Ben hakkında :)

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Kızlar selam
Aslında konunun genel sorunu durumu vs Benim:)
Ben bu yaşıma kadar (34) hep kendi işimi kendim hallettim tek başına arada Annem destekçimdi ama Annem saftır yani nerede ne şekilde davranmasını pek bilmez. Herkesle iyi olayımda der sesi çıkmaz bu yüzden. Neyse gelelim bana ben 6 aylık evliyim her şeyi eşimle kendimiz yaptık kimseyi bir şeye karıştırmadık sadece Annelere söyledik şunu yapıcaz bnu yapıcaz fln Annelerde siz nasıl mutlu olacaksanız dediler.. Nişanlılık sürecinde görümcem çok karıştı karışmaya çalıştı laf söyledi bilmem ne hepsinde de eşim susturdu neyse benm konulardan hbrim oldu. Kendisi yapı gereği karışmayı seven yani her şeyde fikri olan bi insan kaba konusur biraz da gel git yap et tarzında hoşlanmıyorum pek bende bundan dolayı kendisine mesafe koydum genel yapım bu benim birinden bişy gördüğümde hemen mesafe koyuyorum öyle de gidiyo kendm yaparım kendm hallederim. Mesela o arar görumcem yani ben aramam ama yanyana geldiğimizde eşim haricinde gitmem etmem samimiyiz fln . Genel yapım böyle. Ama kendisini severim istiyorum ki yakın olalım konuşalım dertleşelim vallahi bi arkadaşım öyle görumcesiyle kardes gibi gezerler fotoğraf çekerler paylaşırlar hatta arkadaşım öz kardesmden daha yakın der bende öyle olmak istiyorum ama yine her şeye karışacak edecek diye o durumu yaşamak istemiyorum huylu huyundan vazgeçmez çünkü.. genel yapım biraz soğuk tam anlamıyla adım atamıyorum kimseye. Her şeyi kendim yapmam lazım . Sizce yanlış mı ? Yada benm bu duvarlarımı nasıl yıkmam gerekiyor?

Kızlar selam
Ben bu yaşıma kadar (34) hep kendi işimi kendim hallettim tek başına arada Annem destekçimdi ama Annem saftır yani nerede ne şekilde davranmasını pek bilmez. Herkesle iyi olayımda der sesi çıkmaz bu yüzden. Neyse gelelim bana ben 6 aylık evliyim her şeyi eşimle kendimiz yaptık kimseyi bir şeye karıştırmadık sadece Annelere söyledik şunu yapıcaz bnu yapıcaz fln Annelerde siz nasıl mutlu olacaksanız dediler.. Nişanlılık sürecinde görümcem çok karıştı karışmaya çalıştı laf söyledi bilmem ne hepsinde de eşim susturdu neyse benm konulardan hbrim oldu. Kendisi yapı gereği karışmayı seven yani her şeyde fikri olan bi insan kaba konusur biraz da gel git yap et tarzında hoşlanmıyorum pek bende bundan dolayı kendisine mesafe koydum genel yapım bu benim birinden bişy gördüğümde hemen mesafe koyuyorum öyle de gidiyo kendm yaparım kendm hallederim. Mesela o arar görumcem yani ben aramam ama yanyana geldiğimizde eşim haricinde gitmem etmem samimiyiz fln . Genel yapım böyle. Ama kendisini severim istiyorum ki yakın olalım konuşalım dertleşelim vallahi bi arkadaşım öyle görumcesiyle kardes gibi gezerler fotoğraf çekerler paylaşırlar hatta arkadaşım öz kardesmden daha yakın der bende öyle olmak istiyorum ama yine her şeye karışacak edecek diye o durumu yaşamak istemiyorum huylu huyundan vazgeçmez çünkü.. genel yapım biraz soğuk tam anlamıyla adım atamıyorum kimseye. Her şeyi kendim yapmam lazım . Sizce yanlış mı ? Yada benm bu duvarlarımı nasıl yıkmam gerekiyor?
Duvarlarinizi yikmayin,seffaflastirin.
Varligi bilinsin ama birbirinizi gormenize de engel olmasin,bence en guzeli bu...

Yaklaşımınız çelişkili
Hem demişsiniz ki o arar ben aramam soğudum mesafe koydum hem de ama kardeş gibi olalım istiyorum
İlk yoldan kardeş gibi olamayacağınız belli
Çok bariz bir kasıt yoksa ben sevmediğim zorunlu akrabalarımı da ararım mesela
Belirli bir ilişki tutturmamız gerekiyor kimisiyle çünkü

Tavrını sevmediğiniz biriyle de niye kardeş olasınız gelir onu hiç anlamadım.
Olmayanı oldurmaya çalışmak gereksiz bence.
Görümceyle kardeş olmayın da başkasıyla olun mesela
Daha doğrusu kardeş olunacak durum varsa ilişki o yöne evrilir zaten
Bununla kardeş olayım deyince olunmuyor bence

Görümcelerin büyük bir çoğunluğu hele ki gelinden yaş olarak büyükse zaten gelinin çoğu şeyine karışmaya aklınca akıl vermeye meyillidirler zaten. Takma ama izin de verme. Herkesin aklı kendine. Danışırsan fikir alırsan o zaman fikir sunabilir ancak. Öte yandan o hep arar ben aramam demişsin o da yanlış. O bi kere arıyorsa bi kere de sen ara. Olmaz öyle o zaman o da aramayı keser hepten koparsınız. 6 aylık evlilik ipleri koparmak için çok erken bi süre. Herkes kanka olcak diye bişey yok saygı korunsun yeter

Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence.

