• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben gibi sinirini kontrol edemeyen var mı :((((((((

kızlar benım gıbı öfkesını kontrol edemeyen var mı....sinirlendiğimde eşime agzıma geleni söylüyorum sonra bin pişman oluyorum.....sinirlenınce kendımı kaybediyorum aglama krızı gecırıyorum herseyı kırmak istıyorum kendımden geçiyorum resmen... dua edıyorum sabırlı olmak için ama olmuyo sabırlı olamıyorum aynı sıkıntıyı yasayan var mı nasıl çözdünüz

Esim ilk iki cümlenizdeki gibi birisi ve suan BOSANIYORUZ ...

Esim ilk iki cümlenizdeki gibi birisi ve suan BOSANIYORUZ ...

gercekten mı:50: esınız naptı peki tamam bosanalım mı dedı yanı tedavı olmak ıstemedı mı :(((( kac yıllık evlısınız bebiş var mı siz ne hıssedıyodunuz eşiniz
sınırlıyken napıyodunuz eşimi anlayabılmek için soruyorum???*

kızlar benım gıbı öfkesını kontrol edemeyen var mı....sinirlendiğimde eşime agzıma geleni söylüyorum sonra bin pişman oluyorum.....sinirlenınce kendımı kaybediyorum aglama krızı gecırıyorum herseyı kırmak istıyorum kendımden geçiyorum resmen... dua edıyorum sabırlı olmak için ama olmuyo sabırlı olamıyorum aynı sıkıntıyı yasayan var mı nasıl çözdünüz

Aynı ben.. :43: Son zamanlar da sinirlendiğimde içimden 10'a kadar sayıyorum.. Sakinim sakinim diye sayıklıyorum.. Öncekine göre daha sakinim sanki. :26:

Bndede öfke kontrolsüz luğu var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napıcaz bız yaaaaaaaaaaaa kım tutacak bızım elımızden dun akşam yıne bırbırımıze gırdık o sustu ben sınırden ne gelıyosa söyledım.........dün hiç arama mesaj yok aksam konusalım dedım ıstemıyorum dedı sen dun aksam ne yaptıgının ne dedıgının farkındamısın dedı........... benım haklı oldugum tek bı yer yokmuş ona gore kı bence tam tersi adamda evlilik sorumlulugunu alamama sorunu var kendı için yaşar gıbi..........

maalesef bende de var şimdi hamileyim daha da sinirlerim gergin geçen bende eşimle kaynanam yüzünden tartıştım üzerimi parçalamşım duvardaki saati kırmışım en son hatırladığım yerde olduğumdu sonrada aşırı burun kanamasıyla gözlerim açıldı eşim pişman oldu kan durmayınca çok korktu ama olan oldu bana hep kendimize yapıyoruz arkadaşım aslında böyle bir ortam olduğunda hemen uzaklaşıp başka şeylerle uğraşmamız lazım yani en azından ben artık deniycem yoksa bebeğime bişey olcak :43:

maalesef bende de var şimdi hamileyim daha da sinirlerim gergin geçen bende eşimle kaynanam yüzünden tartıştım üzerimi parçalamşım duvardaki saati kırmışım en son hatırladığım yerde olduğumdu sonrada aşırı burun kanamasıyla gözlerim açıldı eşim pişman oldu kan durmayınca çok korktu ama olan oldu bana hep kendimize yapıyoruz arkadaşım aslında böyle bir ortam olduğunda hemen uzaklaşıp başka şeylerle uğraşmamız lazım yani en azından ben artık deniycem yoksa bebeğime bişey olcak :43:

yasamayan anlamaz canım bende oyle uzerımı parcaladıgımı biliyorum..........................doktora gıtcez artık olmuyo çünkü tek başıma üstesinden gelemıyorum sende bıde hamılesın bebişin var:((((((((((((((((

yasamayan anlamaz canım bende oyle uzerımı parcaladıgımı biliyorum..........................doktora gıtcez artık olmuyo çünkü tek başıma üstesinden gelemıyorum sende bıde hamılesın bebişin var:((((((((((((((((

