Ben gerçekten hastayım.

oyyy çok tatlısın, çok teşekkür ederim:)

Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm inancın ne bilmiyorum ama lütfen dua et herşeyi ancak Allah a dua ederek ibadet ederek atlatabilirsin benim elimden bişey gelsin çok isterdim ancak dua edebilirim ...
Hakkında hayırlısı olsun insallah ve inşallah sağlıklı huzurlu hayırlı bi yuvan esin çocukların olur
Anneniz için de inşallah kadıncağız sizi ruhen sağ salim görür
Anneniz için lütfen iyileşmeye çabalayin ruhen

Son düzenleme:
Buna benzey seyleri ben de yasiyorum ama bu kadar agir degil.basit olaylarda bile teshis koyarim.esim internete girer beni aldatiyorsun diye basina eskirim.yani cok sikici oluyor ben de kurtulamiyorum bundan.

Yazdim yazdim silindi... sen siddet egilimi diyorsun ama su an elimdekini parcalayasim var )
En azindan bilgilendirmemi yapayim, terapiye gitmek istedigini fakat ucret ve bunu karsilayabilmek icin calisacak zamanin olmadigindan bahsetmissin, bilimsel arastirmalarda kullanilmasini kabul ettigin taktirde uni.lere bagli psikolojik danisma birimlerinden ucretsiz ve duzenli destek alabilirsin, ank.da oldugunu soylemissin, bunu uygulayan bir uni. Var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorlar kati suretle internette hastalık araştırmayın/kendi kendinize tanı koymayın diye bas bas bagırıyorlar ve haklılar.
Senin kadar ileri safhada olmasada anlattıklarının % 80nini bende kafama takmıslıgım vardır.
Kendine ben hastayım ben hastayım dersen hastalıgın cok daha ılerleyecek.

Oncelikle ilac bende kullaniyorum antidepresani bir gun bile kesmen tedaviye bastan baslamak demek lutfen ilaclarini duzgun kullan ve cabala canim elbet zamanla iyileseceksin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yalnız değilsin burada benzer kaç yazı okudum..babalarımızda hemen hemen aynısadece ben 37 yaşımdayım sen daha gençsin..bir gün geçmişe sünger çek..okişi sen değildin bugün hayata yeniden başla bunun için biraz daha zaman gerekebilir..zaman herşeyin ilacısdır derler..annem ben 26 yaşımdaydım rahmetli oldu..ciyer yandı düzelmedi bir daha..geçmişiunutup geleceğe baktığın zaman mutlu olmaya başlayacaksın..

Geçmişi unutmak ben de çok istiyorum ama hayatımdan babamın etkilerini silmeden bu imkansız. Babam hep orada, hep hayatımı etkileyen bir unsur. Abimin durumu zaten korkunç. Daha dün akşam yaşadıklarımı anlatsam çıldırırsınız.
Keşke burada @nick yazınca alıntı yapmış gibi uyarı gitseydi yazanlara, herkese alıntı yapamıyorum
Bugün de ilacımı içtim. 1 ay sonunda etki etmeye başlar diye umuyorum.
Para biriktirmem lazım...

sana tek ilaç önereyim, kesin etki; "üzerine git!"
demek kolay elbet uygulamak zor olacak ama yaşın genç.. takıntı yaptığın herşey başta sıkıntı verecek ama sıkıntının saatini söyliyim sana 36 saat.. Oğuz tanın kitabıı oku takıntılar diye bir kitabı var. 36 saat üzerine gidebildiğn bir takıntı kendi kendini yok ediyor. tecrübe ile de sabittir boştan konuşmuyorum
herşey sende biter canım. o psikolojik ilaçlar anlık rahatlıktır. ilaçla desteklen ama terapi alma şansın varsa al.. üstüne git dediğim olayı zaten sana terapi de kazandırıyorlar. geçmiş olsun.

anlat canım paylaşmak iyi gelir...hem sen artık yetişkinsin insanlar baban dahi olsa sana zarar veremez buna izin verme...

Bazi anlattiklarin banada uyuyo panik atakla boğuşuyorum şu aralar antidepresan aliyorum yaklasik 2 aydir problemim şu ki ictigim herhangi bi ilacin yan etki yapmasindan korkuyorum en çok alerji yapmasindan korkuyorum ve sadece kendim için değil iki çocuğum var onlara kullandığım ilaçlarinda dokunmasindan korkuyorum elimde prospektus kagitlariyla geziyorum resmen.. biraz rahatladım ama sende ilacini asla birakma doktorun biraktirana kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…