Görumcemi sevmiyorum demedim bir kaç huyunu sevmiyorum dedşm o şimdi eskisi gibi değil sesi soluğu çıkmıyor yani karışmıyo ama ben bir türlü o adımı atamıyorum dedim. Neyse karşılıklı anlamadık birbirimizi:)Hem pek hoşlanmam mesafe koydum demişsiniz hem de kendisini severim kardeş gibi olalım istiyorum demişsiniz. Ben anlamadım sizi. Sevmiyosanız niye kardeş gibi olmaya çalışıyosunuz yok eğer seviyosanız niye aramayıp gitmeyip mesafe koyuyosunuz bilerek. Ayrıca anlamadığım bir şey daha var, yapım soğuk kimseye adım atamam her şeyimi kendim yapmam lazım demişsiniz de insanlarla işimizi görsünler diye samimiyet kurmayız zaten normalde. Cana yakın veya soğuk olmakla kendi işini kendin görmek arasında bi bağlantı yok zaten. Bi insan hem sıcak kanlı hem de kendi işini kendi gören biri olabilir. Dolayısıyla ben tam olarak ne düşünüyosunuz veya ne istiyosunuz anlamadım.
Sanırım haklısınız. Değişmez bu saatten sonra o da bende en iyisi bu mesafeyi korumakDeğiştiremeyeceğinizi bilerek yola başlayın.
Bana göre hala şart değil görümceyle kardeş olmak.
Kardeş arkadaş istiyorsam seçebileceğim bir sürü kişi var dışarıda. Niye eş bağı sebebiyle zorunlu gelen birini oldurmaya çalışayım?
Aynen doğru anlamışsınız sevdim ama bazı huyları bana çok ters hoşlanmıyorum. En iyisi mesafeli davranmak. Çünkü hadsizlik yapabilen biri . Böyle anlarda bende kendmi biliyorum sesim çıkar en iyisi o durumu vermemek eline. Şimdi bir şey der ise söylerim genel olarak sorarım yadaKorkun isteginden onde durum bunu gosteriyor kizi sevmissin kuzum fakat bazi huylari daha agir geleceginden duruyorsun gibi anladim ben...eger dogru anladiysam konus sunlari sunlari kalditamiyorum onun icin samimiyet kuramiyorum diye
Karşılıklı olarak anlamadığımızı düşünmüyorum, siz benim mesajımı anlamışsınız ki açıklık gertirecek bir cevap verebilmişsiniz. Bence bazı huylarını sevmediğiniz biriyle kardeş gibi olmaya çalışmayın zaten olamazsınız. Tekrar iletişim kursanız yine büyük ihtimalle karışacak ve bu sefer belki de kavga edeceksiniz. Zaten soğuk bi insan olduğunuzu belirtmişsiniz, demek ki o da bunu fark etmiş, vermek istediğiniz mesajı almış ki o da mesafe koymuş. Bence bozmayın bu durumu. Niye aramıyosun, niye sormuyosun yok niye soğuksun falan dememesi ve size karışmayı bırakıp uzaklaşması da güzel bi şey bence. Demek ki o da sizin mesafe kararınıza saygı duymayı bilmiş.Görumcemi sevmiyorum demedim bir kaç huyunu sevmiyorum dedşm o şimdi eskisi gibi değil sesi soluğu çıkmıyor yani karışmıyo ama ben bir türlü o adımı atamıyorum dedim. Neyse karşılıklı anlamadık birbirimizi:)
Zamana bırakmak en iyisi bence abisinin tepkilerden bir çok seyi anlamış gibi görünüyor en iyisi şimdilik böyle devam etmekbence 6 ay iliskilerin oturmasi icin erken bir sure.
biraz siz biraz o caba sarfedecek ki duzgun bir arkadaslik ceya akrabalik iliskisi kurulsun.
neden olmasin diyorum ben, aceleye getirilmeyen iliskiler saglam olur hem.
