ben gerçekten çok korkuyorum.

En guzeli anlat eger o bulursa cok buyuk yanlis anlasilma olur ama durumu izah edersen belki o kadar kotu tepki vermez.

sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey :KK43:

Kocamdan sonra kimse olmadı yalanı attiysaniz sıkıntı büyük maalesef açık net konuşun bulamiyorsaniz

sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey :KK43:

Nıye bitsin çokmu anlayışsız ?
Doktor yaptırmamı soyledı dersın sen evı dök ara iyice sakin bir şekılde yavas yavas ara panıkle baktıysan gozunun onundekı şeyı gormemıs olabılırsın

Nıye bitsin çokmu anlayışsız ?
Doktor yaptırmamı soyledı dersın sen evı dök ara iyice sakin bir şekılde yavas yavas ara panıkle baktıysan gozunun onundekı şeyı gormemıs olabılırsın
aradığım halde bulamazsam :(

Keske anlatsaydin iliskiniz baslamadan. Cunku ondan once olmus yani ne var bunda.

Sanırım bayagi yoğun yaşadınız sex olsun yeter diye şimdi eşiniz olacak kişiye de Kocamdan sonra kimse olmadı bize yakışmaz hem öyle şeyler gibi yalanlar atınız şimdi panik havası

Bu hastalığı olan kişilerde hangi belirtiler olurmuş internetten ona bak.O belirtilerden en güncel olanı yani normal zamandada başka bir sebeple yaşanacak belirtiyi seç. Sonra bulurda sorarsa deki, şu belirti bende vardı.İnternetten neymiş bu ya geçmek bilmedi diye baktım.Cinsel hastalık olunca varolan belirtiler arasında olunca takıntı yaptım kendi kendime eski kocam ş***fsizin biri olduğu için bana bulaştırmış filan olmasın ya bu diyerekten.Ama bişey çıkmadı zaten o belirtide kendiliğinden geçti sonra.O yüzden aklında bulunsun seninde bence bişeyin olduğu zaman internetten bakma insanı hastalık hastası yapıyor aşkım. DE. olsun bitsin.Misal cinselyolla bulaşan hastalıkların belirtilerinden biri sık idrara çıkma ve idrarı yaparken yanma hissi olmasıdır. Ama bu böbrek taşı hastalarındada görülür.Sende internette idrar yanmasını arayıp cinsel yolla bulaşan hastalık belirtilerinde görünce takıntı yaptım bellimi olur diye gidip test yaptırdım ama meğerse böbrek taşım varmış de olsun bitsin.Böbrek taşı dediğin zaten 6 ayda bir senede bir ağrı yapan onun dışında varlığıı yokluğu belli olmayan bi hastalık.Olduda bitti masallah yani düşüncek bişey yok.

Bir üyenin "yer mi" lafına tepki göstermişsiniz ama sonuçta nişanlınıza evlilik harici biriyle cinsellik yaşamış olduğunuzu saklamaya çalışarak bir şeyleri yedirmeye çalışmış olmuyor musunuz şimdi? Bence nişanlınızda test yaptırsın, onun hastalık taşımadığı ne malum?

Bu hastalığı olan kişilerde hangi belirtiler olurmuş internetten ona bak.O belirtilerden en güncel olanı yani normal zamandada başka bir sebeple yaşanacak belirtiyi seç. Sonra bulurda sorarsa deki, şu belirti bende vardı.İnternetten neymiş bu ya geçmek bilmedi diye baktım.Cinsel hastalık olunca varolan belirtiler arasında olunca takıntı yaptım kendi kendime eski kocam ş***fsizin biri olduğu için bana bulaştırmış filan olmasın ya bu diyerekten.Ama bişey çıkmadı zaten o belirtide kendiliğinden geçti sonra.O yüzden aklında bulunsun seninde bence bişeyin olduğu zaman internetten bakma insanı hastalık hastası yapıyor aşkım. DE. olsun bitsin.Misal cinselyolla bulaşan hastalıkların belirtilerinden biri sık idrara çıkma ve idrarı yaparken yanma hissi olmasıdır. Ama bu böbrek taşı hastalarındada görülür.Sende internette idrar yanmasını arayıp cinsel yolla bulaşan hastalık belirtilerinde görünce takıntı yaptım bellimi olur diye gidip test yaptırdım ama meğerse böbrek taşım varmış de olsun bitsin.Böbrek taşı dediğin zaten 6 ayda bir senede bir ağrı yapan onun dışında varlığıı yokluğu belli olmayan bi hastalık.Olduda bitti masallah yani düşüncek bişey yok.
çok teşekkr ederim yorumun için

naparsan yap, kimseye bişey anlatma, ondan önce ne yaşadığın seni ilgilendirir, kendine de hayatı zehir etme
kağıdı senden önce bulursa da akıntım çok oluyodu, dr istedi yaptırdm, umumi tuvaletten bile mikrop kapmış olabilirsin dedi dersin
anlatırsan hayat boyu kafana kakar erkek milleti netekim
bilmesin ne gerek var

evet tabikide bitebilir ksbuletmex bence güvensizlik oluşur
Geçmiş ilişkinize bence tövbe edip bu konuyu kapatın
bunu bilmesi ne size ne ona bir fayda vermez adı üstünde eskisi
Birden bu arama idi sp açık saplanti olmus baktınız yok
Heee olmadı sallayin tüm kitap,karalamalari olup bitsin

Back
X