- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
tuhaflık kime göre neye göre bunu bilemeyiz hayat onların hangi şehirde ne yapıcaklar kendileri bilir.biz tuhaf desek değişen ne olucak ki
nikah meselesi evet tuhaf ama aileler varken bize sadece tuhaf demek düşer.
size soru sorsak neden imam nikahi neden o şehir diye cevap verebilecekmisiniz.
siz değilsiniz tanıdıkmış ya
Neyse, sizlere zararları olmasında boşverin istediği yere yerleşsinler, kendi hayatları.görümcesi eşi dolayısıyla bursada ikamet ediyor onun yanına gezmeye geldiklerinde burada yaşamaya karar verdik dedi kendisi ben de onun yalancısıyım
hani bunu belirtmemin sebebi niçin bursaya gelmişlerdı umarım anlatabildim
sonuçta tanıdıkmış kendin değilsin şimdi biz ne diyeceğiz kendin olsan bir kaç soru sorulur tuhaf denir yada denmez
başkasının hayatına karışmak bence daha tuhaf değil mi
Ben tam olarak neyi merak ettiğinizi anlamadım. Yani evet bazı tuaflıklar var ama adam evli olsa falan neden imam nikahlıyız desin. şüphe çekmemek için bunlardan bahsetmez bile. Ortada tuhaf bir durum olsa, insanlara bu tuhaf durumu anlatmak yerine daha sıradan şeyler anlatır. Belki psikolojik sıkıntıları vardır.
Açıkçası konunuza anlam veremedim. Direk bir kadının dedikodusu gibi geliyor. Ben hiç yapmam demeyeceğim, muhtemelen iş yerindeki bütün geyikleri, dedikoduları yapardım ama kadınlar kulübüne taşıyacak bir mevzu gibi gelmedi bana.
hayır tabii ki karışmıyorum kendisi çok namuslu hanım hanım ayaklarında
öğlenleri yemeğe giderken şirket arabası mesela bi erkek arkadaş kullanıyor arabayı ben öne oturmam hoşlanmıyorum diyor arka tarafa oturmak istiyor ama patronun odasından çıkmıyor
e o hoşlanmıyorsa ben elin adamın yanında oturmaktan zevk almıyorum ben de evliyim
bir kere bunu dile getirdim şimdi kendisi ile iş harici hiç bir şekilde sohbetimiz olmuyor
ve bu şirketin butün bayanlarıyla böyle arası
resmi nikah işlemleri için gideceğini söylemek zorunda kaldı bir gün de nikah yaptılar işte izin almak için mecburen söyledi dedikodu gibi algılamayın iş yerinde saçma sapan bir sürü olayları oldu ve ucu da bize dokunacak o yüzden niye böyle diye merak ediyorum.
ben değilim iş yerimizde işe başlayan bir bayan kendisi çok garip
bahsettiğim şeyleri kendisi anlattı hep
mesela şehir değiştirmişler hiç bi gerekçeleri yokken
resmi nikahımız yok dediğinde çok şaşırımştık biz niye dedğimizde hiç bir açıklama yapmadı ha yapmak zorunda değil elbette ama ilginç geldiği için başka bi arkadaş daha sordu onu da geçiştirdi
kızlar olayı şu şekilde anlatayım aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bayanın hal ve hareketli ve daha anlatmadığım değişik davranışları var ve iş konusunda ucu bize dokunacak
yani bende fikir yürütemediğim için sizlere sormak istedim
kendisi söylemişti evet sorduk ama hiç bir açıklama yapmadı geçiştirdi laf karıştı biz bile anlayamadıkNasıl anlıyorsunuz ya birilerinin imam nikahlı olduğunu? Kendileri söylerse aa neden resmi nikahınız yok diye hiç mi sormuyorsunuz?
nasıl ucu size dokunacak?
ben de evliyim, neden adamın yanında ben oturuyorum demeniz ve bu durumdan rahatsız olmanız tek sebep değil heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?