ben fikir yürütemiyorum sizler ne diyeceksiniz

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
şimdi benim sorum şu?

siz iç anadoluda kv ile dubleks bir evde oturan 3 yıllık evli bir bayansınız
kv ve kp maddi durumu iyi kendilerine ait iş yerileri var bu bayanın eşi de babasının yanında çalışıyor arabaları vs herşeyleri var..kv ile hiçç bir sorunları yok
daha sonra görümceniz bursa da eşinin işi dolayısıyla ikamet etmekte
siz onu ziyaret amaçlı geliyorsunuz ve bursayı beğenip buraya yerleşmeye karar veriyorsunuz

ev kiralanıyor yeni eşya döşeniyor eşiniz dershanede danışmada iş buluyor kendisi de turizm otelcilik mezunu ama muhasebeci olmaya kadar veriyor ve işe başlıyor...(daha sonra yapamadığı için kendisini de danışmaya aldılar)
ama bu arada eşinizle resmi nikahinız yok...İmam nikahı ile yaşıyorsunuz dediğim bayan 1988 doğumlu biri

sizce bu durumda bi gariplik yok mu ?
yada ne olabilir?

Ben anlayamadım mesajınızı..
o kadar karışık ki
kim, kiminle, neden ?

Tuhaf kendi işinde çalışan biri ve ev hanımı pat siye şehir değiştirip birilerinin altında çalışmaya başlıyorlar... Iflas fln vardır... Dini nikaha takılmadım oluyor öyle çok var

gözüken gariplikler var tabiki ama detay lazım biraz daha.
muhtemelen bildiğin ve yazmadığın bazı diğer ayrıntılar sebebiyle garip diye nitelendiriyorsun.
sen misin bir yakın mı kimdir bu şahıs???

gözüken gariplikler var tabiki ama detay lazım biraz daha.
muhtemelen bildiğin ve yazmadığın bazı diğer ayrıntılar sebebiyle garip diye nitelendiriyorsun.
sen misin bir yakın mı kimdir bu şahıs???

ben değilim iş yerimizde işe başlayan bir bayan kendisi çok garip
bahsettiğim şeyleri kendisi anlattı hep
mesela şehir değiştirmişler hiç bi gerekçeleri yokken
resmi nikahımız yok dediğinde çok şaşırımştık biz niye dedğimizde hiç bir açıklama yapmadı ha yapmak zorunda değil elbette ama ilginç geldiği için başka bi arkadaş daha sordu onu da geçiştirdi

sorunsuz bir aile ilişkisi varsa neden bursaya gidiyor, kv delerin durumu iyiyse neden uzaklaşmak istiyor, bursada çalışmanın bir sakıncası yok ama neden imamnikahlılar bu durumda normal olan tek şey yok ki gariplik değil bu işte mantık nerde?

Nasıl anlıyorsunuz ya birilerinin imam nikahlı olduğunu? Kendileri söylerse aa neden resmi nikahınız yok diye hiç mi sormuyorsunuz?

Sen kadının Bursaya Memleketi beğendiği için değilde görümcenin eşini beğendiği için yerleştiğini mi düşünüyorsun?
Bizde İstanbuldan taşınmayı düşünüyoruz bunun içinde gezip görmemiz gerekiyor, beğendiğimiz yer olunca yerleşcez, aradaki fark bizim resmi nikahımız var.

o zaman bir tahminde bulunayım beyefendi evli başkası ile evli onun için imamnikahlılar bu kadar basit, başka hiçbir izahı olamaz. yada anlattıklarının hepsi uydurma, dikkat çekmek için veya bozuk bir psikolojinin eseri... mantıklı tek tarafı yok ki...aklı başında insanın yapacağı şey değil.

Tuhaf kendi işinde çalışan biri ve ev hanımı pat siye şehir değiştirip birilerinin altında çalışmaya başlıyorlar... Iflas fln vardır... Dini nikaha takılmadım oluyor öyle çok var
iflas değil
birisinin aracılığılya bizim iş yerine geldi
kendisi çok naif çok hanımhanımcık bir tip gibi görünüyor ama çok değişik birisi

örneğin geçen gün saçını boyamış aa güzel olmuş dedik eşim boyadı dedi aa iyi iş çıkarmış falan konuşmalar geçti neyse yerine geçti bi 10 dk sonra yine geldi ben az önce eşim boyadı dedim ya aslında kuaföre boyatmıştım dedi
eee ne alaka şimdi
şaşa gibisin falan dedik biz de

garip davranışları var anlam veremiyorum
bu patron tarafından acayip korunuyor bu bayan
her saat başı çaya davet ediliyor odasına
sohbet ediyorlarmış falan

görümcesinin eşiyle ilgili hiç bişi yazmadım konuda
yanlış anlamışsınız...! Tabi kii öyle bişi düşünmüyorum

aynı şeyi ben de düşündüm yada evliydi ikisi resmi nikah yapamıyorlardı sonra boşandı ama arada zaman geçmesi gerekti o zamanda da bursa da ikamet etmek istediler bişiler unutulsun diye mi düşündüler...

her iki durum da garip değil mi ?

tuhaflık kime göre neye göre bunu bilemeyiz hayat onların hangi şehirde ne yapıcaklar kendileri bilir.biz tuhaf desek değişen ne olucak ki

nikah meselesi evet tuhaf ama aileler varken bize sadece tuhaf demek düşer.

size soru sorsak neden imam nikahi neden o şehir diye cevap verebilecekmisiniz.

siz değilsiniz tanıdıkmış ya

Düşünmemize yönelik yazmışsınız bende düşündüm
Ne kadar art niyetliyim, iyi senaryo yazmışım

görümcesi eşi dolayısıyla bursada ikamet ediyor onun yanına gezmeye geldiklerinde burada yaşamaya karar verdik dedi kendisi ben de onun yalancısıyım

hani bunu belirtmemin sebebi niçin bursaya gelmişlerdı umarım anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…