• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Gerçekten Bir Aptalım

Aynen.. 30 bini her türlü ayarlarsınız. Kredi kartından harcanır ama Altın bozdurulmaz.
Doğru söylüyorsunuz vallahi. Bu konunun açıldığı çok iyi oldu herkes kendine bir şey kattı yeni şeyler öğrendik, farklı bakış açıları geliştirdik. Yani en azından kendim adına 😌

Doğru söylüyorsunuz vallahi. Bu konunun açıldığı çok iyi oldu herkes kendine bir şey kattı yeni şeyler öğrendik, farklı bakış açıları geliştirdik. Yani en azından kendim adına 😌
Ben artık bin lira bile nakit bırakamam 0.01 gr altın alırım o kadar etkilendim

bes yapan arkadaşlar da mutlaka altın fonuna aktarsın,sakın tlde bırakmayın.

Altın yatırımını uzun vadeli olarak düşünüp yatırım yapmalısınız. Sene başından beri altın fiyatlarını takip edin mesela. Uzun vadede ne kadar kazandırmış? Alıp satma olayına girmeye gerek yok onu bende beceremiyorum. Ama her ay düzenli olarak birikim yapıyorum. Ve oradaki yatırımı unutup hayatıma devam ediyorum. Uzun dönem yatırımda altın üzmez ve kaybettirmez.
Şu dönemde nakit biriktirmek safi zarar. Mesela dün alsaydınız altın bugünden kâra geçeceksiniz. Düşerse de takılmayın o kısma bir ay sonra iki ay sonra yeniden yükselecek.

Direkt 24 ayar 5 gram altın alın dursun kenarda bunu sık sık yapmaya çalışın sonra Ajda benzeri bileziğe çevirisiniz.

Ben iş yerimdeki arkadaşlarımı da Altıncı yaptım.. Hem takıp takıştırıyorlar hem birikim yapmış oluyorlar😅😅

Ben de sizin gibiyim yatırım konusundan hiç anlamam. Ama en iyi yatırımın altın olduğunu düşünüyorum altın kaçtan olursa olsun alınır bence

Direkt 24 ayar 5 gram altın alın dursun kenarda bunu sık sık yapmaya çalışın sonra Ajda benzeri bileziğe çevirisiniz.

Ben iş yerimdeki arkadaşlarımı da Altıncı yaptım.. Hem takıp takıştırıyorlar hem birikim yapmış oluyorlar😅😅
Normalde hep yapıyorum ama bu parayı direkt harcamak için ayırmıştım. En kötü bozulacak olsa bile değerini korur öyle bozarım 🤣
Ajda zaafım, şıngır mıngır takıyoruz vallahi 🤣

Paranın hepsine altın alma madem, yarın git altın, euro dolar arasında bölüştür

Paranın hepsine altın alma madem, yarın git altın, euro dolar arasında bölüştür
Altın daha karlı, Ben Altın aldım Eşim Dolar dolar 1 sene boyunca yerinde sayıkladı. Altın 2 ye 3e katladı. Eşim beni dinlememişti sonradan pişman oldu.

Yatırım anlamında farklı düşünüyoruz. Bu mesajda yazdığınızı savunduğumu neredenizden çıkardınız?

Tamam kanka sen Adana burması al!
Yok sen ısrarla ajda zarar ettirmez burma ettirir diyorsun 🤣 ikisinin aynı olduğunu anlatamadım allah çevrene sabır versin

Neden kuyumcuya satmak yerine çevreye satıyorsunuz ki? Merak ettim cidden daha kârlı da olmuyor ama
ben ustune kar koymuyorum ya kuyumcuya satacagim fiyattan satıyorum. daha yeni esime 9700den sattım birkac gun once 😂😂
arkadaslarim da bana normal kuyumcu fiyatindan satıyordu zamaninda.
maksat kuyumcu kazanmasin ya
satandan 9700e alıyorlar alana 10700e satiyorlar. neden onlar kazansin ki?
dovizde de öyle es dost arasinda bozdurdum hep yillarca😅 mesela paraya sıkıştım ya da odemem var, bozduracagim. isyerinde kizlara derdim "yuz dolar almak isteyen var mi" diye, alirlardi genelde:)
bir kere de babama is icin euro vermisler, o bana "sunu bozdurur musun" diye verdi. eksi hesaptan harcadim aldim kendim bozdum😂😂 esim de sevgiliyken uzun zaman gitgel yapti uzak mesafedeyken,o da hic dovizciye gitmezdi hep ben bozdum parasını

Üç yüz bin falan
tamam git 30 gram kutu altin al 180e
1300 dolar 56
1300 euro 65
bir sonraki hedefin dolarla euroyu 1500 yapmak olsun
onu yapinca hedefin 40 gram altin 2000 dolar euro olsun. onu tamamlayinca arttirirsin.
boyle boyle artar paralar

