• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fenamıyım acaba ? :)

damar mavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
221
100
53
Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorum :( şimdi benmi fenayım veletlermi fena :KK11::KK54:

Görümceniz de ki rahatlığada pes yani.Hiç sahip çıkmıyor mu çocuklarına ya? En sinir olduğum çocuk modelleri bunlar.Tamam çocuktur,yapabilir bazı yaramazlıkları ama şımarıklık ve saygısızlığa hiç tahammülüm yok.
ayy yok umru degil. Gülüyo bende çocukken böleymişim diyo kayınvalidem bile yaka silkti çocuklardan. Haketmişler dimi ama ☺☺

ayy yok umru degil. Gülüyo bende çocukken böleymişim diyo kayınvalidem bile yaka silkti çocuklardan. Haketmişler dimi ama ☺☺
Çocuklar sinir bozucu,görümce ayrı bir sinir bozucu.Ne kadar ayıp bir şey ya.İnsan kalkar bir uyarır çocuklarını,yapmayın der.Kaç yaşında bu çocuklar?

Çocuklar sinir bozucu,görümce ayrı bir sinir bozucu.Ne kadar ayıp bir şey ya.İnsan kalkar bir uyarır çocuklarını,yapmayın der.Kaç yaşında bu çocuklar?
biri 5 diger 2 tanesi 7 ikizler. Ben surat yaptım ona bile aldırış etmedi çocuk telefonumu alıp balkona çıkmış ay telefonunu atcak diye gülüp bana sesleniyo elinden bile almaya yeltenmedi yani:KK76:

biri 5 diger 2 tanesi 7 ikizler. Ben surat yaptım ona bile aldırış etmedi çocuk telefonumu alıp balkona çıkmış ay telefonunu atcak diye gülüp bana sesleniyo elinden bile almaya yeltenmedi yani:KK76:
Yaşları o kadar da küçük değilmiş ki.En azından kızdığınızı algılayabilecek yaştalar.Ben sinir oluyorum böyle rahat annelere hem doğuruyorsun,hem sahip çıkmıyorsun bu nedir yani.Kimse kimsenin çocuğunun şımarıklığını çekmek zorunda değil.Kendi evinde istediği gibi davransın ama toplum içinde kimseyi rahatsız etmeye hakları yok,o yüzden uyarmak zorunda.Bence sen de uyar görümceni yaptıklarını görüyorsun çocuklarının,sahip çık de.

Yaşları o kadar da küçük değilmiş ki.En azından kızdığınızı algılayabilecek yaştalar.Ben sinir oluyorum böyle rahat annelere hem doğuruyorsun,hem sahip çıkmıyorsun bu nedir yani.Kimse kimsenin çocuğunun şımarıklığını çekmek zorunda değil.Kendi evinde istediği gibi davransın ama toplum içinde kimseyi rahatsız etmeye hakları yok,o yüzden uyarmak zorunda.Bence sen de uyar görümceni yaptıklarını görüyorsun çocuklarının,sahip çık de.
Alınır diye bişey diyemedim normalde azerbeycanda yaşıyo yılda bi iki geliyo idare edeyim kırmayaym diyorum. Kendim kontrol etmeye çalışcam artık olmadı kayınvalideme şikayet edicem.☺

Çocuklar fena; ama yaptığınız da hiç hoş değil. Ailesi terbiyelerini vermiş olsun ya da olmasın, kimsenin başka birinin çocuğuna şiddet göstermeye hakkı yok. Hangi durumda olursa olsun, kendi çocuğunuzu birinin tokatladiğini düşünün? Ayıp bence..
Öle tabi bende vicdan azabı çektim zaten. Anneside uyarmayınca bi anlık sinir işte. Pişmanım:KK23:

Görümceniz ne kadar rahat sinirlerini aldirmis herhalde. çocuklar yaramaz olur ama sizin yegenler zivanadan çıkmış görümceniz de çok fazla müsemma gösteriyor . Ama sizin yaptığınız da hiç olmamış .şiddete şiddetle cevap vermisiniz:KK12:

sizin yaptığınız cok saçma lmuş eşiniz rahatsız degilki mudehale etmiyor siz gidip cocuklara tokat atmıssınız o görümcenizde iyimis yanı benim cocuguma tokat atacaklar o takat karsılıgını bulur

:KK43: :KK43: kayımpederim bile zıvanadan çıktı dün adamın yüzüne terligi bi vurdu sesten kulagım çınladı resmen. Nasıl uyarayım bida olursa laftanda anlamıyolarki :KK43:
Çocuk kaç kg lık vuracak ki? Yetişkin biri ile bir çocugun gücü aynı mı? Çok abartıyorsunuz

evde mutlaka bu tıp davranıslar oldugundan cocuklar bunu rahatlıkla yapabılıyor dıye dusunuyorum

Back
X