zamanla düzeliyorsun4 senelık ılıskım bıttı sonra o kadar bunalımdaydım kı baska bırıyle denemek ıstedım bı hırsla onuda beceremedım sonradan bısey oldu boyle ılıskılere ılgım alakam kalmadı bı hıssıslık bı uzak durm bı olsun ıstıyorum sevgılım bı olmasın felan kım tanıscak tanıcak uzun ıs felan modundayım var mı ben gıbı hısseden ya :)
hahaha yaaa ben altı sene boyle kalırsam evde kalırım yas 25 cunkuBen de öyleydim, yaklaşık bi 6 sene öyleydi.
Şimdi o günlere geri dönüyorum.
Detoks gibi, iyidir iyidir.
4 senelık ılıskım bıttı sonra o kadar bunalımdaydım kı baska bırıyle denemek ıstedım bı hırsla onuda beceremedım sonradan bısey oldu boyle ılıskılere ılgım alakam kalmadı bı hıssıslık bı uzak durm bı olsun ıstıyorum sevgılım bı olmasın felan kım tanıscak tanıcak uzun ıs felan modundayım var mı ben gıbı hısseden ya :)
hahah benım eskısı de bırını buldu ama bana sureklı mecburıyetten oyle oldu sarılmıyorum opmuyorum dıye mesaj atıyo la ben yer mıyım ne halı varsa gorsun benden uzak dursunda ben halıme acımıyorum sadece hıssızlestıgım ıcın uzuluyorum sende acıma ne var halınde kız erkek mılletı kendını bosta bırakmaz olar boyle kalıtesını bellı edıyo bız boyle saglam adımlar atıcaz bence oyle dusunsenin yaşadığın aynı eyleri yaşıyorum bir daha kim tanıyacak ona alışacak sarılacak şu an halime acıyorum.. o ise çok mutlu umrunda bile değilim.. o bir başkasının şimdi...
inşallah iyi oluruz bir saat iyi bir saat zırlıyorum ..hahah benım eskısı de bırını buldu ama bana sureklı mecburıyetten oyle oldu sarılmıyorum opmuyorum dıye mesaj atıyo la ben yer mıyım ne halı varsa gorsun benden uzak dursunda ben halıme acımıyorum sadece hıssızlestıgım ıcın uzuluyorum sende acıma ne var halınde kız erkek mılletı kendını bosta bırakmaz olar boyle kalıtesını bellı edıyo bız boyle saglam adımlar atıcaz bence oyle dusun
senın taze sanırım daha ondan kaynaklı olabılır ama gecıyo cunku bende oyleydım baslarda sonra aklına bıle gelmıyo kız :)inşallah iyi oluruz bir saat iyi bir saat zırlıyorum ..
senın taze sanırım daha ondan kaynaklı olabılır ama gecıyo cunku bende oyleydım baslarda sonra aklına bıle gelmıyo kız :)
Çok taze daha 15 gün oldu ya olmadı kızla birlikte olalı. Kıyas yapmış hemen beni. Benim için ağzımı arıyordu o kız içinse ne desem tamam diyor demis. Sonra arkadaşa o mu güzel yoksa bu kız mi diye sormuş embesil. Birgün anlar mi benim ona verdiğim değeri özveriyi?[/QUanlasada gerı donme anlamasada cunku kıyas yapmasını bıle dogru bulmadım senın ruhunun guzellı ıle degıl dıs guzelık ıle ılgılenmıs ona cok soru soran degıl ne dese he dıyen ınsan lazım ama bı sure sonra herseye kafa sallayan ınsandan da bıkar bak gor ama gerı donme bak sakın sakın cok buyuk hata etmıs olursun
yahu sen gerı donmedıkden unuttukdan sonra anlasa ne anlamasa ne bosver gercekten dusunmeyı bırak kendını oyala baska seylerle artıkolmaz olamaz artık.. Sadece merak içindeyim birgün anlar mi
kız ıcın bısey dıyemem yanı kızın bıseyden haberı yok olan bıten bılmez gunahı alınmaz hersey erkekde bıtıyo bu durumda oda safını bellı etmıs bover kımsenın tercıh konusu olma senı seven yanında olmak ısteyen olsunherkesi Allah yarattı tabi ama kızın yüzünde bi masumiyet var güzellikten öte.. Böyle çok hanım hanımcık duruyor tertemiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?