Hem arayıp sormuyorsunuz hem kardeş gibi olmak istiyorsunuz.

Görümcesiyle ile yakın olanlar var evet ama onların bir plan program çerçevesinde öyle olduğunu sanmıyorum, frekansları tutmuştur kendiliğinden oluşmuştur yakınlıkları.

Size karışma, müdahale etme ihtimali olan görümceyle çok yakın olma çabası manasız olur ancak arayan insanı arayabilir ilişkinizi belli bir düzeyde tutabilirsiniz.

Son düzenleme:
Konumu okuyan varsa bilir görümcem beni ilk günden kayinvalideme şikayet edip kocama bile tavir alip, kaynım ve eltimle can ciger olan biri.
Aslinda sizin nasil yaklastiginizdan ziyade karsidaki nasil olmak istiyor o da önemli.

Kendimi okudum şu an. İnsan istiyo ki herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye karışmasın güzel güzel geçinelim. Tam ısınıyosun karşı taraftan gol yiyosun bi laf sokma bi ima sonra ayağını çekiyosun. Karşı taraf bu şekilde olmak istiyosa yakınlık pek mümkün olmuyo malesef. Gelin-görümce çarkına girmemek için de insan gittikçe uzaklaşıyor.

Kızlar selam
2 seçenek vae önünüzde ya bu şekilde devam edeceksiniz. Yada görümceniz karışınca kızmayacaksınız. Sizin yapınız soğuk, oda karışan yapıda. Olduğu gibi kabul edebilirseniz samimi olun.

Bende görümceyim ama gelinimizle aram çok iyidir. Farklı şehirlerdeyiz. Erkek kardeşimle ve yeğenimle hergün konuşuruz ama gelinimizle ayda bir falan. Onda da gayet samimi konuşuruz. İsteiğim zaman evine gidip 15—20 gün kalırım ki o da çok sık çağırıır. Pandemi yüzünden nerdeyse bir senedir görüşemedik, her telefonda özlediğini belirtir. Ama kardeş gibi değiliz tabiki. Sadece birbirine değer veren iki insanız. Kardeş gibiden ziyade böyle olun bence. Sizde arayıp sorun ama arada bir sınırda olsun. Karışıyor dediğiniz için söylüyorum. Ben karışmam, herkesin kendi evi kendi düzeni. Eminim o da kötü niyetli değildir, yapı meselesi. Siz samimi olun ama sınır olayınıda belli edin:)

Kızlar selam
Hem pek hoşlanmam mesafe koydum demişsiniz hem de kendisini severim kardeş gibi olalım istiyorum demişsiniz. Ben anlamadım sizi. Sevmiyosanız niye kardeş gibi olmaya çalışıyosunuz yok eğer seviyosanız niye aramayıp gitmeyip mesafe koyuyosunuz bilerek. Ayrıca anlamadığım bir şey daha var, yapım soğuk kimseye adım atamam her şeyimi kendim yapmam lazım demişsiniz de insanlarla işimizi görsünler diye samimiyet kurmayız zaten normalde. Cana yakın veya soğuk olmakla kendi işini kendin görmek arasında bi bağlantı yok zaten. Bi insan hem sıcak kanlı hem de kendi işini kendi gören biri olabilir. Dolayısıyla ben tam olarak ne düşünüyosunuz veya ne istiyosunuz anlamadım.

şimdi 34 yaşında kocaman kadınsınız

bu yaştan sonra öyle kardeş moduna girilir mi

ayrıca da baştan kafalar uymamış ki soğuk davranılmış zorla neden samimi olmaya çalışılacak ki

Yaklaşımınız çelişkili
Hem demişsiniz ki o arar ben aramam soğudum mesafe koydum hem de ama kardeş gibi olalım istiyorum
İlk yoldan kardeş gibi olamayacağınız belli
Çok bariz bir kasıt yoksa ben sevmediğim zorunlu akrabalarımı da ararım mesela
Belirli bir ilişki tutturmamız gerekiyor kimisiyle çünkü

Tavrını sevmediğiniz biriyle de niye kardeş olasınız gelir onu hiç anlamadım.
Olmayanı oldurmaya çalışmak gereksiz bence.
Görümceyle kardeş olmayın da başkasıyla olun mesela
Daha doğrusu kardeş olunacak durum varsa ilişki o yöne evrilir zaten
Bununla kardeş olayım deyince olunmuyor bence
Kendisini seviyorum ama bir kaç huyları hoşuma gitmiyor. Bazı emrivakileri sevmiyorum. Bilmem bir kardesim yok ondan mesela iyi olalım anlamnda

