- 10 Ağustos 2024
- 42
- 46
- 8
- Konu Sahibi gamzelim67
Kızlar g....s diye ikinci el ürün adı altında bi site var burada yeni ürünlerde Vr bilirsiniz etiketi.yok yeni yada etiketli markalı vs ürünler...sorunum iki oldu gecenlerde sıfır orjinal iyi bi marka fotolarda harika görünen çizik vs olmayan gözlük aldim bana gelen zuccaciylerde satılan 100 Tl Lik camlari cizik gözlük geldi resimlerle belirttim iade oluşturdum iki gün sonra baktım satici hakli görülmüş..neyse dedim bu haftada yeni bot aldim sözde tabi fotolarda yeni ürün resimleri çizik vs yok açıklamada yeni hiç giyilmedi vs yazıyor bana gelen alti çamurlu deforme.olmus yeniyle alakası olmayan bot geldi talep olusturdum resimlerini attim amaa yine karşı tarafa geçmiş ödemem...bu site sözde koruma ücreti adi altında bi dünya para alıyor alicidan ama hicbirsekilde alıcının hakkını korumuyor aksine dolandirma niyetindeki insanlara fazlasiyla prim veriyor..ben gibi bu sekilde mağdur olan varmi varsa nasıl hakkinizi savundnuz ben tüketici haklarina başvuru yapacağım.... bu site müşterinin hakkini savunmadigi gibi herhangi bi sikayat vs iletişim numarası vs bile yok malesef