- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Kızlar biliyorsunuz konumu 16 temmuzda boşanıyorum eşim aldattı demiştim size ama acelemi karar verdim şimdi bilemedim dün akşam geldi konuşmak istedi konuşacak birşeyimiz yok dedim neyse sonunda tamam dedim 10 dk ama dedim geldi ve beni kesinlikle aldatmadığını çok acele karar verdiğimi söyledi ben arabada saç tokası bulmuştum ve bundan sonra zaten aldatıyosun demiştim. o gün arabayı arkadaşıma verdim onlardan kalmış dedi sabah arabaya bakmadım bile dedi inanmıyorum sana dedim ona tamam peki ya babama söylediklerin dedim babamlada kavga ettiler alkollü geldi babam ona küfür etti o ona etti filan tabi ortalık karıştı ben dedim babamın basını önüne eğip gelemem sana dedim gelip babamı ikna edersen özür diler yalvarırsan olur ama ben kendiliğimden gelemem dedim geliceksin ben ettim siz etmeyin diceksin dedim diyemem dedi ettiği küfür aklımdan çıkmıyor dedi iyi de dedim seninde bana söylediklerin benim aklımdan çıkmıyor istemiyorum dedin bana ben bunu 1 ay dinledim sonrasında zaten bu kararı verdim dedim çok değiştiğini söylüyor 15 gün içersinde nasıl değiştin böyle dedim inanmıyorum bir insan 15 günde değişemez dedim yaşayıp görelim o zaman izin ver dedi bak dedim şurda davamıza az bir süre kaldı bu süre içersinde zaten anlayamam ama dönersem sana da tekrar yaşayacaklarımdan korkuyorum bir daha aynı şey olursa ne yapıcam ben ? ve olay çok büyüdü artık herkes senden boşanacağımı seni istemediğimi biliyor insanlara ne derim ben ne söylerim ?