Görümcelerin büyük bir çoğunluğu hele ki gelinden yaş olarak büyükse zaten gelinin çoğu şeyine karışmaya aklınca akıl vermeye meyillidirler zaten. Takma ama izin de verme. Herkesin aklı kendine. Danışırsan fikir alırsan o zaman fikir sunabilir ancak. Öte yandan o hep arar ben aramam demişsin o da yanlış. O bi kere arıyorsa bi kere de sen ara. Olmaz öyle o zaman o da aramayı keser hepten koparsınız. 6 aylık evlilik ipleri koparmak için çok erken bi süre. Herkes kanka olcak diye bişey yok saygı korunsun yeter
Aramızda 2 yaş var ama abla demiyorum 2 yaş için demeye gerek varmı bilemedim. Haklısın hep o arar 1 kere de benim aramam lazım

Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence.

Hem arayıp sormuyorsunuz hem kardeş gibi olmak istiyorsunuz.

Görümcesiyle ile yakın olanlar var evet ama onların bir plan program çerçevesinde öyle olduğunu sanmıyorum, frekansları tutmuştur kendiliğinden oluşmuştur yakınlıkları.

Size karışma, müdahale etme ihtimali olan görümceyle çok yakın olma çabası manasız olur ancak arayan insanı arayabilir ilişkinizi belli bir düzeyde tutabilirsiniz.
Ne istediğim belli aslında çok karışma huyu olduğu için arayıp sormuyorum samimi oldukça hadsizleşme olmasın diye ama bu durumdan hoşlanmıyorum istiyorum ki yakın olalım

Konumu okuyan varsa bilir görümcem beni ilk günden kayinvalideme şikayet edip kocama bile tavir alip, kaynım ve eltimle can ciger olan biri.
Aslinda sizin nasil yaklastiginizdan ziyade karsidaki nasil olmak istiyor o da önemli.
Karşımda ki yani görumcem yakın olmak istiyor çünkü eskiden eşimin verdiği tepkilerden snra kesti normal arayıp soruyor karışmıyor fikirde vermiyor bir aradayken yani aslında. Bende bnu görüyorum ama yapım gereği adım atamıyorum

Kendimi okudum şu an. İnsan istiyo ki herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye karışmasın güzel güzel geçinelim. Tam ısınıyosun karşı taraftan gol yiyosun bi laf sokma bi ima sonra ayağını çekiyosun. Karşı taraf bu şekilde olmak istiyosa yakınlık pek mümkün olmuyo malesef. Gelin-görümce çarkına girmemek için de insan gittikçe uzaklaşıyor.
Aynen yaa.
Tamam suan karışmıyor abisinin verdiği tepkilerden dolayı ve arayıp soruyor ama ben 1 kere oldu diye hep olacak sanıyorum hep böyle oldu çünkü

2 seçenek vae önünüzde ya bu şekilde devam edeceksiniz. Yada görümceniz karışınca kızmayacaksınız. Sizin yapınız soğuk, oda karışan yapıda. Olduğu gibi kabul edebilirseniz samimi
Ya o zamanlar nişanlıydım ses etmedim ama şuan karışırsa söylerim sesim çıkar yani.

Bende görümceyim ama gelinimizle aram çok iyidir. Farklı şehirlerdeyiz. Erkek kardeşimle ve yeğenimle hergün konuşuruz ama gelinimizle ayda bir falan. Onda da gayet samimi konuşuruz. İsteiğim zaman evine gidip 15—20 gün kalırım ki o da çok sık çağırıır. Pandemi yüzünden nerdeyse bir senedir görüşemedik, her telefonda özlediğini belirtir. Ama kardeş gibi değiliz tabiki. Sadece birbirine değer veren iki insanız. Kardeş gibiden ziyade böyle olun bence. Sizde arayıp sorun ama arada bir sınırda olsun. Karışıyor dediğiniz için söylüyorum. Ben karışmam, herkesin kendi evi kendi düzeni. Eminim o da kötü niyetli değildir, yapı meselesi. Siz samimi olun ama sınır olayınıda belli edin:)
Yok asla kötü biri demedim değil tabi.
Bende görümceyyim . Hiç karışmadım yengeme yaptığı yapacağı hiç bir şeye fikir sormadan bir şey bile demedim . Genelde görumcem arar o kadr ben aramam ama sanırım bende 1 kere ffln arayayım ki arada sınır kalmış olur

Kendisini seviyorum ama bir kaç huyları hoşuma gitmiyor. Bazı emrivakileri sevmiyorum. Bilmem bir kardesim yok ondan mesela iyi olalım anlamnda
Değiştiremeyeceğinizi bilerek yola başlayın.
Bana göre hala şart değil görümceyle kardeş olmak.
Kardeş arkadaş istiyorsam seçebileceğim bir sürü kişi var dışarıda. Niye eş bağı sebebiyle zorunlu gelen birini oldurmaya çalışayım?

Back
X