ben gıbı hıssıslık sendromuna yakalanan var mı :)

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
4 senelık ılıskım bıttı sonra o kadar bunalımdaydım kı baska bırıyle denemek ıstedım bı hırsla onuda beceremedım sonradan bısey oldu boyle ılıskılere ılgım alakam kalmadı bı hıssıslık bı uzak durm bı olsun ıstıyorum sevgılım bı olmasın felan kım tanıscak tanıcak uzun ıs felan modundayım var mı ben gıbı hısseden ya :)

zamanla düzeliyorsun

Ben de öyleydim, yaklaşık bi 6 sene öyleydi.

Şimdi o günlere geri dönüyorum.

Detoks gibi, iyidir iyidir.

senin yaşadığın aynı eyleri yaşıyorum bir daha kim tanıyacak ona alışacak sarılacak şu an halime acıyorum.. o ise çok mutlu umrunda bile değilim.. o bir başkasının şimdi...

senin yaşadığın aynı eyleri yaşıyorum bir daha kim tanıyacak ona alışacak sarılacak şu an halime acıyorum.. o ise çok mutlu umrunda bile değilim.. o bir başkasının şimdi...
hahah benım eskısı de bırını buldu ama bana sureklı mecburıyetten oyle oldu sarılmıyorum opmuyorum dıye mesaj atıyo la ben yer mıyım ne halı varsa gorsun benden uzak dursunda ben halıme acımıyorum sadece hıssızlestıgım ıcın uzuluyorum sende acıma ne var halınde kız erkek mılletı kendını bosta bırakmaz olar boyle kalıtesını bellı edıyo bız boyle saglam adımlar atıcaz bence oyle dusun

inşallah iyi oluruz bir saat iyi bir saat zırlıyorum ..

Çok taze daha 15 gün oldu ya olmadı kızla birlikte olalı. Kıyas yapmış hemen beni. Benim için ağzımı arıyordu o kız içinse ne desem tamam diyor demis. Sonra arkadaşa o mu güzel yoksa bu kız mi diye sormuş embesil. Birgün anlar mi benim ona verdiğim değeri özveriyi?

Geri dönüş zaten olmaz annem hakkını koştu bu yaşananlarin üstüne. ablamlar müsade etmez herkes arkadaşlarım bile..

herkesi Allah yarattı tabi ama kızın yüzünde bi masumiyet var güzellikten öte.. Böyle çok hanım hanımcık duruyor tertemiz..

herkesi Allah yarattı tabi ama kızın yüzünde bi masumiyet var güzellikten öte.. Böyle çok hanım hanımcık duruyor tertemiz..
kız ıcın bısey dıyemem yanı kızın bıseyden haberı yok olan bıten bılmez gunahı alınmaz hersey erkekde bıtıyo bu durumda oda safını bellı etmıs bover kımsenın tercıh konusu olma senı seven yanında olmak ısteyen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…