- Konu Sahibi damar mavisi
Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()
Valla dün bende biraz gıcık oldum diyebilirim.
Görumcemin bi oglu bi kizi var gecen köydeyken benimde 11 aylik oglum var apaliyo cocugun oyuncaklarini görunce gidiyo cocuk yani ilgisini cekiyo benimkinin cocuk hemen benim benim diye bagiriyo aliyo neyse umursamadm pek.
3 yasinda cocuk ama tam konusamiyo daha neyse dün bize geldiler bizimki yürütecte geziyo surekli cocugu yuruteci itiyo köseye oyuncagini getrms bitane bizimki onu gorunce yurutecle gidiyo hemen ittiriyo yürüteci bsey demdm.
Sonra görumcenn kocasi ayagiyla bizimki yurudukce yuruteci ayagiyla bi o yana bi bu yana iteliyo gicik oldum adama zaten snir oluyorum.
Esim de bikere aynisini yapti esime bagrdm cocuga müdale edp durma ayaginla geziyo ben seni surekli cekistirsem hosuna gdermi diye aslnda lafm onlaraydi bu sfer tuttu yurutece bncem diye tutrdu babasi bndirdi hemen kirilcakdi yürtec.
Neyse onuda gectim esimle tatilde su ahsap oyuncak motordan almistik ünitede duruyor süs kimseye elletmiyorum hemen eniste kalkti aldi cocuguna verdi cocuk aldi tekerni kirdi kendi kardesime bile oynatmadim ben .
Snir olyrm ama .
Sonra vidalari vardi esime tornavida ver söksün diye tuttrdu esim getrdi tornavida busfer bu buna olmaz baska getr olmayani vermissin demeye basladi.
Esimde yok bska bulamdm ddi ben iyce gcik gttim.
Cocuk odasnda yorgan yastklar vs vardi bende kapsni kitledim anahtar üzerinde grmeyin diye kitledim belliki eniste cocuk tutrdu oraya grcem diye hemen acti belki özelimiz var ne diye girip cikiyosun ki cocugun mamalarini istiyo ay gicik oldum resmen.
Ben daha onlarin evinde misfr odasi mtfak disinda odalarini görmedim grmedim bile onlar resmen evi taran ettiler.
Benim kanepenin ysstiklarni hepsni yere serdi üstlerne otrdular kanepemde heryeri yastik modellerden daha yeni yikamistim hepsni yerlerde sürdüler hepsni .cocuk degk canavar resmen