Ben haklı çıktım kızlar!!!

Şifresi var mı? varsa özel mesaj kısmına da bir göz at derim... Herkes göremiyor özel mesaj kısmını facebook da ki mesajlaşma sistemine benziyor gizli. Takipçileri filan o kadar takma sen mentionlara bak kimlerle konuştuğu, nasıl konuştuğu zaten tweetleri kilitli değilse görünüyordur.

valla sonuna kadar okudum acaba ben yapmadım başkası yapmış demiş mi diye, şaşırmadım demiş.
akılları o kadar kıt ki bu erkeklerin başka yalan bulamıyolar.
zaten ya kuzeni yapar ya arkadaşı!
beyinleri o kadar basıyo çünkü.
eğer konuşma tarzını biliyorsan emin olabilirsin zaten onun yaptığıından.
ger.i ne kadar emin olabilirsin ki, içinde hep o şüphe kalıcak.
bende aldatılalı 1 sene olucak nerdeyse.
19 ocakta kutluycam aldatıldığımı gördüğüm anı :D
o zamandan bu zaman pek bişey değişmemiş erkekler hala aynı yalanı söylüyor.

ellerim titriyo sinirden hemen konuya gircem twettır hesabı olanlardan yardım istiyorum çünkü benim hesabım yok ve anlamıyorum..
az önce girdim sevgilimin hesabına kızlarla öyle bi konuşmuş ki canmlı cicimli bu konuşmalar ortada duruyo
size şunu sorcam arkadaş listesine nerden giriliyo konuşmalar sohbetlere nerden bakılıyo çünkü ingilizce ve sadece açtığım sayfadaki konuşmaları okudum dahasıda vardır...

valla turkce acsaymıssın bırseyler derdım ama ıngılzıceden anlamam...ama solda sutunlar var anasayfada onun 2.yada ucncu sutunu arkads lıstesı...ona bak

bu erkekler arasında bir trend olmuş, almış başını gidiyor. adresime arkadaşım girdi, yok kuzenim girdi, yok abim girdi, eee sana da dünya alem girsin....

sakına sakın inanma....kocaman bir yalandır bu. benim kuzenim benim resmimle sanallarda fink atacak yahu demez miyim kuzenime erkek arkadaşım görür laf olur nasıl açıklarım diye..YALANNNN

not : bu erkekler o kadar zekidir ki kendilerini kadınlardan daha zeki sanırlar...
not 2: burdaki zeki lise yıllarında dilbilgisi dersinde gördüğümüz kinayenin orjinal halidir. erkeklerin orjinal hali ise bu olayda gördüğünüz asıl erkektir. erkek midir bu erkeklik değildir. düpedÜz KAHPELİKTİR.

o kadar çok güldüm ki bu kısma, ellerinden öpüyorum bu yorumu yazanın. :46: :1::1:

silmeden, ki silmis olabilir bu saatten sonra. hemen direct messages (direkt / özel mesajlar) bak, o olup olmadigini yazi seklindende anlarsin. bazi insanlar sen i ben sne filand iye yazar, veya bazi kelimeleri hep yanlis yazar, bazilari hic nokta virgül koymak vs. vs. anlarsin ordan

olmuyorsa bitirin uzatmanin bir anlami yok
ben cok sasiriyorum hatta kiziyorum esi degil, arada cocuk yok nisanlisi degil bu kadar fedakarlik fazla el ogluna
bunun adi ask sevgi degil bunun adi saplanti kaybetme korkusu aliskanlik
bir kisinin sucunu yuzune vurmakta sakincali bir durum. bu sefer daha dikkatli davranacak
sadik erkek rolunu daha profesyonel oynayacak, en iyisi hic daha fazla yipranmadan kesip atmak
iliskiyi hastalikli bir hale getirmeden kangren yapmadan.

Bir de utanmadan hala inkar etme derdine düşmüş ya kocaman bir yuh dedim.. Sakın affetme lütfen bu kadar üzülmeyi hak etmiyorsun. Şu kendini bir şey sanan insanla yollarını ayır artık:47:

Şifresi var mı? varsa özel mesaj kısmına da bir göz at derim... Herkes göremiyor özel mesaj kısmını facebook da ki mesajlaşma sistemine benziyor gizli. Takipçileri filan o kadar takma sen mentionlara bak kimlerle konuştuğu, nasıl konuştuğu zaten tweetleri kilitli değilse görünüyordur.

