gittim odasına,noldu dedi direk anladı bşy olduğunu
çekil dedim bilgisayarın başına geçtim açtım gösterdim bunlar ne dedim gayet sakin bi şekilde sordum
aynen şöyle söyledi:yemin ederim benim haberim yok ben yazmadım bu mesajları ben göndermedim bu kişileri tanımıyorum..yapsam yaptım derim dedi.
bende inanmıyorum ben seni hiç tanıyamamışım dedim şerefsizlik bu yaptığın dedim çantamdan çıkardım yüzükleri attım masasına
beni salak yerine koyma dedim çileden çıktım artık sen yazmadın da kendi kendinemi yazıldı dedim aptal resminide koymuşsun oraya dedim
dediki biliyorum kimin yaptığını şifrem kuzenimde var dedi,o kesin girmiştir dedi..güya kuzenin o tip yerlere girmesini babası istemiyomuş oda bunun adresinden giriyomuş..yazdı senaryosunu yanii(kuzenide askerde bi kaç hafta önce gitti)
çıkıyodum tuttu dedki haftasonları arıyo kuzenim arasın yanımda ol duy sende dedi,kanıtlayamazsam o zaman ayrılırsın benden dedi..
bana inanmıyosun bana güvenmiyosun v.s dedi
iyice sinirlendimm masanın üzerinde kağıtlar vardı saldırdım atım dedim ki adam gibi itiraf ett..hala dvm ediyo saçmalamaya vurdum kapıyı çıktım,arkadan geliyodu hocalar da karşıdan geliyodu gördüya takıldı onlara geldim bende eve aradı açmadım açmazsan evi ararım dedi aradı annem aldı kapattı.bende telin fişini çektim msj atıp duruyo kanıtlıycam diye cevap filan vermiyorum
öyle midem bulandı ki yemin ederim,şu konuyu kk ya açtımya sanki kk kirlendi gibi hissediyorum,gözümün önünden gitmiyo,ben bu rezilliği nasıl unutucam bilmiyorum