ben giderim.

killerlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
56
8
36
İzmir
Arkadaşlar

bu foruma üye olduğumda ilişkim yeni bitmişti çok acı çekiyordum. sizin yaşadıklarınız okuyup teselli buldum. Sizi üzen olaylar başkalarına teselli geliyor teşekkür ederim. Aradan 3 ay geçti kendimi iyi hissediyorum.
Kendinizi üzmeyin düşünmeyin. eğer ortada size yapılan bir haksızlık varsa mutlaka herkes karşılığını alacaktır.

ben artık iyiyim üzülmüyorum sevinmiyorumda normalim hayatımı yaşıyorum. Ama bana dese gel, geri dönerim ne diyeyim onunla geçirceğim 10 dk hayatımın en eğlenceli mutlu dakikaları oluyor çünkü. ve şunu öğrendim ilişkinizi yakın arkadaşınızda olsa fazla paylaşmayın siz yaşayın, kıskanılıyor nazar değiyor...

umarım bende başkalarına teselli olurum.
hoşçakalın.:nazar:

Son düzenleme:
Canım, sevgin ne kadar büyükmüş. Geri dönerim 10 dakika bile değerli yazmışsın gerçekten çok sevmişsin demek ki. Geçmişe taklılı kalmadan şimdi iyi olman çok güzel. Rabbim karşına hep mutlu olabileceğin, karşılıklı sevip sevilebileceğin insanı çıkarsın inşallah. Hayatta senden daha değerli kimse yok, sen böyle iyi ol, üzülme gerisi önemli değil. Herkes ettiğini bulur bir gün elbette.

haketmemiş sevgini
değerini bilememiş
daha iyileri çıkar inşallah larşına
sevgini hakedene sunucaksın bu zamanda yoksa ayaklar altına alıyo

Back
X