silmeden, ki silmis olabilir bu saatten sonra. hemen direct messages (direkt / özel mesajlar) bak, o olup olmadigini yazi seklindende anlarsin. bazi insanlar sen i ben sne filand iye yazar, veya bazi kelimeleri hep yanlis yazar, bazilari hic nokta virgül koymak vs. vs. anlarsin ordan

özel msj kısmını bulamadım ki direk mesaj diye bi kısım var oraya baktım orasıda boş yani kçk bi sayfa çıkıyo bişeyler yazmak için alt kısmında da gönder butonu gibi bişey var o kadar.

bu erkekler arasında bir trend olmuş, almış başını gidiyor. adresime arkadaşım girdi, yok kuzenim girdi, yok abim girdi, eee sana da dünya alem girsin....

sakına sakın inanma....kocaman bir yalandır bu. benim kuzenim benim resmimle sanallarda fink atacak yahu demez miyim kuzenime erkek arkadaşım görür laf olur nasıl açıklarım diye..YALANNNN

not : bu erkekler o kadar zekidir ki kendilerini kadınlardan daha zeki sanırlar...
not 2: burdaki zeki lise yıllarında dilbilgisi dersinde gördüğümüz kinayenin orjinal halidir. erkeklerin orjinal hali ise bu olayda gördüğünüz asıl erkektir. erkek midir bu erkeklik değildir. düpedÜz KAHPELİKTİR.

bu yalan düşük bi zekanın ürünü işte başka bahane bulamıyolar
saçma sapan msjlar atıp duruyo,birine bile cvp yazmadım hakaret bile etmedim yani..dünde bir dürü şey saydım amaa içim soğumuyoooo işte
yeminler ediyo,Kuran'ı getir üzerine yemin ediyim diyo kuzenimde etsin filan diyo.. inancındanda şüphe edicem artık sinir hastası etti beni.rezilliği yapan o ama o kadar köttüyüm ki göğsme bi ağırlık çökmüş sanki gitmiyo

ben senin bi konunu okumuştum şu el sıkma konusunda sana çok kızmıştım.çok abartılı bi kıskançlıktı vesselam...arada başka konuların da vardı kusura bakma okumadım.ancaaaaak şu son konunun gidişatına baktığımda gıcık kaptım sevgilinden.ne kadar bayat bi yalan bu arkadaşım.bi de şu sanal aldatma muıhabbetleri çıktı.ben de yaşadım,klasik bi durum;önce inkar etmeler,yok yeğenim girdi yok yemin ederim herşey üstüne...yani bu kadar alçakça bi de Allahın adını da alır böyleleri ağızlarına.Allahla kandırmaya çalışırlar.sen de kendin öyle olmadığın için,yani böyle yalan yere yemin edemeyeceğin için, ''aaa ahanda bak Allah inancı vardı bunun,öyle yemin etmezdi doğru olmasa'' der inanmak istediğine inanırsın.yemezsin aslında.ama inanmış gibi yaparsın,kendini kandırırsın,hep içinde bi kurt,hep bi şüphe...sakat sakat devam ettirirsin anılara takıntın varsa,emeklerine kıyamıyorsan,derken hoooop başa dönersin bir gün yine bi fırsatını bulur sanalda aynı b.ku yer bu sefer de inkar etmeler yeminler sanki karşısında aptal var hep yutar,hep yer.sen ısrarla ortaya çıkarır her türlü kanıtı sunarsın.dötünün üstüne oturur sonra...kanıtları da inkar edecek bi kılıf bulsa,ama bulamaz.sonunda baskılar sonucu kabul eder,ama nasıl?''aşkım bu aldatma sayılmaz.ben seni kesinlikle aldatmadım.yok senle kavgalıydık,küstük,kafamı dağıtmak için öyle yaptım.senden başkası aklımda olmadı olamaz,yazdım evet ama sen vardın hep aklımda.aldatma olarak görmüyorlar bunu canım.ama biz yapsak aldatma olur o ayrı bi mevzu..yemin ederim bi tane yumruk atasım var bunların suratının orta yerine..:47:

Son düzenleme:
özel msj kısmını bulamadım ki direk mesaj diye bi kısım var oraya baktım orasıda boş yani kçk bi sayfa çıkıyo bişeyler yazmak için alt kısmında da gönder butonu gibi bişey var o kadar.

