Ben geldim :)

Papatyamm16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
9
2
1
31
Merhaba Yaklaşık beş dakika önce üye oldum. 7 aylık evliyim .. adet günüm düğün günüme denk geldiği için bir ay Yasmin kullandim. Ve şuan adetim 6 gün gecikti. Ama tüm adet belirtilerim var (göğüs hassasiyeti şişmesi kaşık ağrısı ve sivilceler)dün erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti. Bundan 3 hafta önce mide rahatsızlığım için ilaçlar kullanmıştım acaba adetimi o geciktiriyor olabilir mi yoksa hamile olabilir miyim arkadaşlar . Şimdiden Çook teşekkür ediyorum

Hoşgeldin :) En yakın sağlık ocağına gidip kan verebilirsin, birkaç saate çıkar sonuç.

6gun gectiginde genelde idrar testinde cikar eger gec dollenme degilse. Buyuk ihtimal hamile degilsinizdir. Suan kan testinde de rahatlikla cikar emin olmak icin yaptirabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrar merhabalar 5+3 hamileyim kardeşim sarılırken belimi biraz sıktı ve çit diye ses geldi bişey olmaz dimiii

Canım arkadaşlarım ben geldim ve 5+3 hamileyim az önce arkadaşım sarılırken biraz belimi sıktı ki çıt diye ses geldi bişey olmamıştır dimi ????

Back
X