Allah bize sabır versin canım uğraşmak zor erkeklere herşey kolay geliyor işte evin bütün yükü kadında temizlik, ütü, yemek ee birde çalışıyorsun ee birde hamilesin bende doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum doktora şimdi ilaç falan kullanamam zaten sende ihmal etme en kısa sürede doktora git

o kadar sorun ne bayılacak sağı solu parçalayacak kadar..........................

annesini savunan hiç yere bağaran meydan okuyan karşısındakini dinlemeyen bir koca hatta savunma imkanı bile vermeyen doğruyu anlatamama ve kendini ifade edememe duygusu ve patlama ama yaşayan bilir arkadaşım Allah sana yaşatmasın ne diyim

annesini savunan hiç yere bağaran meydan okuyan karşısındakini dinlemeyen bir koca hatta savunma imkanı bile vermeyen doğruyu anlatamama ve kendini ifade edememe duygusu ve patlama ama yaşayan bilir arkadaşım Allah sana yaşatmasın ne diyim

haklı olup suçlanma,karşındakinin bunu anlamaması, tripleri, sessizliği,hatta bazen sana nispet yapması,senin kendini ifade edememen etmek istesende suçlandığın daha neler neler çok iyi bilirim bu duyguları amainanın hepsi geçer yeterki dişinizi sıkın alın tası tarağı gidin demek çok kolay ben bu insanları anlamıyorum demekki herkesle yaşadıkları sorunda herşeyi toplayıp gidiyorlar....bence zaman ve sabır düzelecek örneklerindenim ....

haklı olup suçlanma,karşındakinin bunu anlamaması, tripleri, sessizliği,hatta bazen sana nispet yapması,senin kendini ifade edememen etmek istesende suçlandığın daha neler neler çok iyi bilirim bu duyguları amainanın hepsi geçer yeterki dişinizi sıkın alın tası tarağı gidin demek çok kolay ben bu insanları anlamıyorum demekki herkesle yaşadıkları sorunda herşeyi toplayıp gidiyorlar....bence zaman ve sabır düzelecek örneklerindenim ....

tabi kii muhakkak tası tarağı toplayıp nereye gideceğim kimse gitmesin sabırlı olmak lazım katılıyorum zaten karşındaki sonradan hatasını anlayıp özür dilemişse boynuna sarılmışsa bitmiştir. Bir yuva kolay kurulmuyor kimsenin bunu gözardı etmemesi lazım. Allah beterinden saklasın.

gercekten mı:50: esınız naptı peki tamam bosanalım mı dedı yanı tedavı olmak ıstemedı mı :(((( kac yıllık evlısınız bebiş var mı siz ne hıssedıyodunuz eşiniz
sınırlıyken napıyodunuz eşimi anlayabılmek için soruyorum???*

Tabi bastan yine sinirli tavirlariyla ayrilmaya karsi cikti, cocugu vermeyecegini söyledi. 8 yillik evliydik. 4 yasinda oglum var. Esim sinirlendiginde tek hissettigim sey bu ömrün böyle gecmeyecegiydi. Insan huzur ister evinde acaba bugün neyden kavga cikacak huzursuzluguyla yasamaktansa ayrilmak daha iyi. Sonucta olaylari gören kücük göz var evde

kızlar benım gıbı öfkesını kontrol edemeyen var mı....sinirlendiğimde eşime agzıma geleni söylüyorum sonra bin pişman oluyorum.....sinirlenınce kendımı kaybediyorum aglama krızı gecırıyorum herseyı kırmak istıyorum kendımden geçiyorum resmen... dua edıyorum sabırlı olmak için ama olmuyo sabırlı olamıyorum aynı sıkıntıyı yasayan var mı nasıl çözdünüz[/QUOT

Aslında ben çok sakin biriyim ama bazen sizin gibi sinirlerime hakim olamıyorum ve sevdiğim adama her türlü sözü söylüyorum sonra keşke yapmasaydım deyip pişmanlık duyuyorum. Buna çözüm olarak da sinirlendiğimde ilk önce derin nefes alıp dua okuyorum yoksa kolay atlatmam mümkün olmuyor

Bende oyleyim hamileyim bebegime zarar vericem diyw korkuyorum

Back
X