Şöyle en başlarda o şekilde davrandığı için oluyo aslında şuan öyle davranmıyor gayet normal saygılı davranıyor ama başlarda öyle değildi ön yargı vardı sanırım şimdi kalktı ama ben hala o adımı atamıyorum o beni arar sorar hee sıksık değil ama ben hiç aramadım ararsam yine eskisi gibi olur gibi geliyor çünkü o zaman nişanlıydım sustum ama şimdi susmam yapım gereği ondan dedimHem kardeş gibi olmak istiyorum başkaları gibi hemde mesafeliyim aramam diyorsunuznasıl olacak? 34 yaşında karakterinizi değiştiremezsiniz, böyle devam edin derim brn
Size herseyi soyleyemesinler,soylerlerse anlamli karsilik bulamasinlar.Nasıl seffaflaştıracağım bnu peki.. Yani duvarlarınız olsun o 10 yapıyor ise siz 2 yapın hiç yapmamazlık yapmayın mı
Kardes gibi olmak baska birsey.Kendisini seviyorum ama bir kaç huyları hoşuma gitmiyor. Bazı emrivakileri sevmiyorum. Bilmem bir kardesim yok ondan mesela iyi olalım anlamnda
Sanırım haklısınız arada eşimle gittiğimde görsem yeter arada o beni aradıkça bende 1 kere arasam yeter çok samimi olmaya gerek yok iyi böyle fazlasına gerek yok zaten abisiyle de buz gibi konusur pek karışmam abisiyle sohbetlerineValla benim de görümcem var bizde anlaşamazdık be kavgalar ettiydik eşim çok arada kaldıydı o da herşeye karışır herşeyi merak eder lafını esirgemez bekar kendisi 35 yasında. Böyle devam et bence. Sonra önünü alamazsın. Ben de cok isterdim aramız iyi olsun ama zaman geçtikçe artık gözüne batmıyor onu da öyle kabul ediyosun yani desen ki şuan anlaşıyonuz mu evet anlaşıyoz çünkü şehir dışında çalışıyor
bi de evin herşeyini bilince sinir oluyır insan bısver mesafe candır
O kısımları da anlamam bizde balayındaydık 2 kere aradı hem abisini hem beni ben neden açtıysam tlfnu biraz hadsizlik vardı kendisinde . Yani benim eşim de nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor pek dayanamadım en son evlilikten sonra tartışmamız da söylemiştim bnuHatta bi yere gider foto atardık hemen eşime mesaj atardı napıyosun nerdesin diye ıyy vurasım geliyodu ağzına
Anladım gereksiz tartışmalara girmeyin diyorsunuz Fransız olun bir şey olduğunda şaşırın o ifadeyi takının diyorsunuz ama haddini aşan bir şeyde gülerek alttan cvp vermeyi de ihmal etmemek lazım.Size herseyi soyleyemesinler,soylerlerse anlamli karsilik bulamasinlar.
Ornegin fransizca bilmiyorsak bir fransiza nasil bon bon bakariz degil mi?
Agirlarsiniz,misafir olursunuz,guler soylersiniz,fakat aslinda hicbir sey anlatmamis olursunuz.
Alacaginizi,vereceginizi,aile iliskilerinizi,esinizle sorunlarinizi.
Siz ne kadar isterseniz o kadarini bilirler.
Yani o kadar da olmasa en azından biraz daha yakın olabilirdik çünkü o da şuan her şeye dikkat ediyo konuşmasına fln yani arada ses ediyo ama daha dikkatli . Aslında böyle olmasına gerek yok açık rahat olabilir tek yapmaması gereken karışmamak ve kaba konuşmamakBen de görüyorum bazen. görümcesi ile kanka olup aynı dövmeyi yaptıran falan bile gördümsizin istediğiniz o tarz bir şey heralde. Ama zor kardeşim
Ya tamam kardes gibi olmayalım ama ben nişanlıyken o kdr karışıyordu ki her şeye abisi artık yeter diye kavga etmişlerdi bende hep tesadüf gördüm yada okudum ama böyle böyle mi oldu fln dedim çünkü bi keresinde dayanamadım neden her şeye karışıyor kardesin fikri var ise söylesin bana ama bu ısrar niye. Sonra benimle hep kaba konusuyodu bi keresinde bende ona aynısını yaptım en son emrivakisinden sonra mesafe koydum pandemi de işime geldi aslında sonra ne olduysa ses etmemeye karısmamaya başladı hemde iyice fikrini bile söylemiyor. Yani mesela bir şey yapacaksak kv arar kızım böyle söyle fln der söyler ama bana söyler haklısın anne derim böyle olacak zaten merak etme biz onun planını yaptık derim konuyu kapatırız kadın bi daha ikiletmez her şeyde öyle. Görümcem iyidir ama her şeyde haberi olsun ister tamam olsun karışmayacağını bilsem eywKardes gibi olmak baska birsey.
Bazen Allahin cezasi dersin,bazen iyi ki kardesim var der insan.
Ama sana ihtiyaci oldugunda ellerin ayaklarin bagli da olsa kosar yetisirsin.
Kardesligi baska iliskilere uyarlarsaniz genleri uymaz bir kere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?