- Konu Sahibi iremerve1990
-
Evliliğimiz 5 yılı geçti 2 buçuk yılda öncesi. İlk günkü aşk sevgi aynısı gibi devam ediyo. Hala işten geleceği zaman heyecanlanıyorum, hazırlanıyorum. Gün içinde aramaya mesaj atmaya firsat bulamadiys trip atiyorum. Kiskaniyorum
Ayni sekilde onunda ilgisinde sevgisinde davranisinda bi azalma yok. Tek fark asiri kiskancti rahatsiz edecek kadar onu torpuledi, ki iyi de oldu bu degisim. Onun disind hersey ilk günkü gibi. Gayet memnunuz halimizden. Askin omru su kadar bu kadar demeyin. Siz karsilikli emek verdikten sonra o ask sonsuz olur.
Aslında çok keyif alıyorum eşim beni beğensin diye çok uğraşıyorum.ama bunları yapamazsamda çok mutsuz oluyorum.hiç özgüvenim olmuyo.Siz bunları yaparken keyiflemi yapıyorsunuz yoksa zor geliyor ama eşimi memnun edeyim diye mi bu çaba.eğer keyif alıyorsanız bence çok güzel birşey,bu eşe bağımlı olmak değil ,olması gereken bu aslında ,kendinize evliliğinize eşinize değer vermek bu.
Çok değer vermek azının içine bakmakla aynı anlamda annem öyle söylüyoŞu gözünün içine bakma kavramı nasıl oluyor? Çok merak ediyorum gerçekten, böyle bir şeye tanık olmadım da hiç, biri bana anlatsın nasıl oluyor?
Eşim benim tam tersim hiç kıskanç değildir.Evliliğimiz 5 yılı geçti 2 buçuk yılda öncesi. İlk günkü aşk sevgi aynısı gibi devam ediyo. Hala işten geleceği zaman heyecanlanıyorum, hazırlanıyorum. Gün içinde aramaya mesaj atmaya firsat bulamadiys trip atiyorum. Kiskaniyorum
Ayni sekilde onunda ilgisinde sevgisinde davranisinda bi azalma yok. Tek fark asiri kiskancti rahatsiz edecek kadar onu torpuledi, ki iyi de oldu bu degisim. Onun disind hersey ilk günkü gibi. Gayet memnunuz halimizden. Askin omru su kadar bu kadar demeyin. Siz karsilikli emek verdikten sonra o ask sonsuz olur.
Kız senin durumun bile cilveliHiç işveli cilveli değilimkocişini musmutlu edebiliyormusun bari
Evet galiba çok aşığım hala.inşallah pişman etmez erkek milleti sonuçta:)eşin seni incitmemıs sende daha cok sevıyorsun cok güzel kımseye nasıp olmaz kolay kolay tadını cıkar
Ay beni bi gör bu kız düğünemi gitcek dersin bi telaş bi heyecanBenim de gittikçe artan bir düşkünlüğüm var ama onun için her gün hazırlanacak boyutta değil.
Ya evet kendimi saldımmı özgüven yerlerde benim.Bazı kadınlarda özgüven yüksektir hiç uğraşmaz bazılarında da yoktur aman kocam beni aldatmasın aman bana bağlansın aman şöyle aman böyle diye diye kafayı yer :)
Libidoma laf söyletmemKız senin durumun bile cilvelilibidolu filan
Üstüne titriyor demek bunu da açıkla demedeŞu gözünün içine bakma kavramı nasıl oluyor? Çok merak ediyorum gerçekten, böyle bir şeye tanık olmadım da hiç, biri bana anlatsın nasıl oluyor?
Valla açıklasanız iyi olur.Üstüne titriyor demek bunu da açıkla demede
Oyy ben biliyordummValla açıklasanız iyi olur.
Oyy ben biliyordummilgi alaka tavan demek yaneee
Dimi?Allah herkese nasib etmez şükür etmek lazım yane
Hayır bazı arkadaşlar öyle bi yorum yapmış ki 'kadin kendine bu kadar bakiyosa ozguvensizdir' falan sanki sirf hastalikli bi sekilde kocalarimizin üstüne atliyoruz hiç doğal degilizyapmayin ya paspal olan insani koca değil kimse sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?