenip evlenmemeyi kendinizde kusur olarak görmeyin. Sizi siz yapan bunlar mı sizce: iş, evlilik vs. Her şey bizim elimizde değil kader kısmet. Kendinizi olduğunuz gibi kabullenin ve kendinizi sevip mutlu ve huzurlu olun. Böyle yaparsanız o kim sorduysa bilinmez olup olmadık yorumlar yapan etrafınız onların etkisinde kalmadığınızda size ister istemez içten içe saygı duyar. O dış sesler hiç susmaz bu konu biter başka konu başlar hep bir kusur bulurlar. Muhtemelen de anladığım kadarıyla sizi kıskanıyor da olabilirler. Güzelsinizya e bi kusurunuz olmalı ki içleri soğusun. O yüzden sen tam da kendin gibi ol ve kalbinin ve aklının sesini dinle. İçimden bir ses sizin en doğru kararı vereceğinizi söylüyor. Dua edin sizin için en hayırlısı olsun.[/QUOTE
İklinde tamamen suc benimdi ozamanlar 22 yasındaydım aşırı kıskanmam kısıtlamarım karsımdakını cok yordu sinirlenince nişanı atarım dıyordum tamamen blöf yaptım .Oda bır daha bu kelimeyi anarsan biter dedi ve söyledim bitti

Suç benimde bana güvenmıyordu..Ama ıkıncısı cok garıpti 1 yıl çıktık 9 ay nısanlı kaldık evlenelim diye para biriktirecekti..Ama zerre para biriktirmedi ailesi ev aldırdı 220 milyarlık sıfırdan kredi cektırdıler nişanlıma ve faizi ile 400 milyar borç

nişanlımın maaşını oraya bağladılar resmen bende nişanı attım ..Düşün hem kıraya gidicez hem düğün dernek olacak ee çocuklarımız olacak hıç düşünmediler benim calısıp herseyı yapmamı beklediler ..Nişanlım cok karsıydı ama nasıl kandırdılar bilmiyorum