- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
hangi durum da imam nikahimi bursaya yerşelmek mi hangisi tuhaf
hiç bişey anlamadım
gözüken gariplikler var tabiki ama detay lazım biraz daha.
muhtemelen bildiğin ve yazmadığın bazı diğer ayrıntılar sebebiyle garip diye nitelendiriyorsun.
sen misin bir yakın mı kimdir bu şahıs???
o zaman bir tahminde bulunayım beyefendi evliben değilim iş yerimizde işe başlayan bir bayan kendisi çok garip
bahsettiğim şeyleri kendisi anlattı hep
mesela şehir değiştirmişler hiç bi gerekçeleri yokken
resmi nikahımız yok dediğinde çok şaşırımştık biz niye dedğimizde hiç bir açıklama yapmadı ha yapmak zorunda değil elbette ama ilginç geldiği için başka bi arkadaş daha sordu onu da geçiştirdi
iflas değilTuhaf kendi işinde çalışan biri ve ev hanımı pat siye şehir değiştirip birilerinin altında çalışmaya başlıyorlar... Iflas fln vardır... Dini nikaha takılmadım oluyor öyle çok var
Sen kadının Bursaya Memleketi beğendiği için değilde görümcenin eşini beğendiği için yerleştiğini mi düşünüyorsun?
Bizde İstanbuldan taşınmayı düşünüyoruz bunun içinde gezip görmemiz gerekiyor, beğendiğimiz yer olunca yerleşcez, aradaki fark bizim resmi nikahımız var.
Düşünmemize yönelik yazmışsınız, bende düşündümgörümcesinin eşiyle ilgili hiç bişi yazmadım konuda
yanlış anlamışsınız...! Tabi kii öyle bişi düşünmüyorum
o zaman bir tahminde bulunayım beyefendi evlibaşkası ile evli onun için imamnikahlılar bu kadar basit, başka hiçbir izahı olamaz. yada anlattıklarının hepsi uydurma, dikkat çekmek için veya bozuk bir psikolojinin eseri... mantıklı tek tarafı yok ki...aklı başında insanın yapacağı şey değil.
her iki durum da garip değil mi ?
Düşünmemize yönelik yazmışsınız bende düşündüm
Ne kadar art niyetliyim, iyi senaryo yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?