- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey![]()
gerçekten öyle mi diyorsun güzel kardeşim.inan psikolojik olarak çöktüm.bulsa da ayrılmaz benden değil mi![]()
sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey![]()
Neden bitsin ki ? Seni bakire zanetmedigine göre ? Tedbir amaçlı yaptrdım fln dersin.sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey![]()
aradığım halde bulamazsamNıye bitsin çokmu anlayışsız ?
Doktor yaptırmamı soyledı dersın sen evı dök ara iyice sakin bir şekılde yavas yavas ara panıkle baktıysan gozunun onundekı şeyı gormemıs olabılırsın
aradığım halde bulamazsam![]()
peki aricam ama yine bulamazsam ne yapıcamÖnce bu düşünceyi kafanda at sakin şekilde yap. Bölümlere ayır koyabileceğin yerleri o şekilde ara
Boşandıktan sonra başkalarıylada mı cinsel temas yaşadınız o yüzden mi korkuyorsunuz anlayamadımevelenip ayrılalı 8 yıl oldu.zaman çok uzun değil mi onun için yaptırdım desem.
evetBoşandıktan sonra başkalarıylada mı cinsel temas yaşadınız o yüzden mi korkuyorsunuz anlayamadım
Sanırım bayagi yoğun yaşadınız sex olsun yeter diye şimdi eşiniz olacak kişiye de Kocamdan sonra kimse olmadı bize yakışmaz hem öyle şeyler gibi yalanlar atınız şimdi panik havası
çok teşekkr ederim yorumun içinBu hastalığı olan kişilerde hangi belirtiler olurmuş internetten ona bak.O belirtilerden en güncel olanı yani normal zamandada başka bir sebeple yaşanacak belirtiyi seç. Sonra bulurda sorarsa deki, şu belirti bende vardı.İnternetten neymiş bu ya geçmek bilmedi diye baktım.Cinsel hastalık olunca varolan belirtiler arasında olunca takıntı yaptım kendi kendime eski kocam ş***fsizin biri olduğu için bana bulaştırmış filan olmasın ya bu diyerekten.Ama bişey çıkmadı zaten o belirtide kendiliğinden geçti sonra.O yüzden aklında bulunsun seninde bence bişeyin olduğu zaman internetten bakma insanı hastalık hastası yapıyor aşkım. DE. olsun bitsin.Misal cinselyolla bulaşan hastalıkların belirtilerinden biri sık idrara çıkma ve idrarı yaparken yanma hissi olmasıdır. Ama bu böbrek taşı hastalarındada görülür.Sende internette idrar yanmasını arayıp cinsel yolla bulaşan hastalık belirtilerinde görünce takıntı yaptım bellimi olur diye gidip test yaptırdım ama meğerse böbrek taşım varmış de olsun bitsin.Böbrek taşı dediğin zaten 6 ayda bir senede bir ağrı yapan onun dışında varlığıı yokluğu belli olmayan bi hastalık.Olduda bitti masallah yani düşüncek bişey yok.
evet tabikide bitebilir ksbuletmex bence güvensizlik oluşursadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey![]()