Yıllardır çalışıyorum. Ama hiçbir zaman yatırım işini beceremedim. Param durduğu yerde sürekli eridi. Bu yıl mart ayı gibi iki yüz bin gibi bir nakit biriktirmiştim. O aralar altın aniden dört bin beş yüz civarına fırladı. Sürekli açıklamalar izledim, bu fiyatlara altın alınmaz düşecek diye. Zaten hep böyle bir ne iş becereceğini bilmezlik var üzerimde bu başka bir tanımla aptallık olabilir. Hani maaşını alınca bir kısmını bir yere yatıran biri olamadım. O para elimde kaldı nakit biriktirmeye devam ettim. Beş bin oldu şişme rakam düşecek dedim zaten yazın işle ilgili sorunlar yaşadım çok kötüydüm altın vs takip edemedim bugün altı bini geçti. Ve benim elimde sadece nakit para var şu an. Altın alırken hep tereddütlü biri olmuşumdur yani bankada makas fazla evde çalınır deprem olur vs. Ama param iki katına çıkabilecekken şimdi durduğu yerde kendi kendine eridi. Annem diyor ki çalışırken canın çıkıyor niye böyle yapıyorsun ama bilmiyorum. Zaten iş yerindeki erkeklerin sürekli uğraştığı farklı yatırım işlerinden anlamıyorum elime yüzüme bulaşır diye korkuyorum. Tek bildiğim baya bir süre nakit biriktirip sonra altın almak. Bu defa onu da beceremedim. Gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum. Birikim olsun diye ekstra olan çoğu şeyden vazgeçiyorum para biriktiriyorum ama sonra onu değerlendiremiyorum. Adam akıllı yatırım yapsaydım şimdi araba almış olurdum ev kredisine falan girerdim. Bugün altın uçuyor. Gerçekten bu aptallığıma ne yapmalıyım
Altın her zaman yukselır. Tl tutma altın al. Gram al.

ben ustune kar koymuyorum ya kuyumcuya satacagim fiyattan satıyorum. daha yeni esime 9700den sattım birkac gun once 😂😂
arkadaslarim da bana normal kuyumcu fiyatindan satıyordu zamaninda.
maksat kuyumcu kazanmasin ya
satandan 9700e alıyorlar alana 10700e satiyorlar. neden onlar kazansin ki?
dovizde de öyle es dost arasinda bozdurdum hep yillarca😅 mesela paraya sıkıştım ya da odemem var, bozduracagim. isyerinde kizlara derdim "yuz dolar almak isteyen var mi" diye, alirlardi genelde:)
bir kere de babama is icin euro vermisler, o bana "sunu bozdurur musun" diye verdi. eksi hesaptan harcadim aldim kendim bozdum😂😂 esim de sevgiliyken uzun zaman gitgel yapti uzak mesafedeyken,o da hic dovizciye gitmezdi hep ben bozdum parasını
geceeeee geceeeee
simdi çektim bunu
1000122609.webp

aradaki fark cidden çok yazik gunah
oysa 10a anlassa iki arkadas hem alan hem satan kâr eder

Aynı babam gibi çok hesap yapmaktan parana sahip çıkamıyorsun sende 😂
Hiç bişe bilemiyorsan Euro filan al

Yıllardır çalışıyorum. Ama hiçbir zaman yatırım işini beceremedim. Param durduğu yerde sürekli eridi. Bu yıl mart ayı gibi iki yüz bin gibi bir nakit biriktirmiştim. O aralar altın aniden dört bin beş yüz civarına fırladı. Sürekli açıklamalar izledim, bu fiyatlara altın alınmaz düşecek diye. Zaten hep böyle bir ne iş becereceğini bilmezlik var üzerimde bu başka bir tanımla aptallık olabilir. Hani maaşını alınca bir kısmını bir yere yatıran biri olamadım. O para elimde kaldı nakit biriktirmeye devam ettim. Beş bin oldu şişme rakam düşecek dedim zaten yazın işle ilgili sorunlar yaşadım çok kötüydüm altın vs takip edemedim bugün altı bini geçti. Ve benim elimde sadece nakit para var şu an. Altın alırken hep tereddütlü biri olmuşumdur yani bankada makas fazla evde çalınır deprem olur vs. Ama param iki katına çıkabilecekken şimdi durduğu yerde kendi kendine eridi. Annem diyor ki çalışırken canın çıkıyor niye böyle yapıyorsun ama bilmiyorum. Zaten iş yerindeki erkeklerin sürekli uğraştığı farklı yatırım işlerinden anlamıyorum elime yüzüme bulaşır diye korkuyorum. Tek bildiğim baya bir süre nakit biriktirip sonra altın almak. Bu defa onu da beceremedim. Gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum. Birikim olsun diye ekstra olan çoğu şeyden vazgeçiyorum para biriktiriyorum ama sonra onu değerlendiremiyorum. Adam akıllı yatırım yapsaydım şimdi araba almış olurdum ev kredisine falan girerdim. Bugün altın uçuyor. Gerçekten bu aptallığıma ne yapmalıyım
Marttan beri para bekletilir mi? Dersiniz 3 gun sonra lazim olabilir diye beklettim duser diye korktum dersiniz anlarım. Uzun vadede yarin duser 3 gun sonra yukselir.

Son düzenleme:
Back
X