Ben gibi olan varmı?

Aynen canm bende bunu diyorum yorumlara baksan anlarsin resmen dalga gecicek şey arıyor millet
Insan sevdigine değer verir, evine gelen misafire de hazirlanir, değer verdiği insanin yanina giderken de.
Doğal olarak eşine her anlamda değer verip karşılık bulduğun için onada hazirlanirsin özgüvensizlik bunun nerrresindeyse artık

Konu sahibi ben ikinci cocuguma hamileyim. Inan ser sefil olduk senelerdir yok dogur emzir uykusuz kal esimle birbirimize hasretiz. Söyle cocuklar büyüyüp odalara dagilinca artik adamin üzerine nasil atlarim tahmin bile edemiyorum.
Kadin olmak güzeldir, kadinliginizi yasiyorsunuz engeliniz yok.
Muhtemelen ben de sizin gibi ilgili olacagim tabi ama makyajdi sacdi yaparmiyim bilemem tarzim daha baska benim. ama kocamla ikinci bahar yasamayi düsünüyorum.
Su an sorsan du almaya mecalimiz yok. Cok özlesiyoruz cok

Aslında çok keyif alıyorum eşim beni beğensin diye çok uğraşıyorum.ama bunları yapamazsamda çok mutsuz oluyorum.hiç özgüvenim olmuyo.
O zaman sıkıntı tabi özgüven eksikliği olmasına sebep oluyorsa ama ne biliyim evlendim diye kendini salmakta özgüven eksikliğine yol açıyor,ortasını yakalamak lazım demek ki ,abartmadan bakımınızı yapın eşinize ilginizi gösterin.eşiniz daha az süslü oluyorsunuz diye sizden soğumaz.

ne güzel işte. bizim bir ablamız var 50 yaşında. hala öyledir. eşi eve gelince senin gibi süslenir.

Ben de böyleyim ama sonradan artmadı bu ilgim..
Hep böyleydi, 5 yıllık evliyim. Evde eşofmanla da dolaşsam uyumlu olmaya çalışırım. İçimden gelir.. Mesajlarını, notlarını defalarca okur mutlu olurum filan..
İşten gelme saati yaklaşınca şöyle bi kendime çeki düzen verir, heyecanlanırım sanki.. İstemsizce, alışkanlık gibi.. Seviyorum adamı. Beni beğenmesi hoşuma gider, özgüvensizlik olarak düşünmedim hiç, çünkü beni sevdiği ve beğendiği her halinden belli olan bir adamla evliyim şükür.

Sizin dert ettiğiniz noktayı anladım.
Bağlılık ve bağımlılık arasında gidip geliyor gibisiniz..
Bence dert etmeyin, heyecanınız mutluluğunuz daim olsun! Güzel şeyler....

Cok buyuk derdin varmis gercekten sasirdim ki seni nasil teselli edim. Baska derdin mi yok tatlis ne guzel iste yapiyomussun da biz napalim simdi

Istersen boyle konular acip kanaya yarami daha da desme

Saka tabi

Sadece benim yaram var da su an aglamama sebep oldun

Birak tek takintin bu olsun
Canım üzdüysem özür dilerim.tabiki tek sorunum bu değil benimde kendime göre sorunlarım var.eşimle hiçmi tartışmıyoruz tabiki tartışıyoruz ve ben emin ol çok ağlıyorum.mesela bu benim kıskançlıklarım yüzünden kaç sefer sorun yaşadık.eşimin telefondan bi arkadaşı kız ark.mesaj yollamış ben gördüm ve çok ağladım mesela.kocam az dikkatsizdir.hiç görmemiş salak o mesajı orda ki ben onun üstüne kaç kez mesaj attım o mesaj kalmış orda.beni çok üzdü.

Bağlılıkmı bağımlılıkmı onu anlayamıyorum işte.

Yaş ilerledikçe böyle oluyo sanırım kadınlığımı keşfediyoruz.çünkü ben küçük evlendim.

Kaybetme korkusu takıntı mı oldu acaba sizde. Eşim aşk doludur oda böyle fazla fazla üstüme düştüğünde bende de sanki çok mutluyuz ve bişey olucak ve mıtsuz olacağız gibi bi his oluyor üstüne düşmeye sürprizler falan yapmaya başlıyorum. Kötü bişey değil bence ama siz rahatsız oluyorsamız bu halinizden dizginlemeye çalışın

Bende bazen böyle oluyorum. Nazar değecek diye korkuyorum sanırım.

Allah başka dert vermesin, çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz? Evdeyseniz, hobi edinmeye çalışın derim. hem kafanız dağılır hem de eşinizi darlamamış olursunuz. Darlıyorsunuz demiyorum ama takıntı haline gelirse, darlayabilirsiniz eşinizi.

Ozur dilenecek bi durum yok tatlim zor bi imtihandayim da esimden dolayi hassasim biraz o kadar

Eger esine her konuda guveniyosan seni sahipleniyo ve seviyosa inan gerisi pek onemli degil
Esine suslen puslen ve bunda takinti yapilcak bisey yok hatta sevin oyle bi ese sahipsin ki sana kadinligini hissettiriyor ve sen bunu yasiyorsun inan bu herseye deger

Yok canım evdeyim.evet takıntı halini alcak diye bende korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…