bu yalan düşük bi zekanın ürünü işte başka bahane bulamıyolar
saçma sapan msjlar atıp duruyo,birine bile cvp yazmadım hakaret bile etmedim yani..dünde bir dürü şey saydım amaa içim soğumuyoooo işte
yeminler ediyo,Kuran'ı getir üzerine yemin ediyim diyo kuzenimde etsin filan diyo.. inancındanda şüphe edicem artık sinir hastası etti beni.rezilliği yapan o ama o kadar köttüyüm ki göğsme bi ağırlık çökmüş sanki gitmiyo
hadi be ordan kurana el basacakmis...sen 4 buyuk dinin kitabini ust uste koy sonra el bas ancak kendinii kandirirsin. yahu bu kuran olmasa neyin ustune basacaklar. sikistiklarinda her erkek kuran arar el basmak icin. bir kandilde elime alayimda okuyayim diyen yok...KURAN CARPSİN SİZİ....

olmuyorsa bitirin uzatmanin bir anlami yok
ben cok sasiriyorum hatta kiziyorum esi degil, arada cocuk yok nisanlisi degil bu kadar fedakarlik fazla el ogluna
bunun adi ask sevgi degil bunun adi saplanti kaybetme korkusu aliskanlik
bir kisinin sucunu yuzune vurmakta sakincali bir durum. bu sefer daha dikkatli davranacak
sadik erkek rolunu daha profesyonel oynayacak, en iyisi hic daha fazla yipranmadan kesip atmak
iliskiyi hastalikli bir hale getirmeden kangren yapmadan.

Ne demek el oğlu, senin bir zamanlar sevgilim, nişanlım dediğin kocan bir zamanların el oğlu değil miydi? O zaman herkes daha baştan el oğlu diyerek ilişkiye başlamasın bu nasıl bir saçmalık? Sanki kocan bir anda koca oldu, zamanında elin oğlu değildi te allahım. Ne saçmasınız. Bu durumu savunmak için vs söylemiyorum aşırı saçma bir yaklaşımın var.

Ha şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, kocam dediğin adam da bunu yapsa varılacak nokta aynı olmalıdır. Sen sindirirsin, geçer gidersin bilemem, sevgilin de olsa nişanlın da olsa kocan da olsa aldatmanın hasıraltı edilecek, affedilecek bir yanı yok, olmamalı...

Son düzenleme:

ben twitteri cok iyi bilmiyorum, kurcalayarak bulmustum özel mesaj yerini :17:

twitterden anlayan biri var mi?
tarif ediverin lütfen arkadaslar.

bilmiyorum herkes negatif yaklasmis, bende dondum kaldim.
sanirim yakalandiginda inkar etmek her erkekte var!
yinede en iyi sen bilirsin ciddi mi yalan mi diye.

onlarca kızı takip ediyomuş konuşmalarını görseniz o kadar samilerki kiiiii x cim hayatım..
aldatıldım kızlar ben bolşuna demiyodum size huzursuzum diyee
Allah kahretsin onu,elim ayağım boşaldı

Ama biz de sana izlediğin dizideki adamları kıskanan adamdan her şey beklenir demiştik.

Kişi kendinden bilir işi demiştik.

Demek ki ne kadar da dogr söylemişiz...

Bi ara twitter kullanıcısıydım, o ortalıkta gördüğünüz konuşmalar özel sohbet olmuyor , birbirlerinin sayfalarına falan yazıyorlar , sevgiliniz sizi aldatsa bunu niye ulu orta yapsın ki , çünkü o konuşmaları herkes görebiliyor görebileceğinizi tahmin etmiştir bence.. özel sohbet bölümü ayrı mesajlar falan diye bir bölüm var orda.

Benim twitter hesabim yok arkadasim ama bende nuttellask arkadasima katiliyorum sanirim özel sohbet yok. Ulu orta senin gördüklerini herkes görebiliyor.

Bence sakin ol canim bi sakinles. Yanina git güzelce otur ve sor. Niye bu sekilde digerleriyle canimli cicimli konusmus diye.

Sakinleşme arkadaşım sakinleşme. En çok 2 sene depresyonda dolaşırsın. Bu süreyi kendini geliştirmeye , kendini bulmaya adarsan da ne güzel olur. Derslerine ver kendini. Erkeklerin çoğunluğu böyleyse bile olmayanını ara. Olmayanı yoksa bile henüz sana yamuk yapmamış olanlara şans ver. Affedile affedile birşey sanıyor bunlar kendilerini.

seni aldattığından eminsen yolver gitsin canım hiç üzme canını:19: zor biliyorum ama evlensen öğrensen daha zor olacaktı kendini şanslı saymalısın

LYD barıştın mı yoksa kız ??
neler oldu anlat, merak ediyorum...

Back
X