• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fake degilim ve bir anneyim

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Çok sayıda mesaj gelmiş öncelikle beni ve kutuların merak edip hal hatır soran arkadaslara teşekür ediyorum. Fakat bazı insanlar fake olduğumu resimlerin bana ait olmadığını benim bekar oldugumu hamile olmadigimi söylemiş nasıl bu kadar emin konuşabilirsiniz ? Evet siteye uzunca bir süredir giremiyorum çünkü 8 ağustosta 32 haftalik doğum yaptım ve bebeğim ultrasonografide söylenen kilodan çok çok Aşşağıda 1700 gr doğdu 35 gün kuvezde kaldı ve su son 2 aydır evimizde ayrıca çokta zor bir doğum yaptım 3 gun boyunca yogun bakımda kaldim bi nevi ölümden döndüm. Lütfen tanımadığınız insanlar hakkında gereksiz ve boş yorumlar yapmayın. .. sağlıcakla kalin

Geçmiş olsun .. Eski konularını bilmiyorum ..
Sadece okuyunca yaşadıklarına üzüldüm .. Allah sana da bebişine de şifalar versin.

Çok sayıda mesaj gelmiş öncelikle beni ve kutuların merak edip hal hatır soran arkadaslara teşekür ediyorum. Fakat bazı insanlar fake olduğumu resimlerin bana ait olmadığını benim bekar oldugumu hamile olmadigimi söylemiş nasıl bu kadar emin konuşabilirsiniz ? Evet siteye uzunca bir süredir giremiyorum çünkü 8 ağustosta 32 haftalik doğum yaptım ve bebeğim ultrasonografide söylenen kilodan çok çok Aşşağıda 1700 gr doğdu 35 gün kuvezde kaldı ve su son 2 aydır evimizde ayrıca çokta zor bir doğum yaptım 3 gun boyunca yogun bakımda kaldim bi nevi ölümden döndüm. Lütfen tanımadığınız insanlar hakkında gereksiz ve boş yorumlar yapmayın. .. sağlıcakla kalin
öyle olabiliyor malesef kimileri gözleriyle okuyup görmüyorlar zaten derdi olmayan insan neden konu açsın fikir alsın.arada öyle parazitler çıkıyor .çok geçmiş olsun Allah size ve bebişinize sağlık versin.

Anlayamadim. Neden böyle bir sey dediniz? Eski konularinizi bilmedigimden herhalde.
Okuyup tekrar yorum yapacağım. ...

valla ben böyle şeylere kafa takanı anlamıyorum.
size fake dememiştim ama , bu kadar cabuk adapte olup acı cekmemenız bana sunu dusundurmustu '' demekkı oda sevmıyor''.(2.bebege gebe adaltılan bir eş içindi bu yorumum )

fakat bu konuyu acma sebebınızden bırıde bensem cko gereksız olmus zıra bende, sıze fake dıyenlerde sızı unuttu

sonucta burası sanal ortam bu kadar cıddıye almayın.

bebegınızde hayırlı olsun

Hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. ..

neden şüphelendiler de fake olmakla suçladılar seni?
eski konularında da hep hamileliğinden bahsetmişssin ve de eşinden.
biriyle karıştırmış olmalılar.
üzerinde durma boşver.

önce çok geçmiş olsun ve herşey gönlünüzce olsun deyip,
sitede üyeleriyle alakalı konu açmanın yasak olduğunu belirtip,konunuzu kapatıyorum

Back
X